יום רביעי

P i x i e s

New member
נגמרה הטירונות ../images/Emo195.gif

אתמול חזרתי הביתה, הייתי מלא עם חברים ובערב קרסתי למיטה
עכשיו מחכה לחברה שתאסוף אותי, הולכים ללוות ידיד להתגייס ואז אני גם ככה צריכה להישאר בלשכת גיוס כי משום מה הציבו את כולנו לשם, סתם בירוקרטיה. יום טוב!

Gadook

New member
פטל בצהריים, חרא של הרגל.

אבל אני לא אוהבת קפה
בעבודה, עם איזה פרוייקט מטופש שדחפו לי בשנייה האחרונה. כאילו, יש גדול למהירות החשיבה האנושית. איך אני אמורה לעבור על 1700 חברות בשעה וחצי לפני שהשליח מגיע?! הא וול. ברני בערב, ווהו! עוד נשאר לי לסיים את המאמר באנגלית (כסף מהצד
), בדיוק כשחשבתי שסיימתי עם עבודות מחקר.

זונע

New member
עייפות

היה לי אתמול סימולצייה בפסיכומטרי...פאקינג 3 שעות ואחר כך נסעתי לישון אצל חברה שלי, וקמנו ב-9 כי היא הייתה צריכה ללכת לאנשהו. אז עכשו אני גם עייף וגם מת מעייפות. ועכשו הלכתי לים!

just orka

New member
מממ../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

אתמול 6 ק"מ בחד"כ (אחרי שאני רגילה רק ל5) והשרירים שלי לא כואבים בכלל
עכשיו מנוחה,יותר מאוחר חוצות היוצר עם שמרית, ואולי גם חד"כ.. השמלה שלי מהנשף חזרה אליי סוףסוף! רנואר כאלה מפגרים (אחרי הכביסה ביד שכתוב שצריך לעשות לה הצבע שלה השתנה, הלכנו לחנות להחליף\להחזיר\וואטהבר! אמרו שאין להשיג כבר בלה בלה בלה שלחו את זה, אחרי חודש שהם שכחו מאיתנו אמא הלכה לשם, מסתבר שהשמלה אבדה בלהבלהלבלה, הלכנו השבוע לקבל זיכוי, לא מצאתי שום דבר שבא לי עליו, ואז המוכר נזכר לבדוק אם יש את השמלה בסניפים אחרים ומסתבר שיש! עכשיו התקשרו שאני אבוא לקחת, סוףסוף!
)

LadyFlame123

New member
מה מיון תעסוקתי עוד שבוע../images/Emo4.gif

אני מתקלפת בפנים כוסאמק, פאדיחה לבוא ככה לעבודה. יש לי חשק מטורף לקנות מלא נעליים
. יוםטוב

Aline In Chains

New member
../images/Emo23.gif"All this talk of getting old

It's getting me down my love Like a cat in a bag, waiting to drown This time I'm comin' down." - אתמול בלילה חברה של השותף של חן אספה אותי ונסענו לאסוף אותם מהחתונה, וחן היה מסטוללללל חחחח מסכןשלי. אז טיפלתי בו,שוב,כמעט כל הלילה
..ואז הוא הרגיש יותר טוב,אז היה מדהים:) וחזרתי רק לפני איזה כמה דקות..:] - תגידו, שיכורים מדברים אמת?

למעלה