יבש פה

M o o n G i r l

New member
גם אני אוצה../images/Emo13.gif

1. גרתי באמריקה עד..כיתה א' (נראלי) 2. יש לי אובססיה מטורפת לטבעות 3. אני אוספת עטיפות של שוקולד ממולא בקרם תות 4. אני 1.60 כבר מכיתה ו' P: 5. אני אוהבת שירים של מרלין מנסון 6. אני שונאת המון המון המון אנשים בשכבה 7. יש לי חוסר טאקט עצום 8. אני פמיניסטית (לפחות מנסה להיות) 9. אני לא מבינה כ-לום בפוליטיקה\כלכלה (דולר,יורו וכאלה) 10. אני רוצה להיות מעצבת בגדים כשאני אהיה גדולה (ואם זה לא יצליח אז אני אהיה אמנית רחוב כזאת:p)

Fat Danken

New member
אני בפנים גם

1. כשאבא שלי היה קטן, היה ילד אחד בשם גיורא שהרביץ לו. 2. פעם קניתי זוג נעליים, אבל שניהם היו נעל שמאל. 3. אני סיימתי ללמוד לתנ"ך. 4. פעם, כשהייתי קטן, היה לי מעין ריקוד רוסי כזה שהייתי רוקד, דניאל יודע. 5. נולדתי ברמת-גן 6. היה לי שם חדר עם שטיח כחול שדבוק רצפה. אהבתי אותו. 7. אני אוהב בנות. באמת. 8. אני לא יודע ערבית. 9. בהתחלה קראו לי גיגי. אח"כ קראו לי גיגית. אח"כ זה הפך לגיג'גיסון, אח"כ רק לגיג', מתישהו גם קראו לי גיורא, ועכשיו זה ג'רי. 10. פעם, כשהלכתי בסמטה חשוכה ושמעתי רעשים הייתי בטוח שמישהו עוקב אחריי ואז הפתעתי אותו והסתובבתי במהירות. זה היה הצל שלי.

מילא...

1.יש לי עדשות מגע (רק לראיה לא בשביל צבע) 2.לפני שנה נולד לי אחיין כך שאני דוד 3.אני נוהג לרוב ללבוש בוקסר 4.לפעמים אני סתם מטייל לי במושב או בפרדס 5.התגלחתי פעם ראשונה בכיתה ו או שמה ז?אחת מהן וזה היה בשפם 6.בגן חובה המורה החליטה שיש לי קשיים בהתפתחות בגלל שכל הילדים תיפסו על עמודים בגן ואני לא,ואני חושב למה לעזאזל שאני ארצה לטפס על עמוד מזדיין? 7.אני עצלן רק בלימודים,אני אוהב לעבוד 8.השתקרתי פעם ראשונה בכיתה ה' אם אני לא טועה וזה היה באיזה מפגש משפחתי 9.אין לי בעיה אם טראנסים ומזרחית בתזמון הנכון 10.החיים שלי פשוט משתפרים עם בוא הקיץ כל שנה

ThE uVa

New member
אממ

1. אני גם הייתי בלונדינית שהייתי קטנה. אבל באמת בלונדינית, לא כמו עכשיו.. 2. היו לי תלתלים.. 3. אמ.. יש לי מחר מבחן באנגלית 4. רצו לקרוא לי ליאור על שם דודה שלי שנהרגה. 5. לא עשיתי את העבודת שורשים שהייתי צריכה להגיש אתמול. 6. אני צמחונית מכיתה... ג' נראה לי 7. יש לי עוד חודש בערך תחרות
8. אני שונאת להופיע. ברוב הפעמים. 9. אתם לא מכירים אותי. רובכם. אתם לא יודעים עלי כלום, אז אני פשוט אפסיק כאן, כי אין לי כוח לחשוב על שני דברים שאתם הכי לא מכירים בי [?]

Tree Hugger

New member
X_x

ו. כשהייתי קטנה ראיתי את אלוהים. 2. אני שונאת ישיבות צוות ולשמוע "איך עבר על כל אחד השבוע" 3. בכיתה ז-ח הייתה לי דלקת פרקים במצב בנוני, היא הייתה אמורה להיות כרונית אבל היא לא. ורצו לעשות עליי כתבה o_O 4. תמיד רציתי לנגן על תופים אבל הכי רחוק שלי זה כלי מטבח :[ 5. פעם הייתי בנאדם נחמד. 6. אני ממש אוהבת את אחיות שלי (רוב הזמן) 7. כשהייתי קטנה תמיד הייתי בולעת את הסוכריות הקטנות האלה, כמו הכרמל.. בגלל זה ליקקתי אותן יחד עם העטיפה (זה בגלל השקדים!) 8. בכיתה ו' חבבתי מוסיקה קלאסית. 9. אני לא אוהבת פיצה. 10. אף פעם לא התקשתי לבלוע כדורים- תרופות (ראה סעיף 7) אופיר, תעשי גם את :]

chaosoda

New member
טוב נווו גם אני

1. היה לי אח תאום שמת במהלך ההריון 2. אני רק נותן בתחת אני בחיים לא אמצוץ (חחה אותי זה הצחיק) 3. יש לי נקודת חן על כף רגל ימין 4. יש לי אבן ברגל שמאל מאז גיל 8.5 5. קוראים לי רן בגלל שהאות האחרונה של מאור (אח שלי) זה "ר" ואות האחרונה של חן (אח שלי) היא "נון" סופית 6. בלעתי בגן 5 חרוזים(סה"כ) ושלחו אותי לבית חולים בכל פעם 7. פעם היו לי 17 אוגרים, היום יש לי 3.5 8. אני גימר מטורף של משחקי הGTA (חוץ מהשלישי כי החברה שברה עקרונות) 10. אני ממש אבל ממש אוהב רוק!!!!!!!!!!!!.

YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo41.gif אני אני אני ../images/Emo41.gif

1. שי הוא החבר הראשון שלי 2. נולדתי עם שיער שטני ועיניים כחולות 3. היסודי היה התקופה העשירה של חיי: למדתי לנגן על אורגנית ולמדתי טניס. וואנאבי מוכשרת שכמותי ^_^. 4. יש לי מדף בחדר שמוקדש כולו להארי פוטר. זה כולל את החמישה ספרים בעברית ואת החמישי באנגלית. אה ואת "כל" הדיסקים שלי. 5. הייתי בירדן ואהבתי את זה.
6. שמרית ואני חברות מכיתה ב'.
7. היום היחיד בחיי שבו לא גרתי בכפר הס היה היום שנולדתי - בכפר סבא. סבא וסבתא שלי היו ממקימי המושב, חלק מהתיישבות האלף.
8. כשבן של חברים של ההורים שלי נהרג (חייל), כתבתי בהתקף של הרגע שלושה שירים. כנראה הדפסתי אותם, כי אמא שלי מצאה אותם, העבירה לאם השכולה, והיא ביקשה ממני להקריא את אחד מהשירים באירוע רב משתתפים שהיא ארגנה לזכר בנה. באותו נושא, באזכרה של דוד שלי בכיתי כי החטול שלי מת. 9. יש לי אח גדול ואחות גדולה ואין לי אחים קטנים, וכולם אצלנו מתחילים ב-א': אסף, אביב, אופיר, אבא ואמא.
10. אני חולה על מטוסים, אני מאוהבת בטרמינלים, מטורפת על הדיוטי פרי! יש לי חולשה לחו"ל, ולא הייתי בחו"ל יותר מדי אז זה נשאר בגדר טירוף.
11. (נו יאללה) אבא שלי חקלאי!!! ^_^ מושבניקים לשלטון! 12. (סתמו) אבא שלי פיתח צמח על שמי. הזן של הצמח הוא "פרח שעווה" ומסוגו, האופיר הוא הנמכר ביותר.
למרות שלהרבה מהלקוחות מחו"ל יש קשיים לבטא את זה.. ניחא. 13. כשהייתי קצת צעירה יותר הייתי קוראת בערך 5 ספרים בשבוע. 14. שמרית ואני ניסינו פעם לכתוב ספר, נקטע איפשהו באמצע.
טוב זהו.. זזתי

אז הנה שלי...

1. ככה נראתי כשהייתי קטן
2. לפני 11 חודשים עשיתי קעקוע והורי עדיין לא יודעים! 3.גרתי בהולנד מאמצע כתה ה' ועד סוף ו'. 4. הורים שלי נכנסו לספר שיאי גינס על כך שהם הצליחו להתגרש ולחזור הכי הרבה פעמים. 5. אני מ-א-ו-ה-ב בבשר. 6. אני מאד אוהב את ארץ ישראל. 7. אני רוצה להיות רופא קרדיולוג כשהיה גדול. 8. אני מעריך כל אחד ואחד מהחבר'ה, כל אחד על סעיף אחר. 9. לא קשור, אבל דסי מפנטז על המורה לאנגלית. 10. אני X X X X !

למעלה