אני דווקא חושב שיש נפילה מהתוכנית הראשונה!
לא מבין מה עובר על צביקה אבל הפתיחה הייתה ממש גרועה! שני הנאמברים היו די גרועים [של המטריה]. לא היה שום ריקוד שאשכרה עשה לי את זה.חוצ מ...איוויצה !!הוא פשוט מדהים! אין דברים כאלו! מאד אהבתי את הפתרון המעולה של ה"לתת בראש"! הריקוד הקבוצתי של המודרני היה משעמם תחת! הריקוד הקבוצתי של ההיפ הופ היה משעמם גם. אני גם הייתי בוחר בסטריט רק כי עם החומר והפוטנציאל שיש בסטודיו צריך ממש להתאמצ כדי לעשות דבר כזה משעמם.ובזה הם הצליחו. האנגלית של צביקה קורעת מצחוק!זה פשוט כ"כ עצוב שזה מצחיק. ה"תאי" [תיקו] והמשפט החכם: "I TRANSLATE YOU" קרעו אותי מצחוק. הכי טוב זה פשוט לתת למרקו לדבר בלי לתרגם אותו! הוא לא שקספיר ואפשר להבין את רוב מה שהוא אומר בלי בעיה. היו כמה פאקים בצילום - איזה זרוע שהסתירה את הרקדנים ופעם אחת את צביקה..זה די מפריע לי כל הפאקים האלו! נראה לי שאנחנו [חברי הפורום] יכולים להפיק את התוכנית בצורה הרבה יותר טובה אם יתנו לנו
לגבי הסולאים - אפ סולו לא היה טוב.מין המשך לשעמום של הריקוד הקבוצתי. סה"כ פרק פחות טוב מהראשון אבל נקווה שהרמה רק תעלה מעכשיו

ללירון - אני חושב שמה שמיחד את התכונית "נולד לרקוד\לא נפסיק לרקוד" מבין כל הריאלטי הישראלי הגרוע [הישרדות בעעע,הפח הגדול בעעע וכו] זה שאין פה עניין של טעם! אם יש ריקוד טוב אז גם מי שמצידו השני של המתרס לא יכול להתכחש לזה [וההצבעה על הריקוד הקבוצתי הלילה מוכיחה את זה]. היחיד שלא היה אוביקטיבי היה דוד שעכשיו הוא אינו שופט.וטוב שכך!