יום חמישי!!

The Bell Jar

New member
דורה ממש חמודה ../images/Emo13.gif

ואיזה נועם? יצחקי או אחר? (בן או בת?
)

dcohn

New member
כן היא מותק:]

ואין לי מושג מה השם משפחה, בן... די שקט כזה

Unaffected

New member
עבדתי בנחשונית

איזה שעמום XD אממ.. בערב לאירוע פתיחה של חגיגות ה25 ליישוב או משהו,נראה לי.

Unaffected

New member
דייוויד ברוזה

אחד החופריםםםםםםם כל שיר רבע שעה
חשבתי שהנאומים לפני זה יחפרו,לא ציפיתי שהוא יעשה את זה..

חצילע

New member
קניתי דג!

היום בבוקר קמתי אצל לי, אכלנו, והלכנו לשטוף את האוטו שלה. בדרך שתינו קפה, וכו' וכו'. אחר כך ירדתי בקניון, כי תום בידיוק סיימת משמרת. אחר כך נפל עלינו ג'וק שבא לנו דג. הלכנו וקנינו דג חחחחחחחחחחח קראנו לו מנחם \ מנשה. קיבלתי משכורתתתת שזה בנזונה. למרות שזה ממש מעט כי בקושי עבדתי, אבל ניחא.

Snow fairy

New member
חחחחחח יא מצחיקים

גם קניתם לא אקוואריום או שהוא שוחה באסלה?

חצילע

New member
ברור שקנינו אקווריום!

וגם אבנים ורודות. והצבע של מנחם משתלב נורא יפה עם האבנים, הוא טורקיז:]

Snow fairy

New member
וואו!! נשמע יפה!

גם לי בא דג אבל בטח לא יהיה לי כוח להאכיל אותו והוא ימות די מהר

KeReN 0R

New member
יצאתי חמשוש../images/Emo98.gif

עברתי כבר 3 שבועות של טירונות, כולל סגירת שבת אחת. טוב שהלכתי לשם עם ציפיות נמוכות כי בסוף דיי נהניתי ולקחתי דברים בקלות (נו טוב, זה כולה טירונות 01
) נשאר לי עוד חצי שבוע של סידורים אחרונים. סיימנו את השמירות, המטווחים, המבחנים...כבר מריחים את הסוף
רוב הבנות במחלקה שלי ממש נחמדות וזה ממש מזל כי אחרת הייתי משתגעת שם
ועכשיו בקשר לתפקיד: אני מיועדת להיות פקל"שית, כנראה בקריה. בתוך תוכי תמיד ידעתי שאני אסיים בתור אחת שעושה יומיות בקריה

just orka

New member
צבא קקות.../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

הקדימו לי את הגיוס ל15.12 ! סתם! מה הם חושבים לעצמם???? ובעבודה חביב. אני מתחילה לקלוט ויש אנשים נחמדים. למרות שהם זקנים

LadyFlame123

New member
מתכננת טיסה לרוסיה באוקטובר

כי אחרי זה צבא ולא ייצא לי.. פתאום נזכרתי שפאקינג קפוא שם ואין לי בגדים ארוכים
. היום משכורות. סעמק, למה בצ'קים.. בלה בלה בלה. אה אתמול היה ממש כיף:)

dcohn

New member
ברור לך שב7 בנובמבר את בארץ נכון?

אני אהיה בת 18 רק פעם אחת.

Aline In Chains

New member
../images/Emo23.gifיודונטרממבר.

רביעי בערב אני וחן נסענו ללהבים,ומשם לת"א. נשארנו לישון אצל השותף שלו. בבוקר קמתי ונסעתי לשלישות ברמת גן, כדיי שיסבירו לנו על הקורס. בסוף סתם ישבנו ולא עשינו כלום,ואחרי כמה שעות הודיעו לקבוצה שהייתי בה שאנחנו בהמתנה, והקורס מתחיל רק בשבוע הבא. משמע, אני עושה יומיות כל השבוע. באה כל יום לאיזה שעתיים..וחוזרת הביתה. אבל עכשיו כשחן עבר לת"א, אז אשאר אצלו גם...ונתראה סוףסוף כמו שצריך
:] הרבה כמו פעם. הקיצר, אח"כ חזרתי, ועזרתי להם עם הדברים בדירה וזה, רק לקראת הערב סיימנו הכל. בלילה יצאנו לאכול סושי, ואז לאיזה פאב...היה כיף:) בבוקר חבר של חן נסע לב"ש, אז נסעתי איתו. ועכשיו אני מחכה לאמא שתחזור כבר, כי אני רוצה לקפוץ לקניון לקנות כמה דברים שאני צריכה לצבא, ולקורס. הקיצר,כיףלי סוףסוף. וסתם,תמונה מהיום האחרון של הטירונות.

noyy

New member
תגידי..

מה זאת הכומתה המכוערת הזאת? ומה חשבת לעצמך כשהצטלמת ככה עם חתול על הראש?

Aline In Chains

New member
חחחחחח יא כלבה../images/Emo3.gif

אני היחידה שהייתה לה שם כומתה של מודיעין,יפה יפה ועוד עם סיכה! היא בכלל לא נראת כמו חתול
.

למעלה