ימי השבוע וכו'

shirlapes

New member
כבר התחלתי ללמוד, אז זה לא כזה משנה ../images/Emo3.gif

זה סתם מכה לאגו וגם תחושה פיכסית שכל הקורס - 3 חודשים ופאקינג 6 אלף שקל שהוצאתי מהפיקדון הצבאי - הלכו לריק. הייתי יכולה להוציא 600 גם בלי זה, ויש לי על מה להתבסס באמירה הזו
בכל מקרה, תודה ענקית לשניכם
אוו... וגם:
הכנתי פסטו מ-ד-ה-י-ם
הפעם שמתי כמות ענקית של בזיליקום וכמות קטנה יותר של כל השאר (שמן זית, צנוברים, שום). הוספתי קצת עגבניות מיובשות, למרות שבקושי מרגישים אותן. יצא מדהים, פשוט אכלתי את זה עם כפית

Brombit

New member
אז תני לי לשאול שאלה מעצבנת ../images/Emo115.gif

למה היית צריכה להשקיע במבחן הזה בכלל? או בכלל לעשות אותו?

Edge of Thorns

New member
~לאקשור~ מה קונים למארחים!

אני יוצאת למשלחת אחול-מניוקית [לא עשויה מניוקי, אלא מלאה מניאקיות] שכוללת התארחות אצל גרמנים ואצל פולנים. צריך להביא מתנה למארחים, והגרמניה שאצלה התעקשתי להתארח [כי רק איתה יצרתי קשר] מאוווווד אוהבת כימיה. אז חשבתי לעצמי- היי, אולי אני אקנה לה את החגורה שמכילה את הטבלה המחזורית שפולאנדבר מכרו לאחרונה [וקניתי את האחרונה בחנות שליד ביתי], במידה ואמצא אותה. אבל, השאלה היא- לא כדאי לקנות משהו בכללי, למשפחה המארחת, או ספציפית לבחורה הזו? כי באמת שאין מתנות שאפשר לקנות לכלל המשפחה למעט בונבוניירות וכל מיני שלוקלוקים כאלה [והגרמנים והפולנים טובים מאיתנו בהמווהווווון בתחום השוקולד, אז זה יהיה טיפשי להביא להם משהו כמו זה...].

בתירח

New member
ממ... ../images/Emo3.gif

יש כלמיני רעיונות, אני בדיוק חזרתי ממשלחת לגרמניה והבאתי להם ככה- למשפחה- ספר באנגלית על ישראל (יש ספרים מדהימים, גם בגרמנית, את זה שרציתי ספציפית בדיוק נגמר אבל בעיקרון יש ספרים מעולים במלא שפות), לוח שנה עם נופי הארץ שהוא גם בעברית וגם באנגלית, ושלוש חבילות בטעמים שונים של שוקולד פרה. לבחורה הבאתי ערכה מיוחדת מללין שהרכבתי שם עם כלמיני דברים יחסית דקים (המוכרת המליצה, זה נוח לטיסה) עם ריחות ממש טובים. המשפחה ממש התרגשה. בכלמקרה, הרעיון שאמרו לנו הוא משהו שמסמל את הארץ למשפחה, משהו קצת יותר אישי למארחת לפי מה שהיא אוהבת. הכול עובד בתכלס, הם מתרגשים רק מזה שאת מביאה :) אגב, ממנה קיבלנו ספר של גרמניה, בונבוניירה חמודה, ואני קיבלתי תיק של I LOVE KOLN חביב כזה עם שוקולד.

../images/Emo201.gif

אני מצוננת מיום שני בערב וזה נאחססססססס
אתמול בלילה הרגשתי ממש רע ובקושי ישנתי ובבוקר זה השתפר, אבל אני מנוזלת בצורה לא הגיונית אפילו וקצת בא לי למות. בכלל אני מוכה כרגע - אחרי הנפילה שדפקתי כאב לי לקפל את ברך ימין וממש כאב לגעת, היום כואב רק לגעת והיה יותר טוב עם הישיבה והקימה וזה. אבל הערב לפני שיצאנו מהביתנוער התחיל לכאוב לי ממש בכף רגל ימין וקצת בשוק השמאלי. אני מרגישה כמו איזו זקנה נכה (אני צולעת עכשיו בגלל כף הרגל), מה נסגר?!
אתמול היה יום טוב למרות הצינון ולמרות דברים מתסכלים. היה די כיף אפילו :0 היום היה סתם סביר, לא מדהים. ואוף נמאס לי לקנח את האףףףףף! ;;;;;; ואם כבר אני שופכת תלונות - גם ממש כואב לי לטפל בעגיל וזה מבאס :(

bachner1

New member
חמישי...

אני פשוט יושב כבר שעתיים מול המחשב ומנסה להיכנס לאתר המרכז הארצי כדי לראות את ציון הפסיכומטרי שלי, שאני יודע שפורסם באתר כבר ב-9 בבוקר. והוא לא נכנס בגלל עומס משתמשים
תסכול כזה לא זכור לי הרבה זמן...

Brombit

New member
אני אהיה קצת רעה. ../images/Emo115.gif

זה לא תסכול, זה חוסר סבלנות

Brombit

New member
אז פשוט תדע שהתסכול בשאמתך

כי לא ניסית לנשום עמוק ולהתעסק בינתיים במשהו אחר

bachner1

New member
קצת קשה כשאני יודע שהציון באתר

ושאני לא יכול לראות אותו בגלל שטות, וכשבכל שנייה אני יודע שהאתר יכול להתחיל לעבוד שוב

shirlapes

New member
../images/Emo140.gifשישי

נחשו למי יש פטור אוטומטי מהקורסים באנגלית, למרות שהציון הכללי שלה באיכסומטרי דיי מעפן?
142 באנגלית, בייבי! ...מה שהוריד לי את הציון באופן דרמטי זה הפרק המילולי. קיבלתי 97

bachner1

New member
דווקא מילולי אצלי היה הכי גבוה...

לא שההפרשים היו גדולים במקרה שלי.

Brombit

New member
../images/Emo45.gif קניתי את הגרביים הארורים!!@% ../images/Emo115.gif../images/Emo267.gif

:)

צפיתי במהלך היום בכל הפרקים שפספסתי בשבועיים האלה, היה כיף.
חזרתי עכשיו מחברה, היו שם עוד שתי חברות וסתם כזה ראינו טלויזיה ואכלנו, היה נחמד. P: לקחתי את האוטו, זה היה מלחיץ. O_O והסתבכתי עם לחנות ליד הבית כי הייתי טיפשה ושכחתי מהאפשרות של חניה במקביל, אז יצאתי ממש מפגרת (ועוד היו קצת אנשים באזור :X) ובסוף חניתי אחרת וסתם עקום ורחוק מהמדרכה. כן, אני לא באמת יודעת לחנות, לא למדתי את זה אף פעם. :X (רק במקביל, וזה לא מה שעשיתי) (ובעצם אני גם בכלל לא יודעת לנהוג אז זה הכל מתאים
) אהההההההה אני רוצה לישוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! מחר יום עמוס. :(

למעלה