טקס העמ"י

mekl

New member
אמממ....

אני חושבת שלמרות שאני ואת/ה לא כל כך אוהבים את סינרגיה- הדבר האחרון שכדאי לעשות זה לשפוט על פי מראה! גם גלעד כהנא המלך נראה קצת חנון לא?

M e n s R e a

New member
צודקת, רק חבל

שגם המוסיקה לא משהו. ממש לא. רוק שהוא שילוב של אוונסנס ונו מטאל. לא מקורי, ולא יפה לטעמי. ואת זה שגלעד כהנא מלך את החלטת. גם את מה שהוא עושה לא הייתי מגדיר כרוק. רוק ישראלי כן, אבל לא רוק. כלומר לא אולדסקול/הארד רוק וכו'.

Lior Maman

New member
כמו שזאת מלעמה כתבה:

הדבר האחרון שעושים זה שופטים על פי מראה . אני לא אתייחס בכלל למה שכתבת . גועל נפש .

Lior Maman

New member
***כמו שנוגה כתבה למעלה

אני צריכה לנחש את השם שלך .. ? :\ אם כבר שמות .. ישלך שם יפה ..

M e n s R e a

New member
לא שפטתי רק לפי מראה

פרט לכך שהם נראים גיקים וחסרי כריזמה לחלוטין, הם עושים גם מוסיקה שממש לא לטעמי, וממש לא לטעמם של הרבה חובבי רוק שאני מכיר. אז זה סוג של הכל ביחד.

הם חבורה של יוצאי היי טק למה ציפית?

הם לא אמורים לעשות רוק כי הם לא מותאמים לעשות רוק. הם גיימבוייז עם קצת דיסטורשיין ותופים זה הכל(אה סליחה ובלי הריבועים בבטן כמובן) בתכלס אין מה להתרגש. מבחינתי הזכייה שלהם רק מראה לכולם כמה הטקס הזה מזוייף ומיותר. להקה שהוציאה קאבר אחד כל השנה והופיעה פעם בחודש היא להקת השנה. כן בטח,ועוד המעריצים שלהם אומרים שאנחנו פתטים...

Lior Maman

New member
פחחחחחח כזה גדול !

"והופיעה פעם בחודש" סליחה ?! אתה בכלל חשבת לפני שכתבת את זה?! סינרגיה קרעו ת'תחת שלהם בשביל הופעות ! הם לא הפסיקו לרגע אחד להופיע ! ובדיוק בגלל הסיבה הזאת לא היה להם זמן לעבוד על אלבום שלישי [מה שהם עושים עכשיו] , השנה הזאת סינרגיה הופיעה בכל חור שרק קיים, קרעו ת'ארץ בסיבוב הופעות ל'מרגיש אחר' , מה שכל שאר האומנים שהתמודדו על התואר להקת השנה לא עשו .

bleeding guitar

New member
אולי כי שאר המתמודדים על להקת השנה../images/Emo168.gif

אשכרה עשו משהו השנה, כן דבר מוזר כזה שנקרא להוציא סינגלים לקראת אלבום חדש, להוציא אלבום חדש, הופעות השקה, הופעות. ואל תגידו לי שסינרגיה היא הלהקה היחידה בארץ שחרשה כל מקום בארץ, יאללה בולשיט. הרבה להקות התחילו בקטן גם מהופעות במתנסים. כל האמנים חורשים כל מקום בארץ, ואני מודעת אני מקבלת עדכונים כל הזמן על הופעות אני רואה באיזה תדירות ובאיזה חורים אמנים מופיעים, אז אל תתנו פתאום את הקרדיט לסינרגיה שהמציאו את הגלגל הם מופיעים בכל חור וזאת הסיבה שהם צריכים לקבל את תואר להקת השנה. מעניין יהיה לראות מה יהיה התירוץ שנה הבאה שסינרגיה שוב תתמודד על התואר.

Lior Maman

New member
אף אחד לא אמר שהם המציאו ת'גלגל .

ואף אחד גם לא אמר שבגלל שהם הופיעו הרבה השנה הם צריכים לזכות בתואר . אבל מה שכן אמרו כאן[שתי תגובות מעליי] זה שהם הופיעו פעם בחודש . וזה לגמרי לא נכון . אנחנו לפחות אומרים דברים נכונים
. וסינרגיה כן הוציאו סינגלים השנה, חוץ מ'בדד' שהיה קאבר, השנה הם הוציאו את אשם ועד אלייך . מעניין מה יהיה התירוץ שנה הבאה שלהקה אחרת לא תזכה בתואר .

mekl

New member
בואנה...../images/Emo6.gif

השירשור הזה אשכרה הפך לשרשור מלחמה בין פורום רוק ישראלי לפורום סינרגיה!
רן לוי בצד שלנו! (הרשו להיות שניה פקצה ולציין:כפרעליו...)

M e n s R e a

New member
לא נראה לי

אולי לא היה להם זמן להופעות כי הם עובדים בהיי-טק? שזה לא בהכרח נורא כשלעצמו, הרי מעט מאד אנשים יכולים להתפרנס ממוסיקה בישראל. אבל דווקא מאלו שלא צריכים את המוסיקה כדי להתפרנס הייתי מצפה שיעשו את המוסיקה שהם רוצים לעשות, ולא רוק אוונסנס. אז או שהם יוצאים פארשים כשהם עושים את הרוק מיינסטרים שלהם כדי להצליח כדי להתפרנס, למרות שכסף לא חסר להם כנראה, או שהם פשוט אוהבים את המוסיקה הזו, ואז הם עוד יותר פריארים לדעתי.

Lior Maman

New member
הם לא עושים רוק אוונסנס ../images/Emo69.gif

וממש לא מנסים לעשות .. וגם מה זה קשור עכשיו מה העבודה השנייה שלהם ? כמו שאתה אמרת - אי אפשר להתפרנס רק ממוזיקה .. אז כן אז הסולן והגיטריסט אומנם עובדים בעבודה נוספת חוץ מהמוזיקה .. זה לא אמור להפריע .. עובדה שהם הוציאו 2 אלבומים כשיש להם שתי עבודות . סינרגיה אוהבים את המוזיקה שהם עושים, אחרת הם לא היו עושים אותה .

nils11

New member
חחחחחחחחחח הרשה לי לגחך../images/Emo3.gif

(אני מקווה שלא יצאתי טמבל ובאמת ככה כותבים לגחך
) אחת הלהקות שהתמודדו לתואר להקת השנה הייתה היהודים. בתור פנאט נאמן
אני יכול להעיד שהם בהחלט הגיעו לחורים, קרעו ועדיין קורעים למעשה את הארץ בסיבוב הופעות לאלבום שהם עבדו עליו 5 שנים כדי להיות מרוצים עד הסוף ולהוציא מעצמם את הכי טוב. והרשה לי לציין, זה אחד האלבומים ברמה הכי גבוהה בארץ הזו (ואני לא מדבר מבחינת מוזיקה, זה עניין של טעם אישי ואני לא רוצה להישמע בטעות כמו ילד קטן ועיוור שלא מוכן להיפתח לדעות אחרות בניגוד לקהל של סינרגיה... בכל מקרה, אני מדבר מבחינת סאונד) ואם מישהו כאן שמע והיה או לא שמע וגם לא היה- הופעת ההשקה לאלבום הזה הייתה הופעה שלא נראתה בארץ (לא אני קבעתי) מבחינת פירוטכניקה וכו'. אז בבקשה, לא לקבוע עובדות על להקות שהתמודדו השנה לפני שבאמת בודקים את העניין לעומק. אילצץ אותי לחפור:(

Lior Maman

New member
אני בת ../images/Emo69.gif

ולא דיברתי אישית על היהודים .. אל תכניס לי מילים לפה .

Indian Friend

New member
אבל הוא לא הכניס לך מילים לפה,

רק השווה בין סינרגיה ללהקה אחרת שהיתה מועמדת... (ואליום, מישהו?)

Indian Friend

New member
אוי די, את עוברת לאט לאט את גבול הטעם הטוב..

באת לפורום, הבעת את דעתך- יופי. אפילו מצויין! אבל ברגע שהתחלת לרדת לרמה כזו ולהתנפל על חברי הפורום- את מוזמנת ללכת. אין לזה מקום כאן. אם תכתבי ברצינות אני מבטיחה לך שתקבלי תגובות בהתאם, וזה לא יהפוך לוויכוח חסר תכלית שבו כל אחד מנסה להראות כמה הוא יצירתי בתקיפת הצד השני. כאן זה לא פוליטיקה.

למעלה