טריוויה...

Padme Amidala

New member
../images/Emo41.gif טריוויה... ../images/Emo41.gif

והפעם על כל הסאגה!
אני אתחיל בשאלה די בינונית: אין סרט בסאגה שאחד הדמויות לא תאמר בו "I got a bad feeling about this...". מי הדמות שאומרת את זה ב"האימפריה מכה שנית"?

נתן 14

New member
אני לא בטוח אבל נראה לי שזה לוק...

אחרי שהוא נחט בדנגובה.

נתן 14

New member
נסיון שני...

ליה אומרת את זה כשהיא והאן יוצאים בעקבות היצורים הדביקים במערת או בעצם בבטן התולעת הענקית באסטרואיד.

נתן 14

New member
שאלה בינונית אני אשאל אתכם.

לאיזה כוכב הגיעו המורדים, ואילו יצורים פגשו כאשר היו במשימת כיבוי שדה המגן של הדת' סטאר השני?

schizm

New member
אני חושב שאני יודע

הכוכב הוא ENDOR והיצורים הם EWOKS לא?

schizm

New member
שאלה קלה !

מי הם ה" SAND PEOPLE ", מה כוכב הבית שלהם? ומאיזו חיה הם מפחדים?

Padme Amidala

New member
אממ...

הם סוג של חייזרים, כוכב הבית שלהם הוא טאטואין והם גרים בשבטים. אני לא כל כך זוכרת מאיזה חיה הם בדיוק מפחדים, אבל הם מפחדים מנהמות וכו'.

schizm

New member
טוב פחות או יותר נכון

הם ידועים בשם TUSKEN RAIDERS הם גרים באזורי המדבר הפתוחים בטאטואין והם מפחדים מקריאתו של דרקון הקריית' שאותה גם בן "הזקן" משמיע על מנת להריח אותם או משהו כזה... ושמם נובע מהטבח שעשו במתיישבים החיצוניים לטאטואין שבנו את מבצר טסקן. לאחר ששיעממתי אותך הגיע תורך לשאול!

נתן 14

New member
נראה לי שטעית...

הם לא מפחדים מהדרקון. הם רק צריכים לצוד אותו כדי להיות בוגרים.

schizm

New member
ישנם סיפורים ב- EU על טסקנים שמתו

בניסיון לצוד את הדרקונים. בנוסף כאשר עומד ממולך דרקון בגודל 10 מטר שמעוניין לאכול אותך, אני די בטוח שאתה מפחד...

schizm

New member
בנוסף ציטוט מהאתר בנושא הדרקונים

Making the Jundland Wastes all the more dangerous are immense reptiles stalking the craggy canyons in search of prey. These huge predators are known as krayt dragons and their bone-chilling howl is enough to send even ferocious Sand People skittering for cover. שם
לשורה האחרונה!

schizm

New member
ועוד ציטוט!

The height of summer is mating season for the krayt dragon, and the canyons echo with terrifying howls. Even fierce Tusken Raiders flee at this sound, as frenzied dragons have been known to unleash terrible destruction and carnage. The Tusken Raiders have an awe-filled reverence for the krayt dragons, respecting the beast's ferocity and killing power. One reported rite of passage for Tusken youngsters is the hunting of a krayt dragon, though tales of success are rare.

Padme Amidala

New member
אוקיי...

מי אומר את ה"I got a bad feeling about this..." (כן, נידבקתי לזה
) ב"אימת הפנטום?

למעלה