../images/Emo41.gif כולם להתייצב! ../images/Emo60.gif
פיתאום יש קצת חיים בפורום וזה משמח אותי... אני פיתאום רגועהההה הרבה יותר.. תראו, אני חייבת שתעזרו לי להפעיל את הפורום.. ממש מעייף אותי (וקצת מייאש) שרק אני פותחת שירשורים כל הזמן.. אני חייבת שזה יהיה הדדי! אני מרגישה שהפורום והחיים בו חשובים רק לי! אני צריכה שתעזרו לי!! יש כל כך הרבה דברים שאפשר לעשות.. נמש ואלה - התחלתן משחק ועשיתן רק סיבוב אחד שלו! אלה.. מה עם פינה לצ'אד? קצת עידכונים עליו! וטל - מה עם ג'ושילה החמוד?! חח ג'ושילה
בפורום רוזוול נגיד בוחרים תמונה יומית.. שמים 5 תמונות מקטגוריה כלשהי (למשל: ג'ואי, מגאזינים..) כאשר לכל תמונה יש אייקון. כל אחד בוחר את התמונה המועדפת עליו וכל כמה זמן עושים גמר בין התמונות הניבחרות! היו פעם עוד כל מני משחקים שעשינו.. כמו: the battle ו-rate the look וכאלה.. אבל אני לא יכולה לעשות את הכל בעצמי.. בבקשה תנסו לקחת עליכם משימות! או שאתם מעדיפים להתייאש ולא להשקיע.. אבל לפחות תגידו לי מה אתם רוצים! בסיידר
פיתאום יש קצת חיים בפורום וזה משמח אותי... אני פיתאום רגועהההה הרבה יותר.. תראו, אני חייבת שתעזרו לי להפעיל את הפורום.. ממש מעייף אותי (וקצת מייאש) שרק אני פותחת שירשורים כל הזמן.. אני חייבת שזה יהיה הדדי! אני מרגישה שהפורום והחיים בו חשובים רק לי! אני צריכה שתעזרו לי!! יש כל כך הרבה דברים שאפשר לעשות.. נמש ואלה - התחלתן משחק ועשיתן רק סיבוב אחד שלו! אלה.. מה עם פינה לצ'אד? קצת עידכונים עליו! וטל - מה עם ג'ושילה החמוד?! חח ג'ושילה