כל מה שקשור לתוכנית הערב - לשרר לפה

drnaji

New member
אמ התסריט ידוע מראש אז את מוזמנת ל

כתוב עכשיו מה תהיה התוצאה הסופית ואז אחרי הגמר נראה אמ צדקת או לא. אני לא תמימ,ברור לי שההפקה מקדמת את מה שהיא רוצה לקדמ אבל זו התוכנית שהכי פחות מעורבימ בה ההפקה.באופנ יחסי לשאר הריאלטיז שבישראל.

...

לצערי הרב אני חושבת שמי שיקח זה איויציה...שלא תבינו לא נכון, רקדן מדהים ללא ספק אבל המטרה של התוכנית היא לקדם רקדנים חדשים ואת תחום המחול בארץ ולא בקרואטיה חוץ מזה שסימנו אותו מהדקה הראשונה וברור לכולנו שכמה שלא יעמידו אותו להדחה הקהל בבית ישאיר אותו כי פשוט לא מבליטים רקדנים אחרים (למשל אליאור שמשום אני בין היחידות שיודעת מי זה)

drnaji

New member
שאני אבין-הבעיה שלך זה שהוא קרואטי?

שנית כל על הנייר,ודגש לעל הנייר,איוויצה א-מ-ו-ר לנצח וזאת בשל ההישגים שלו בעולם. אני חושב שגם מי שבבית יודע להעריך אותו. אל תשכחי שלאיוויצה,שוב באופן תיאורטי, אין את כל תושבי ראשל"צ או בת-ים שיצביעו לו כמו אצל רקדנים אחרים. לדעתי הכל פתוח בינתיים ואני מקווה שזה מה שישאר.

Runt

New member
לפי דעתי המנצח/ת

יהיה מישהו שעד עכשיו לא סומן ולאו דווקא איווציה. בטח הוא יגיע לשלבים האחרונים אם לא לגמר אבל מולו יהיה מישהו [או מישהי] שידברו יותר אל הקהל ולכן יבחרו.

4hilla4

New member
../images/Emo124.gif הפרק ! =]]

טוב אז דבר ראשון ששמתי לב אליו, שנופר הופיעה ב-3 מתוך 4 ריקודים! אני ממש לא אובייקטיבית כי היא המורה שלי אבל היא רוקדת מדהים!
היה פרק טוב, פחות אהבתי את המשימות הפעם! הריקוד של רפאל והשני היה מצויין! אהבתי כל שנייה ממנו את הריקוד הראשון של נופר ומרינה פחות אהבתי, אבל את הריקוד שלה עם מור מאוד אהבתי! ממש הצחיק אותי שהתחיל השיר של ריאנה ומור ונופר התחילו לרקוד XD הקטע הכי טוב בפרק! המשימה של הקשורים הייתה משימה מעולה! אהבתי את שני הצדדים!
אוי, הריקוד על הפויינט היה נחמד, מנסיון ריקוד על פויינט זה די קשה וזה דורש המון! אז כל הכבוד להן! בינתיים האהובים עליי הם נופר מהסטרייט ואיביצה מהסטודיו כי שניהם רוקדים מהממם =] גם מור נחום מהסטודיו שלי, והיא גם רוקדת ממש יפה! וגם חממי וג'ויס רוקדים טוב! קיצר, פרק עם הרבה פחות מריחות, הרבה אקשן= אני, אהבתי!

אני אישית

אני אישית אהבתי הרבה פחות את הפרק הזה הראשון היה טוב בהרבה בעיקר בגלל הדואט הבלתי נשכח של איויצה ודנה האמת שאת הפרק של אתמול ראיתי מהקהל, ובבית הריקודים נראים הרבה יותר מרשימים בגלל זויות צילום וכ'ו. יכול להיות שבגלל זה לא התלהבתי במיוחד...ואולי זה קשור לעובדה שהייתי שקועה באליאור:) בכל אופן לגבי איויציה, לא מפריע לי העובדה שהוא קרואטי, מפריע לי שההפקה דואגת להבליט אותו הרבה יותר מאשר את שאר המתמודדים. זה נחמד ויפה שהוא חתיך, ואקרובט, אבל אני אחזור ואגיד שוב אליאור לא נופל ממנו, פשוט שלאליאור לא נותנים זמן מסך כמו שאיויציה מקבל, ואליאור לא חתיך מספיק כמו איויציה..לטעם הרוב בכל אופן

Runt

New member
דעתי על הפרק

קודם כל אני שמחה שההפקה החליטה לוותר על הצבעות הקהל על כל קטע וקטע, זה היה ברור שתמיד יבחרו בסטריט ולכן זה היה חסר טעם. עכשיו רק חסר להעיף מהקהל את כל החבר'ה שם שכל מה שאכפת להם זה לעשות 'שלום' למצלמה באנשים שלפחות אוהבים טיפה מחול ושבאשכרה ימחאו כפיים לקבוצת הסטודיו כי מגיע להם. הנוכחות של צביקה בתוכנית גורעת, ולא רק שהוא לא יודע לדבר אנגלית הוא גם נכנס לדבריו של מרקו ויוצר בלאגן. ההפקה היתה צריכה לחשוב על משהו כשהתכוונו לצרף בחור אמריקאי לפאנל כי כל התרגומים והפידבקים של השופטים האחרים אליו סתם יוצרים בלאגן. הנוכחות של ג'וס ומיקסר היתה חסרה בתוכנית הזו. כמו שציינתי, ריקודי הסטריט בכלל לא נראים כמו סטריט אלה יותר הליכות, קצת ברייקדאנס והרבה ג'אז. אני מבינה שהעניין הוא שאלה חבר'ה שלא למדו מעולם באופן מקצועי [ורואים את זה] אבל מקום לקבע אותם לתנועות משעממות עדיף לתת להם קצת מרווח לרקוד כמו שהם יודעים. בכלל, הייתי רוצה ששתי הקבוצות יצרו יותר ניגוד ויראו בקיצוניות את סגנונות הריקוד השונים. למרות הכל נורא נהניתי מהתוכנית גם הפעם ומחכה לראות מה יהיה :)

למעלה