יום ראשון

Double U

New member
אין יותר תנ"ך!!!

הבגרות הייתה סבבה! גמרתי מחברת שלמה (רק מצד שמאל)+שני דפים שהמשגיחה צירפה לי. האנסין היה נחמד, מלכים ונביאים אחלה, בראשית קלללללל, חורבן גלות וגאולה מעצבן, חוקים קליל ומאבק לחברה מוסרית בסדר. מקווה ל90 ומעלה אבל גם 85 יספק אותי

RoRiL

New member
אנסין נחמד?!

Are you kidding me?! בחיים לא הלך לי כ"כ רע באנסין

חופשי אנסין סיוט

מה הם צחקו עלינו בקטע של האקספוזיציה?! רק במזל הבנתי אחר כך מה הם רוצים =/ אנסין סיוט

Snow fairy

New member
חחחחח רבע שעה ישבתי מול הבגרות וניסיתי

להבין מה הם רוצים ממני

Double U

New member
האנסין באמת דרש חשיבה מעבר

אבל עם הפעלת תאי הזכרון הבודדים שנשארו מכיתה ה' הצלחתי לענות על הכל בסופו של דבר. אחת השאלות באנסין הייתה ממש לא אנסין כי היה צריך להתבסס על ידע שלמדנו במלכים (על פילוג הממלכה)

זונע

New member
מי ענה על השאלה הזאת

הזה עם האקספוזיציה היה יחסית קל...השאלה עם האדון באמת הייתה קלה והקטע עם האירוניה באמת דרש קצת מחשבה בפס' 10 אבל אני מקווה שהצלחתי בזה

sky darkens

New member
פסוק 10 היה קצת מעצבן.

מה רשמת? רשמתי משהו ואני חושב שזו טעות. כאילו, חשבתי על שניים ובסוף החלטתי על אחד ואז שיצאתי כל הזמן התחרטתי. רשמתי שהוא נשבע בה' שלא יקרה לה כלום, אבל אלוהים לא נגלה אליו אז איך הוא נשבע. (חירטוט), אבל זה רק 2 נק'.

זונע

New member
זו תשובה דומה למה שאני רשמתי, וזו טעות כנראה

מה שאמרו לי אחר כך זה שהוא הרס את האוב בגלל צו ה', אז איך הוא נשבע ב-ה' שלא יקרה לו כלום? אבל שוב...כולה 2 נק'.

dcohn

New member
הא, כתבתי שילוב של שניהם../images/Emo12.gif

שהוא נשבע בה' אבל ה' בכלל לא מתייחס אליו וה' מתנגד לקוסמים האלה.. במילים אחרות

L i O r K u S h

New member
הא לא כתבתי את זה...../images/Emo189.gif

אז על פס' 10 עניתי לא נכון... מקווה שעל פס' 9 כתבתי נכון...מקווה שיתנו לי על זה 2 נק' ... אם היה לי יותר זמן לחשוב אולי הייתי עונה על זה נכון אבל הגשתי בשניה האחרונה בערך ואת האנסין עשיתי ממש בסוף.

שרון710

New member
אני רשמתי

שהוא נשבע בה' אבל הוא בעצם עושה מעשים שהם אסורים לפי החוקים של ה'. אז הוא סתם יצא הומו. למדנו את הפרק הזה בכיתה ט'
איזה כיף שיש לי זיכרון טוב

שרון710

New member
יאיי!../images/Emo9.gif

כל התשובות שלי נכונות לפי יואל גבע!!!:) ווהווווו.

gurke

New member
במתכונת בהסטוריה

כתבתי שבן גוריון חופר במוח.

gurke

New member
מה, זה מה שהוא עשה, בתכלס!!

באמת עכשיו. הוא הלך אחדאחד מהחברה וחפר להם למה כן צריך להכריז על המדינה, אז הם הסכימו.

זונע

New member
במתכונת בלשון

רשמתי שלאנס ארמסטרונג היה באגודה למען הסרטן

למעלה