כינויים....

עונה

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? לא אני בחרתי חברה שלי עשתה אותו יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? לא נראה לי רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? לא כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? אפחד לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? חצי שנה בערך או פחות למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? מאיפה לי למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? "לכרטיס האישי לחץ כאן" אהבתי!! למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? לאדעת אוהבים את הכינוי שלכם ? אממ הוא בסדר מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? לאדעת מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? מטיילת באגדה.. זה חלק משיר שאני אוהבת מה הכינוי במסנג'ר ? השם שלי עם כל מיני קישקושים כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? המון ובמסנג'ר ? 5 ככה מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? לאדעת והכי מוזר שהיה לכם ? לאדעת ודפוק ? לאדעת מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? לא זוכרת הכי מקורי ? דיי חח מזה השאלות האלהה הכי מכוער\לא מקורי ? נוו תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? אחד של המסן, שתיים של האייסי, אחד של תפוז, וזהו יש לכם עוד שמות בתפוז ? כן אבל לא נכנסת אליו כי שכחתי סיסמה זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? לא

בלבוש1

New member
../images/Emo181.gifגמאני עונה../images/Emo3.gif

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? אממ.. סתם
יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? לא
רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? לא כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? 1 לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? לא זוכרת.. לא לפני הרבה זמן למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? אממ.. לי
חח סתם לאדעת למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? -- למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? -- אוהבים את הכינוי שלכם ? אממ.. כן.. בערך מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? חח אממ לא זוכרת מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? אמ.. לולי פופ (באנגלית)
מה הכינוי במסנג'ר ? בלוש מלוש כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? פייייי.. חח מלא
ובמסנג'ר ? דיי הרבה מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? ענבליק
והכי מוזר שהיה לכם ? בלדרינה מקרינה
והכי מכוער ? לאדעת ודפוק ? -- מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? בלבוש הכי מקורי ? בלוש מלוש
הכי מכוער\לא מקורי ?-- תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? 3 יש לכם עוד שמות בתפוז? אממ היו לי זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? לא.. היו מלא לפניו

מיקמיק 1

New member
עונהה ננה ננהה..

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ?כי אני אוהבת את הכינוי הזה יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ?יש לזה משמעות. כי אני מאוד אוהבת את מיה דגן (מהשיר שלנו) ובשיר שלנו קוראים לה מיקי ולפעמים הם קוראים לה מיקמיק אז החלטתי על הכינוי הזה. רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ?לא כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ?זה הכינוי הראשון לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ?חודשיים בערך.. למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ?לי..סתאאםם..יש הרבה כינויים מאוד יפים בפורום כאן ובפורום השיר שלנו ובפורום נינט טייב למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ?לא יודעת.. למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ?חחח..עזבו.. אוהבים את הכינוי שלכם ? כן מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ?יש הרבה מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ?עזבו.. מה הכינוי במסנג'ר ?מיקמיק1 כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ?5 ובמסנג'ר ?2 מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ?איפה?..במסנגר,איסקיו? והכי מוזר שהיה לכם ?לא היה לי כינוי מוזר.. והכי מכוער ?לא היה לי כינוי מכוער ודפוק ? ולא היה לי כינוי דפוק!! מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ?יש הרבה. הכי מקורי ?הכינוי שלי הכי מכוער\לא מקורי ?יש כמה.. תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ?2-3 יש לכם עוד שמות בתפוז ?לא זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ?כן

CAM1LA

New member
עונה!

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ?פעם ממש אהבתי את השם הזה יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ?לא רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ?כן כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ?הרבה לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ?לא זוכרת. כתוב מתי נרשמתי בכרטיס האישי שלי. למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ?לא יודעת למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ?אין למי יש תכינוי הכי צומי בפורום? מעדיפה לא להגיד אוהבים את הכינוי שלכם ? כן מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? מי זוכר מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ?אין איסיקיו! מתעבת אותו! מה הכינוי במסנג'ר ?גם אותו! כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ?1 ובמסנג'ר ?אין מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ?לא זוכרת והכי מוזר שהיה לכם ?כנ''ל והכי מכוער ?טוב אתם לא צריכים לדעת הכל ודפוק ? מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ?אין! הכי מקורי ? הכי מכוער\לא מקורי ? תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ?2-3 יש לכם עוד שמות בתפוז ?יש אבל אני לא משתמשת בהם זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ?לא

MikeY fReAk

New member
איכ:X../images/Emo79.gif

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו? מייקי=מייקל בנסון=הבסיסט של משינה ופשוט התחילו לקרוא לי ככה וזה נשמע לי נחמד ובדיוק נמאס לי מהכינוי הקודם אז העפתי אותו.. יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה? קראו למעלה רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס? כן כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה? 1 לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה? אממ שנה וחצי משהו כזה? למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? נערף למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום? נערף למי יש תכינוי הכי צומי בפורום? נערף אוהבים את הכינוי שלכם? כן, למרות שהמחשבה להחליף אותו עברה במוחי. מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל? ממ אני לא קוראת כינויים.. מה הכינוי שלכם באיסיקיו? אם יש? לא אומרת^^ מה הכינוי במסנג'ר? בחדר מלא כיסאות הפוכים על שולחנות הכל ריק. {שוב אני לבד. מה אני הולך לעשות עם זה?} כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך? אחד ובמסנג'ר? יותר מידי מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם? די אממ והכי מוזר שהיה לכם? נמממממממ והכי מכוער? נממממממממ ודפוק? מנמנמנמננמננמנמנמ מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר? נמנמנממננמנמננמ הכי מקורי? נמנמנמנמנממננ הכי מכוער\לא מקורי? נממנמנממנמנמננמנ תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? נמנמנמנמננמנמנמנמ יש לכם עוד שמות בתפוז? ען זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז? לא

עונה..

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? כי המילה הזאת מצחיקה אותי יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? טוב נו, המילה הזו היא מילה שעלי ג'י אומר הרבה פעמים בתחילת מערכון..
רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? לא כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? ... לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? לא זוכרת.. למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? לא יודעת.. למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? לי למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? כל מיני, יש פה די הרבה כאלה..
אוהבים את הכינוי שלכם ? כן מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? לא זוכרת.. מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? אין מה הכינוי במסנג'ר ? אין כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? .. ובמסנג'ר ? .. מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? .. והכי מוזר שהיה לכם ? .. והכי מכוער ? .. ודפוק ? .. מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? .. הכי מקורי ? .. הכי מכוער\לא מקורי ? .. תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? שניים מינוס יש לכם עוד שמות בתפוז ? לא זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? לא

../images/Emo39.gif עונה..

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? לא יודעת יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? לא רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? כן כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? המון לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? לא יודעת למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? להרבה בנות.. למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? לא יודעת למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? לא יודעת אוהבים את הכינוי שלכם ? כן מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? יש הרבה תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? יש המום יש לכם עוד שמות בתפוז ? לא זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? כן

:}

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? כדי לעזור לנובים להבין איך להגיע לכרטיס האישי P: יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? ניה. זה דיי ברור. רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? לא שזכור לי כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? 1. לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? שנתיים-שלוש נדמה לי. למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? יפה זה עניין של טעם P: למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? מצחיק זה עניין של טעם P: למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? צומי זה... -_- טוב, הבנתם... אוהבים את הכינוי שלכם ? אהבה זו מילה חזקה בשביל מה שאני מרגישה לכינוי שלי X3 מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? שלי, נדמה לי O_O מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? אממ אני לא משתמשת בICQ כך שלא זכור לי מה הכינוי במסנג'ר ? Pixie_Cat---Wo xiang ta [זה בסינית -_-] כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? אממ 3 אוליי ובמסנג'ר ? 1 :} מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? לא יודעת? O_O והכי מוזר שהיה לכם ? זה P: והכי מכוער ? "נאחסית" ודפוק ? זה. מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? מסנג'ר: Sakura Chan אוליי? O_O הכי מקורי ? "פלאפל" S: הכי מכוער\לא מקורי ? לא יודעת P: תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? סך הכל? O_O צ'יש... אמ, 5. יש לכם עוד שמות בתפוז ? כע זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? נאחסית P:

למעלה