כינויים....

../images/Emo41.gifכינויים....../images/Emo41.gif

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? למי יש תכינוי הכי צומי בפורום
? אוהבים את הכינוי שלכם ? מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? מה הכינוי במסנג'ר ? כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? ובמסנג'ר ? מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? והכי מוזר שהיה לכם ? והכי מכוער ? ודפוק ?
מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? הכי מקורי ? הכי מכוער\לא מקורי ? תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? יש לכם עוד שמות בתפוז ? זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ?

I A m i t I

New member
אני עונה ראשון..

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? - כי זה השם שלי במקרה יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? - הוא השם שלי רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? - כה... Amit בלי שני הקווים בצד כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? - לפחות 7 לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? - אה.. לא מזמן כי נמאס לי מהקודם למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? - לי.. סתם.. למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? - לפו הדב הכוסון.. (איפה חזרזיר?.) למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? - מ ה ? אוהבים את הכינוי שלכם ? בוודאי מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? נראה לי שזה היה "הודעת מערכת"
מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? - התגרשתי מהאייסיקיו בתחילת השנה (שהייתה) מה הכינוי במסנג'ר ? - "Amit עמית..." בדיוק ככה עם ה- 3 נקדות.. נ-ק-ו-ד-ה . כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? - 3 לפני החתונה.. 2 אחרי ובמסנג'ר ? - היה לי עוד אחד... היה רשום עמית באנגלית, בעברית, בסינית, וברוסית.. אבל הוא נמחק לי בטעות
ונשאר ה- Amit עמית... מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? הישן מהשאלה הקודמת והכי מוזר שהיה לכם ? אה.. אולי sweet boy מכיתה ד' ? והכי מכוער ? - כנ"ל מהשאלה הקודמת.. ודפוק ? - סליחה? מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? - שובל[= (סתם כי הוא חמוד הכי מקורי ? - דניאל האהבלה והדפוקה - אני שיניתי במסנג'ר פלוס (= הכי מכוער\לא מקורי ? - אני אשנה את השאלה ל- הכי דבילי - גיל - אלוהים סולח שמשטוב שלא! (אל תשאלו אותי.. אני אפילו לא יודע איך הוא הגיע למסנג'ר שלי.. תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? - במקביל?.. 2 כי יש פורום שאני לא מצליח לכתוב הודעות עם זה.. בעיית מערכת משהו.. יש לכם עוד שמות בתפוז ? - כן אבל אני לא משתמש בהם כבר.. זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? - לאא

D o o S h a

New member
וואלה?

חיחי ברור שהכל חוזר על עצמו, וברור שאין לי בעיה שתכתבי שאלון כזה אחרי שניםםם שאני כתבתי אותו, עשי מה בא לך! אבל אמרו לך שזה שאון מקורי כי לא היו פה כשאני כתבתי אותו.. ולזה התכוונתי

עונה לעצמי

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? פירוט בהמשך.... יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? כה שפו הדוב הוא "כוסון" וזה נאמר כעובדה ואני לא פו הדוב ולכן לא מדובר על עצמי ככוסון ותפסיקו לחשוב שאני בן
רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? כה... כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? מילארד... ובדיוק בגלל זה הגעתי לכינוי הזה ניסיתי הכל אז הפלצתי תדבר הכי הזוי שאין מצב שיש וזה מה יצא חחח לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? יוני 2004 שנ וקצת חח למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? לכרטיס האישי לחץ כאן למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? אממ לאדעת למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? לא צומי אבל זה כל פעם תופס תעין גליייייייייייייייייייי אוהבים את הכינוי שלכם ? לאדעת
מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? לכרטיס האישי לחץ כאן חח מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? crazy girl מה הכינוי במסנג'ר ? noga כמו בחתימה פה... כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? 10 ככה... ובמסנג'ר ? 3 נראה לי מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? לאדעת והכי מוזר שהיה לכם ? לאדעת והכי מכוער ? לאדעת ודפוק ? לאדעתתתתתתתתתתתתתתת מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? לאדעת חח הכי מקורי ? כנל הכי מכוער\לא מקורי ? rona. לא מכוער סתם לא מקורי חח... תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? 2 יש לכם עוד שמות בתפוז ? 2 לא משתמשמת בהם.. זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? כה

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gifלמה אני ערה? O_O

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? שיר של אינפקציה
יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? שיר של אינפקציה
רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? יכול להיות
כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? לוזוכרת
לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? חודש-חודשיים-שלושה
למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? לאדת למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? לאדת למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? לאדת אוהבים את הכינוי שלכם ? מאוד מאוד מאוד
מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? לא זוכרת
מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? ~~GREEN DAY~~ מה הכינוי במסנג'ר ? אממ :|ALF RULES:| "גם בעיטה בתחת זה צעד אחד קדימה" וסמיילי מגלגל עיניים, שפה הוא נראה ככה
כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? סה"כ 2... ובמסנג'ר ? לפחות 100 [ואני לא צוחקת
] מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? האלף רולז נמצא תמיד
ואחריו יש כל מיני משפטים יפים / משפטים משירים. את כולם אני אוהבת. והכי מוזר שהיה לכם ? ושוב.. והכי מכוער ? ושוב... |מגלגלעיניים|
ודפוק ?
מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? אין כזה
הכי מקורי ? אין כזה.. כולם שמות רגילים. הכי מכוער\לא מקורי ? "אורי". וזהו. תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? כרגע אני כותבת רק בנוכחי.
יש לכם עוד שמות בתפוז ? בטח!
זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? לא
מה, זהו?

Miss N

New member
שמעתי את השיר הזה! ../images/Emo2.gif אתמול!

אח שלי המליץ ^^

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif אני מתה עליו ../images/Emo99.gif

ועל אינפקציה בכלליות

../images/Emo110.gif

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו? כי אני אוהבתותו
יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה? לא
רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס? כע
כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה? אממ היה לי כינוי אחד לפני זה.. ואז עשיתי עוד אחד כי כבר לא אהבתי תשני.. לוזוכרת כמה
לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה? עם הכינוי השני באפריל 2004 ועם הכינוי הזה לוזוכרת
למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? ממממממממממ לוידעת, לכולם
למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום? לוידעת למי יש תכינוי הכי צומי בפורום? לוידעת אוהבים את הכינוי שלכם? בטח
מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל? היה אחד
לוזוכרת.. מה הכינוי שלכם באיסיקיו? אם יש? אמממ כמו פה^ מה הכינוי במסנג'ר? .::»MiChAlUsHi«::. כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך? הרבה
ובמסנג'ר? 3 נראלי מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם? לוידעת והכי מוזר שהיה לכם? לוידעת והכי מכוער? הרבה
ודפוק? לוידעת מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר? אינלי שמץ
הכי מקורי? ^ הכי מכוער\לא מקורי? ^ תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת? לא הרבה.. מסן,איסי+תפוז, וזהו נראלי יש לכם עוד שמות בתפוז? כע היה לי אחד לפני זה זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז? לע.. ^

../images/Emo176.gif עונה

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? כי הוא חמוד.. יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? אממ לא.. רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? כן.. כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? רק אותו.. לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? אממ.. באפריל.. למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? מישמש2 ו-1 כי יש להם אותו כינוי.. חח.. למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? אממ... לאדעת.. אני חושבת שלך... פו הדוב הכוסון.. חח
למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? אממ.. לאדעת.. אוהבים את הכינוי שלכם ? כן
מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? אמממ... לאדעת.. אולי חתולת רחוב21.. בלי להעליב.. הוא חמוד אבל מוזר קצת..
מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? אממ... בובה בתוך בועה משו כזה.. מה הכינוי במסנג'ר ? Irena כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? אווו המוווון.. ובמסנג'ר ? לא ממש הרבה.. אולי איזה.. 5-6 יותר.. מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? אממ.. לא זוכרת.. והכי מוזר שהיה לכם ? Crazy Sheep
חח והכי מכוער ? לא זוכרת ודפוק ? Crazy Sheep חיחיחי מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? אממ.. אין אני חושבת.. הכי מקורי ? אין הכי מכוער\לא מקורי ? אין.. תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? אממ.. לא זוכרת.. אחד אני חושבת או 3.. יש לכם עוד שמות בתפוז ? לא זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? לא..

CrazyYoYo

New member
תשובות

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? בלי סיבה יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? לא רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? כן:| כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? מה? פתחתי 2 מרכזיים חוץ מיזה אם זו הכוונה לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? שנה שעברה למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? ל א ק י
למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ?לא יודע למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ?לאיודע אוהבים את הכינוי שלכם ? הוא בסדר, כן מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ?מתן החמוד מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? The Butterfly Effect מה הכינוי במסנג'ר ?The Butterfly Effectt כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ?6 ובמסנג'ר ?מיליון ו6 מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ?לא יודע והכי מוזר שהיה לכם ?:$ והכי מכוער ?לא זוכר ודפוק ? נו.. מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ?Los† Lullaby. הכי מקורי ?שניצלעוס?
הכי מכוער\לא מקורי ?אין תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ?1 יש לכם עוד שמות בתפוז ?כן זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? לא

Ligeiro

New member
../images/Emo98.gif

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? כינוי קפואריסטי יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? לא רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? לא כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? 0 לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? תבדקו בכרטיסישי :$ למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? באמת חושבים שאני עוקב?
למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? .. למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? :X אוהבים את הכינוי שלכם ? כן מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? יותר מדי
מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? Ligeiro מה הכינוי במסנג'ר ? משתנה כל שעה כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? 5 ובמסנג'ר ? מאות X: מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? לוזוכר מה :X והכי מוזר שהיה לכם ? היו הרבה... והכי מכוער ? . ודפוק ? . מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? כרגע? של ליבי
Lost Lullaby הכי מקורי ? "חדל! חדל! דברים של כסל השבתני!" o_O הכי מכוער\לא מקורי ? סתם שמות :X תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? עשרות D: יש לכם עוד שמות בתפוז ? כן D: זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? לא

עונה../images/Emo26.gif../images/Emo67.gif../images/Emo66.gif

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? מתקופת "מיכאלה", עזבו, סיפור ארוך. יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ?לא ממש... טיפה מביך... רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ?כן... (פאק איתכם, את כל הכינויים הטובים תפסו...) כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? 3 נראה לי... לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? ביולי 2004 למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ?Crazy Yo Yo הכי יפה בעיניי... למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ?"פו הדוב הכוסון"...חחח למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? "לכרטיס האישי לחץ כאן"... חחח דורש כניסה... אוהבים את הכינוי שלכם ? כן...
מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ?אמממ... lady speed stick נראה לי... מה הקשר שם של דאורדורנט למען השם?! מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? השם שלי... (דניאל) מה הכינוי במסנג'ר ?(ראו שאלה קודמת). כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? לא הרבה... לא יודעת בדיוק. ובמסנג'ר ?גם לא יודעת... מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ?הנוכחי במסנג'ר.... צבעוני כזה
והכי מוזר שהיה לכם ?גברת רביץ... (הנוכחי) והכי מכוער ? דנושלה נראה לי... ודפוק ? כנ"ל. "דנושלה"... מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ?שלי
הכי מקורי ?אף אחד... הכי מכוער\לא מקורי ?של ילדה אחת: "***נומוש*** תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ?ה-מ-ו-ן! יש לכם עוד שמות בתפוז ?לא... נאמנה לכינוי שלי.. (גברת רביץ שליטה
) זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ?כן...
והאחרון

MamoOoshA

New member
../images/Emo9.gif

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו? ע"ש הסדרה ממושה.
יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה? כלבה חמודה שהייתה בסדרה.
רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס? לא.
כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה? 2. שכחתי את הסיסמא.
לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה? שנה וחודשיים.
למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום? מיכלולה מסטולה, פו הדב הכוסון.
למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום? מיכלולה מסטולה.
למי יש תכינוי הכי צומי בפורום? לכרטיס האישי לחץ כאן.
אוהבים את הכינוי שלכם? כן.
מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל? לכרטיס האישי לחץ כאן.
מה הכינוי שלכם באיסיקיו? MamoOoshA.
מה הכינוי במסנג'ר? מתחלף.
כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך? 4.
ובמסנג'ר? המון.
מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם? MamoOoshA.
והכי מוזר שהיה לכם? לא זוכרת.
והכי מכוער? sweet baby [בתקופתי כפקאצה]
ודפוק? כנ"ל.
מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר? סופר פינגווין.
הכי מקורי? חתול בשק.
הכי מכוער\לא מקורי? דולב.
תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת? 1.
יש לכם עוד שמות בתפוז? לא.
זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז? לא.

sapi1212

New member
עונה

הכינוי בתפוז - למה בחרתם אותו ? כי הכינוי ספירוש היה תפוס יש לו איזה משמעות שאתם רוצים לספר לנו עליה ? לא רציתם כינוי אחר אבל היה תפוס ? כן כמה כינויים ניסיתם עד שהגעתם לכינוי הזה ? לא זוכרת לפני כמה זמן נרשמתם לתפוז עם הכינוי הזה ? כמעט לפני שנה למי יש את הכינוי הכי יפה בפורום ? לא יודעת למי יש את הכינוי הכי מצחיק בפורום ? לא יודעת למי יש תכינוי הכי צומי בפורום ? נווו לא יודעת אוהבים את הכינוי שלכם ? כן מה הכינוי הכי מוזר שנתקלתם בו בתפוז בכלל ? לא זוכרת מה הכינוי שלכם באיסיקיו ? אם יש ? SAPIR מה הכינוי במסנג'ר ? אותו דבר כמה כינויים היו לכם באיסיקיו בערך ? 10 בערך ובמסנג'ר ? 5 מה הכינוי הכי יפה שהיה לכם ? שווה במשקפיים והכי מוזר שהיה לכם ? לא זוכרת.. והכי מכוער ? ספיר ודפוק ? בובת אש מגיל 6 מה הכינוי הכי יפה שיש לכם ברשימה של האיסיקיו\מסנג'ר ? אין לי כוח לבדוק הכי מקורי ? לא יודעת הכי מכוער\לא מקורי ?לא יודעת תחת כמה כינויים אתם כותבים סך הכל ברשת ? לא יודעת יש לכם עוד שמות בתפוז ?לא זה הכינוי הראשון שלכם בתפוז ? אותו כינוי שיש לי עכשיו

למעלה