טקס העמ"י

אור פרא

New member
לכל שונאי סינרגיה

סתם שאבין, מפריע לכם שהם מיינסטרים? או שהם לא רוק? מיינסטרים הם כן זה נכון. אבל לטעון שהם לא רוק זה קצת מגוחך. אתם מזכירים לי את אלה שמתפלצים כשמישהו מעז להזכיר את צמד המלים "נינט" ו"רוק" באותו משפט. אבל אי אפשר להתכחש לכך שבאלבום החדש שלה יש נגיעות רוקיסטיות וכמה שירים רוקיסטיים מובהקים. כנ"ל לגבי סינרגיה שהם לחלוטין להקת רוק והאלבום שלהם הוא אלבום רוק.

M e n s R e a

New member
הנה מה שמפריע

ויפה שהשוואת אותם לנינט זה רוק מזויף, מחורטט, עם מלים בנאליות שלא בועטות ולא יוצאות נגד כלום, בלי שום מסר רציני, וזה שיש להם דיסטושן בשירים לא הופך את הרוק שלהם למשהו. וזה נשמע בדיוק כמו מה שאוונסנס ועוד כמה להקות אמריקאיות מודרניות עושות. הם לא צריכים את הכסף מהמוסיקה, אפשר להניח, ועדין הם עושים רוק הכי בסיסי, נחות ועדינוני. מה בדיוק אמורים לאהוב בהם? Having said all that, הם גם נראים חננות בטירוף.

אור פרא

New member
אני יכול לחשוב על עוד כמה להקות ישראליות

שרמת הטקסטים שלהם די דומה לאלה של סינרגיה, ולא זוכות לכאלה גלים של שנאה. כל הנקודות שציינת (שאגב אני לא מסכים אתן אבל זה לא ממש חשוב) אולי הופכות את המוזיקה שלהן לגרועה, אבל הן לא מבטלות אותה כרוק. לא יודע עד כמה המשפט האחרון שלך היה רציני...
הם באמת חננות. אבל רק בשביל הפרוטוקול, גם ברי סחרוף חננה ובכל זאת הוא מכונה "נסיך הרוק הישראלי". נקודה למחשבה.

M e n s R e a

New member
לא חושב שברי חננה

וברי גם מאד ותיק, מה שמקנה לו כבוד והילה רבים ותראה איך הוא נראה בגיל חמישים ו...(יש לו ילד שגדול מרוב כותבי הפורום) ואגב-זה לא רק רמת הטקסטים. נכון, יש הרבה כאלה עם טקסטים נמוכים. אבל גם המוסיקה כ"כ אוונסנס-ניקלבק-פאנק אמריקאי מודרני. עזוב שזה לא מקורי ולא מביא אמירה בשיט. זה פשוט לא. ואני לא מדבר על כמה אבסורד זה יהיה להשוואת את השירים של סינרגיה לגאנז למשל. להשוואת אותם ליהודים זה עצוב. גם כשהיהודים לא בשיאם, שזה המצב שבו הם נמצאים היום לטעמי, אם תשווה את פורטה לשני האלבומים הראשונים, הם עדיין נותנים לסינרגיה מארס טורקי

אור פרא

New member
ברי כן חננה!

אבל הוא חננה-סקסי אז נסלח לו... להשוות את סינרגיה ליהודים זה יותר מוטעה מעצוב. לא אותו רוק בכלל.

nils11

New member
אפשר להמליץ על משהו?:)

קח את פורטה, תתנתק מהעולם כולו, תכבה את הפלאפון והכל, ופשוט תקשיב לכל השירים בפורטה ברצף. אתה תמצא בו הרבה, סמוך עלי..:) (אולי זה גם עניין של טעם אישי, אבל אני אומר את זה על סמך הרבה מאוד אנשים שחשבו בהתחלה כמוך ואחרי כמה שמיעות או אחרי שהקשיבו להמלצה שלי לגמרי שינו את דעתם..) ובכל מקרה- לגבי ההשוואה לסינרגיה.. כשהייתה את הכתבה על סינרגיה בשבעה לילות הכתב שאל אותם מה הם חושבים על היהודים וגם היה שם מן ההשוואות.. באמת שאין פה מקום להשוואה (ואתה בטח יכול להניח שאני לגמרי בצד שלך
)

M e n s R e a

New member
אכן לא שמעתי את כולו

אבל גם לא שיר אחד רק. ואני חושב שהיהודים, במיוחד בהתחשב במה שנמצא היום במיינסטרים, הם מהדברים הבודדים שעוד עושים מוסיקת רוק שמעניינת. לא אמרתי שפורטה מסריח, ואני אפילו קצת "משוחד" (אבל לא כמו בהקשר הולצמן והכתב הזה חחח) במקרה שלהם, כי למדתי עם דניאל ברכר בשכבה. פשוט אמרתי שמציאות נפרדת הרבה יותר טוב, ונראה לי שרוב, אם לא כל המעריצים שלהם, יסכימו איתי.

nils11

New member
דניאל../images/Emo47.gif

האמת ששמתי לב לתופעה מעניינת. רוב הקהל הישן יותר שלהם שיצא לי להיתקל בו- חושב שהקודמים טובים וגם טובים בהרבה מפורטה. ודווקא הקהל הצעיר שיצא לי להיתקל בו מרוצה מאוד, חלקם (ואני אזהר לומר הגדול, אבל לפי איך שאני רואה את זה זה בהחלט חלק נכבד) ממקם את פורטה במקומות הראשון או השני בסולם האלבומים המוצלחים של הלהקה. באופן אישי קשה לי מאוד להחליט איזה מהאלבומים טובים ביותר. היהודים הם הלהקה שאני הכי אוהב בעולם הזה. אפשר לראות את זה בכל פן אפשרי אצלי- החדר שלי, זה שאני מדבר עליהם המון עם מעגל החברים, ההתמדה שלי והמיקום שלי בהופעות, אני נשאר גם אחרי ההופעות לפגוש את הלהקה.. ואין לי יותר מה לומר, חפרתי די להיום. אבל שוב, אני אחזור על ההמלצה שלי. אני בטוח שאם תקשיב לו ברצף כשאתה מנותק מכל העולם תמצא בו משהו שונה ממה שאתה מוצא בו עכשיו. תהנה, ושיהיה שבוע משובח!:)

אור פרא

New member
../images/Emo68.gif

די נו, זה לא הוגן שאתה מעליב אותי ככה... בסוף אני עוד אשנא את סינרגיה...

M e n s R e a

New member
היי, יש יתרון בלהיות אתה

אתה הולך להופעה שלהם, וזה רק אתה ובנות. כמו ללמוד להיות מדריך ספינינג, או לעשות קורס פילאטיס.

Lior Maman

New member
זה ממש לא ככה . תלך לאחת ההופעות ותראה .

זה שהרבה הופעות יש יותר בנות מבנים לא אומר כלום . ותתפלא שהייתי באחת ההופעות ששם היו יותר בנים מאשר בנות .

אור פרא

New member
אתה לא החלטי...

פעם אני בת, ופעם אני הבן היחיד בהופעה של סינרגיה. אני אישית מעדיף את הטיעון שאני בת, הוא גם נשמע הגיוני יותר.

Lior Maman

New member
תהיה עם הדעה שלך .

מזה "אני עובר לצד שלכם" מה זה תחרות פה ? את מי אתה מנסה לרצות בדיוק ?
לא משנה . אני את שלי אמרתי . אין לי מה לעשות בפורום המאעפן הזה יותר . שבת שלום .

למעלה