זה אובי-וואן, כשהוא וקוואי-גון... הגיעו לספינה של פדרצית המסחר לבצע את משימתם.
נ נתן 14 New member 24/8/03 #21 זה אובי-וואן, כשהוא וקוואי-גון... הגיעו לספינה של פדרצית המסחר לבצע את משימתם.
F funkey monkey New member 24/8/03 #24 האמ זה מעורפל. אני מהמר או שתריפיו אמר את זה בארמון של ג'אבה או סולו אמר את זה באנדור. אפילו שמשום מה קולו של קלריסיאן מצלצל לי. או שזה סתם יובל בנאי עדיין בראש שלי מההופעה אתמול?
האמ זה מעורפל. אני מהמר או שתריפיו אמר את זה בארמון של ג'אבה או סולו אמר את זה באנדור. אפילו שמשום מה קולו של קלריסיאן מצלצל לי. או שזה סתם יובל בנאי עדיין בראש שלי מההופעה אתמול?
S schizm New member 25/8/03 #28 יש לי שאלה קשה ../images/Emo70.gif בתחילת מתקפת המשובטים מה אומרת האישה שם שנפגעה מהניסיון התנקשות בפדמה בדיוק לפני שהיא מתה?
יש לי שאלה קשה ../images/Emo70.gif בתחילת מתקפת המשובטים מה אומרת האישה שם שנפגעה מהניסיון התנקשות בפדמה בדיוק לפני שהיא מתה?
נ נתן 14 New member 25/8/03 #29 האישה (זאם וססל) אומרת שזו הייתה... עבודה, ושמי ששכר אתה זה... ואז היא נהרגת מהסייבר דארט של ג'נגו פאט.
האישה (זאם וססל) אומרת שזו הייתה... עבודה, ושמי ששכר אתה זה... ואז היא נהרגת מהסייבר דארט של ג'נגו פאט.
S schizm New member 25/8/03 #30 לא זאת טעות! ../images/Emo128.gif אני מדבר על הפיצוץ בחללית ממש ממש בתחילת הסרט!
נ נתן 14 New member 25/8/03 #33 תיקון... היא אומרת: סליחה, מילדי, איכזבתי אותך. שאלה הבאה שלי תהיה קצת קשה. מה המרחק בין קמינו לבין רישי-מייז?
תיקון... היא אומרת: סליחה, מילדי, איכזבתי אותך. שאלה הבאה שלי תהיה קצת קשה. מה המרחק בין קמינו לבין רישי-מייז?
S Sith Master New member 27/8/03 #37 או מילדי = me lady ../images/Emo19.gif תלוי מאיזה חלק של אנגליה אתה!