כולם להתייצב!

LillipooT

New member
../images/Emo41.gif כולם להתייצב! ../images/Emo60.gif

פיתאום יש קצת חיים בפורום וזה משמח אותי... אני פיתאום רגועהההה הרבה יותר.. תראו, אני חייבת שתעזרו לי להפעיל את הפורום.. ממש מעייף אותי (וקצת מייאש) שרק אני פותחת שירשורים כל הזמן.. אני חייבת שזה יהיה הדדי! אני מרגישה שהפורום והחיים בו חשובים רק לי! אני צריכה שתעזרו לי!! יש כל כך הרבה דברים שאפשר לעשות.. נמש ואלה - התחלתן משחק ועשיתן רק סיבוב אחד שלו! אלה.. מה עם פינה לצ'אד? קצת עידכונים עליו! וטל - מה עם ג'ושילה החמוד?! חח ג'ושילה
בפורום רוזוול נגיד בוחרים תמונה יומית.. שמים 5 תמונות מקטגוריה כלשהי (למשל: ג'ואי, מגאזינים..) כאשר לכל תמונה יש אייקון. כל אחד בוחר את התמונה המועדפת עליו וכל כמה זמן עושים גמר בין התמונות הניבחרות! היו פעם עוד כל מני משחקים שעשינו.. כמו: the battle ו-rate the look וכאלה.. אבל אני לא יכולה לעשות את הכל בעצמי.. בבקשה תנסו לקחת עליכם משימות! או שאתם מעדיפים להתייאש ולא להשקיע.. אבל לפחות תגידו לי מה אתם רוצים! בסיידר

*מתייצבת*../images/Emo105.gif

האמת שלאחרונה הזנחתי את הפורום(אהובי) מחוסר זמן,עצלנות וכו...כמובן שקראתי כל הזמן אבל הגבתי פחות! אני מקווה שזה ישתנה. באמת בואו נתחיל במלא משחקים ושרשורים ונעשה כייף! אחח נכנסתי למצברוח פורומי!! חיחיחי

LillipooT

New member
../images/Emo140.gif ../images/Emo60.gif

הופה! אני רואה התלהבות!! ילדה מחונכת!! אז יאללה אנשיםםם תיקחו על עצמכם כל מני פרוייקטים או פינות או מה שזה לא יהיה.. ושימו
להגיב לשירשורים שאנשים אחרים פותחים.. קצת פידבק תמיד עוזר! וגם נותן מוטיבציה להמשיך!

הו אמא

צטערת על ההזנחה הקלה.. פשוט..פשוט... אין זמן! החיים בי''א קשים! המון מבחנים וביום חמישי יש לי מבחן ענקי במתמטיקה.. שאני חייבת להצליח בו כי הבגרות בינואר ואני דיי רוצה ציון טוב.. ו.. ו.. עבודות בסוציולוגיה המזורגגת ו..ו...המווון דברים ככה ש.. מתי שיהיה לי זמן אני מבטיחה להזיז את נמש ולעשות עוד סיבוב של המשחק.. וגם.. עדכונים על צ'אד וכו פשוט עכשיו אין זמן. אבל אני עדיין אוהבת אותך
לא לדאוג!אקונה מטטה! הפורום יחיה! פשוט צריך זמן!

LillipooT

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo60.gif

בובהלה קטנה.. גם אני אוהבת אותך! והדבר האחרון שהאני רוצה זה שתזניחי את הלימודים בגלל הפורום..
אני מבינה שנורא לחוץ לך ולכולם בלימודים.. כיתה יא' היא כיתה נוראית!! ויב' בכלל.... גם אני עברתי את זה והיה לי באמת קשה לשלב בין הפורום, הלימודים והחיים הפרטיים.. אני רק מבקשת או אומרת.. שכשיש קצת זמן פנוי.. אני נורא אשמח לראות שאתם משקיעים בפורום.. כי בכל זאת.. הפורום, ואתם חח אתם הבייביז שלי
אני רוצה שתהנו להיכנס לכאן ושהפורום יהיה חי ותוסס! בסיידר
בהצלחה לך במתמטיקה..!!!

Dawson girl

New member
את צודקת ../images/Emo9.gif

באמת הפורום הוזנח אבל לאחרונה הוא שוב מתעורר לחיים וזה נפלא ביותר
צודקת לגבי המשחק, אלה ניסתה להמשיך אותו אבל אני אשמה, אמרתי שאין לי זמן. עכשיו יש קצת יותר זמן אז אני מבטיחה לעשות משו בנדון
וגמני מבטיחה לחשוב על משחקים וכאלה לפורום (הייתי עושה את זה מלא פעם, זוכרת?.
). תודה על תשומת הלב לנושא

LillipooT

New member
../images/Emo140.gif ../images/Emo60.gif

באמת הייתה תקופה שאת וכולם היו ממש משקיעים בפורום.. העניין קצת הוזנח באמת.. אני שמחה שלקחתם את העניין לתשומת ליבכם עכשיו

shira245

New member
מתייצבת

מצטערת שלא כתבתי מלא זמן בפורום אבל אני תמיד קוראת שירשורים והכל ואני מבטיחה לנסות להשתפר מעכשיו. אניווי,אני מבטיחה לפתוח שירשורים בקרוב ברגע שהמבחן במתמטיקה יעבור. כיתה יב' זה לא כזה נוראי וכבר אפשר להריח את הסוף..

LillipooT

New member
הבגרויות בסוף הרגו אותי ../images/Emo60.gif

אבל אני שמחה שלך זה לא כל כך קשה.. ואני אשמח אם תיתפחי שירשורים

DAN1EL

New member
בעיקרון אני עדיין קורא

אבל אין לי כל כך מה לכתוב... כי עם המשחק שלי הפסקתי..
והסדרה כבר נגמרה, ואנשים לא כותבים ואז אין לי מה להגיב אז...לא יודע. וגם אין לי מה לספר בשרשור אוף או משהו. ואם יהיה לי משהו לספר זה סתם משהו מדכא. אז עדיף לא לכתוב.

נמנמ

לא יכול להיות שה-כ-ל מדכא... חייבים להיות לך גם דברים.. פחות מדכאים לספר.. וגם אם לא..לדבר על זה עוזר...

LillipooT

New member
חבל שאתה לא כותב... ../images/Emo60.gif

ואתה מוזמן לחשוב על מישחק נוסף... או אפילו קרב בין עונות אחרות..

DAN1EL

New member
ממש.

אני סתם משקיע במשחק והכל ובסוף רק 3 אנשים מגיבים. וגם אין לי כבר כוח לזה. אז אני אוותר.

unnicked

New member
מתייצבת גם ../images/Emo15.gif

אממ...אמא..את צודקת...אין זמן לכלום... עכשיו למשל, זה הזמן היחידי מזה כמה ימים שיש לי לשבת קצת על המחשב..ואני לא מתה לגמרי...בצפר חונק, לימודים מבאסים....וכשיש קצת זמן, אני נרדמת....אם אני רק יכולה...אני אפילו בקושי מספיק לקרוא פה משהו, שלא נדבר על להגיב.. בקיצור, אחרי יום שבת הזה (בעצם-שני) יהיה אולי קצת יותר זמן...וגם יהיה קצת חופש, אז כשאני אהיה בבית אני בהחלט אשתדל להשקיע קצת(למרות שאני באמת לא עושה את זה הרבה...*נוזפת בעצמי!*) וזהו...מבחן זוועתי במתמ' מתקרב...ושישי-שבת אני בטיול, כך שרק אח"כ יהיה קצת זמן... יהיה טוב
הפורום יחיה!(הוא כבר חי, רק שאין לי ממש חלק בזה..) לילה נפלא לכולם

LillipooT

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

בהצלחה לך.. לטל.. ולכל מי שיש לו מיבחנים בקרוב! הגיוני שלכולם יש.. הא?
אוי.. שונאת לימודים. בכל מיקרה - תהני בטיול וניתראה אחריו!
לילה טוב

unnicked

New member
תודה ../images/Emo15.gif

בהצלחה לכולם, באמת
גמני שונאת לימודים...מתה לסיים עם זה כבר! בקשר לטיול..אני מקווה באמת להנות, לפחות כמו שאני צופה שאני אהנה... אני מתה על האנשים ואפילו מחבבת את החניכים, אז יהיה טוב..
לילה נפלא...

LillipooT

New member
אין לי מושג! חחח ../images/Emo60.gif

עוד מישהי אמרה שיש לה מיבחן במתמטיקה בקרוב, לא? כרגע אני לא זוכרת למי בדיוק.. אבל התכוונתי לכתוב לה בהצלחה ויצא טל! חח *פסיכית*

hadas 5

New member
אני פה לפעמים:)

לאדעת אם מישהו זוכר אותי, אבל אני הייתי בתקופה שהעונה הרביעית שודרה בערוץ 3
זה היה הפורום הראשון שלי בתפוז (כמה מרגשששש
) תמיד נחמד לבקר לפעמים ולהתעדכן

למעלה