יום ראשון

איזה אנסין נחמד,

אני אהיה מאושרת אם אני אקבל חצי מהניקוד שאמור להיות עליו.... כל השאר באמת לא היה נורא כ"כ.

noyy

New member
אז כבר אמרנו שלימודים זה לאנשים חלשים

מתכונת במתמטיקה.. אפילו לא הספקתי את התרגיל השלישי :| התחלתי אינטגרלים ולקחו לי מהיד
מה שכן, ידעתי איך לפתור את זה הפעם. אבל זה לא עוזר לי הרבה חזרתי הביתה וסתם לא עשיתי כלום עד הערב, ישנתי וקמתי לא מזמן. למדתי 20 דקות למתכונת בהיסטוריה מחר ואני מרגישה מוכנה אבל נחזור עוד קצת.. איך בא לי כבר להיות אחרי ה30..

המורה הבת זונה פשוט לא מפרגנת במגנים../images/Emo163.gif

מוגשת על 89 בE
שזאת ממש בושה וכלימה, אבל אני יכולה להתנחם בזה שרוב הציונים הם 90, ויש רק מאייה אחת. כזאת כלבה מזדיינת

בגרות בתנך../images/Emo110.gif

שהלך סבבה דווקא! כתבתי בכל המחברת!! והלכה לי היד
אחכ הלכתי לגל לחשוב על רעיונות לחזות חח ואז עם אמא ואחותי לשילת בהתחלה אני וגל קבענו ללכת לסרט אבל אז התברר שאין דלק באוטו אז וויתרנו ועכשיו חברה התקשרה אלי ושאלה אם באלי לבוא אליה אז אני נוסעת ללפיד עם שירלי ואחכ ישנה אצלה ספונטניות זה כיף אש:]

hkatsman

New member
איזה יום

הלכתי בבוקר ככה להפקיד צ'ק, צ'ק אחד הבנק הסכים לקחת, אבל את השני הוא לא רצה, נראה מה נעשה. אחרי ה הלכתי לספרייה ימח שמה, ולא שמתי לב ששכחתי לבדוק מתי היא פתוחה, הייתה סגורה, הלכתי הביתה. ב2 וחצי יצאתי מהבית כדי להגיע בזמן לחזרה, ואז בגרות בתנ"ך, אבל משום מה האוטובוס לא בא 45 דקות, אז לקחתי אוטובוס אחר והלכתי קצת ברגל. כיף. בגרות קלה יחסית, סיימתי אותה תוך שעה, נקווה ל80. מסיבת סיום, סאונד על הפנים היה לנו, אבל איכשהו הצלחנו להסתדר. עכשיו כולם הלכו לגוזי בר אבל אין לי כח.

sky darkens

New member
מגה יום מגניב.

קמתי ב10 בבוקר, ושעה אחר כך התחילה לי הבגרות ביחידה השלישית שאני עושה בתנ"ך. הוגשתי על 90, והתחלתי את המבחן, ונתקעתי על שאלה, ואז מסתבר שנשארה לי חצי שעה לפתור 3, אחרי שלקח לי 45 דקות לפתור 2. אז התחלתי להחלץ ועשיתי הכל ממש מהר. ולמרות כל המיהורים וזה, לא הספקתי לסיים סעיף וחצי, וזה אומר שאני מתחיל מ90. סיימתי באיזה 12 ורבע, והיה די מבאס, כי ידעתי לענות, פשוט לא חילקתי את הזמן טוב. הלכתי לבדוק את המגן באנגלית, נתנה לי 100 בE, וזהו הגישו אותנו השנה רק ל-E.
ב2 וחצי התחילה הבגרות בתנ"ך רגיל (הוגשתי על 87
), והלך לי הכי טוב בארץ. (לא למדתי לאף אחת מהבגרויות האלה. הלכתי לים ביום שבת!!!!1) קיצר, אחר כך הייתי עם היפה שלי בערך עד 8, ואז הלכתי לג'ו. באיזה 10 בלילה ג'ואל יצא ביציאה של "בא לכם קרנף?" אז הלכנו לאכול בקרנף. ואז התקשרנו לתומי והלכנו אליו וישבנו כולם על נרגילה ובירה (חוץ מג'ואל, הוא נוהג.
) והיה אחד המגניבים. חזרנו מת"א לרעות ב18 דקות. עכשיו אני הולך לישון כי מחר יש תגבור בביולוגיה. יום שישי נגמר לי המלווה ביייייייייבי.

למעלה