יום חמישי!!

מיאו 179

New member
יאו השאירו אותנו שם עד 5

כל מי שלא בהמתנה נשארה באותו יום לעבודות רס"ר, מי שלא הרגישה טוב או שיש לה אלרגיה לאבק ניקתה כיתות והעבירה כיסאות ושולחנות, גם אם זה מקומה עשירית, בלי שום פואנטה! אל תיהיה כ"כ אופטימית, זה מה שאתן הולכות לעשות בשבוע הזה...

Aline In Chains

New member
זה מה שאנחנו גם עשינו

חלק מהבנות ניקו,חלק סידרו תיקיות. אני מניחה שזה מה שיעשו איתנו גם
,אבל אחרי שראיתי את שני הטיפשים האלה שאחראים עליינו, זה מה זה שכונה שם. אז אני לא דואגת, כל עוד אני אחזור כל יום הביתה בסופו של דבר=]

מיאו 179

New member
חחח למה טיפשים

מסכנים, תראי איזה תפקיד יש להם! "מפקדי ממתינים" XDDD, כל היום באים אליהם חיילים ושואלים אותם מליון שאלות והם בעצמם לא יודעים כלום, פחות מ10 חודשים בצבא... אבל הרג אותי הקצין! הצורת דיבור שלו והפוזה, וכל זה אחרי שהיינו רגילות לליגל (חמודדדדדדדדדה). הוא פשוט בדיחה!

Aline In Chains

New member
חחחחחחחח הם לא משקי תיקיות בכלל../images/Emo6.gif?

תשמעי, ליגל היא הדבר הכי חמוד בעולם. הייתי מתחתנת איתה נשבעת לך! נכנסתי לפייסבוק שלה, ובאזרחות היא כזאת שאנטי באנטי מה זה חמודה
הולכת לי למסיבות טבע חחחחח יאו. הייתי בהלם. אין.

מיאו 179

New member
כןןןן

מתחבקת עם עציםם
שמעת שהבנות צעקו לה "ליגל את מהממת!!" ו"תעשי לי ילד!!!"?

noyy

New member
בית

אני מאושרת. מחר חוזרת למקוצרת - ז"א חוזרת בשבת בערב לבסיס. אני כלבה אם לא מעירים אותנו באמצע הלילה ועושים לנו תרגיל מגעיל עד הערב למחרת. כאילו שאם באמת הסורים יגעו בגדר ב2 בלילה - אני הראשונה שיקפיצו אותה. חיל המודיעין - "אנשים חושבים" אעלק. אני נטחנת בשמירות
הייתי כבר ממש קרובה להכניס מחסנית בשמירה. החל מעוד שבוע מתחילה את הסדיר ויוצאת יומיות!! יובל צריך להגיע ובא לי בלאק. וזה היה מקבץ משפטים שה' יודע איפה הקשר בינהם

noyy

New member
ועכשיו אני נזכרת לבדוק ציונים

איך יצא לי ככה בהבעה איך..

The Bell Jar

New member
אני גם לא יודעת מה קרה אצלי בהבעה.

הייתי כל שנה על 95 ומעלה, הוגשתי על מאה, וקיבלתי 80 בבחינה. דבילים!

noyy

New member
יאללה שטויות

הבנתי שאי אפשר לשפר כי המתכונת הזאת כבר נעלמה מהעולם. ותודה

DafnOosh1

New member
גם אצלי.

הוגשתי על 100 וקיבלתי 81. מאיפה זה צץ? החיבור שלי היה יפהפה

זונע

New member
את מסוג האנשים שצריכים להרוג

כן, מהאלה שכל הציונים שלהם 100 אבל 90 זה סוף העולם... (אל תקחי את זה באהבה נוי)

noyy

New member
זה לא סוף העולם

אבל זה לא יוביל אותי למקום שאני רוצה להיות בו, לא אני קבעתי את הסכם. ואתה מסוג האנשים האלה שממהרים לשפוט סתם מבלי להכיר

danieli rose

New member
זה בדיוק הציון שאני קיבלתי בהבעה

זה לא הגיוני! התקבלתי להיות כתבת צבאית! זה אומר שלכתוב אני יודעת! :(

למעלה