חחחחחח ראיתי את זה XD אחד הטובים!! D:
מ מיאו 179 New member 12/8/09 #15 קניות קניתי ב750 ש"ח דברים לגיוס האאאאאאאאאאאא. אבל זה מהכסף של אמא והיא אמרה שזה ממש לא שטויות וקניתי דברים הכרחיים
קניות קניתי ב750 ש"ח דברים לגיוס האאאאאאאאאאאא. אבל זה מהכסף של אמא והיא אמרה שזה ממש לא שטויות וקניתי דברים הכרחיים
מ מיאו 179 New member 12/8/09 #24 90 ליטר אבל זה היה של אח שלי אני לא חושבת שאת צריכה לקנות של 90, תחפשי בגוגל כמה כדאי...
U Under the GUN New member 12/8/09 #18 חזרתי עכשיו מהכינרת היה כ"כ אדיר חוץ מכוויה עצומה ברגל כשדרכתי על גחל של נרגילה איזה 20 שניות, היה פשוט מושלם
חזרתי עכשיו מהכינרת היה כ"כ אדיר חוץ מכוויה עצומה ברגל כשדרכתי על גחל של נרגילה איזה 20 שניות, היה פשוט מושלם
D DanieLushka New member 12/8/09 #20 כואבות לי השיניים.. וויייי. למההה למה נזכרתי לשים גשר בכיתה י"א? למה?
F FartherAway New member 12/8/09 #21 איזה יום מיותר. ../images/Emo12.gif למרות שהיה נחמד. לא אמרו לי שום דבר על המסלול בכנס, וזה ממש עיצבן אותי. המבחנים הלכו סבבה, הראיון היה זוועתי. הם פשוט ניסו להוציא ממני שאני לא אוהב ערבית, ואין לי שמץ של מושג למה. לא אוהב אותם. לא נורא, מחר צימר!
איזה יום מיותר. ../images/Emo12.gif למרות שהיה נחמד. לא אמרו לי שום דבר על המסלול בכנס, וזה ממש עיצבן אותי. המבחנים הלכו סבבה, הראיון היה זוועתי. הם פשוט ניסו להוציא ממני שאני לא אוהב ערבית, ואין לי שמץ של מושג למה. לא אוהב אותם. לא נורא, מחר צימר!
R R o n 2 5 6 New member 13/8/09 #30 עושה לבד שנה שעברה עשיתי קורס דרך לחמן בבצפר,אז יש לי עכשיו את הספרים והכל.