טקס האוסקר 2004

skito

New member
סי נעלמת לנו

געגעגעגתי ויש דאגנים נוספים .... אין סקדים רק
השמיעי קול

actress

New member
ok אז ככה תצפו בטלוזיה במהלך השבוע

הקרוב אני לא יכולה לתת פרטים נוספים אבל אני אתריע באותו היום כמה שעות לפני השידור, אם סי תסכים לבשר את הבשורה אז אחלה אם לא יש למה לחכות ויש למה לחכות.
כמו כן ביום א' 03.10 בשעה 14.00 שידור חי בגלי צה"ל טלפוני עם סי על פסטיבל התמר
יום א' 03.10 בין השעות 08.00 ל 0900 שידור טלויזיוני חי בערוץ 10 אצל אברי גלעד ולינוי יתארחו וורדינה אופירה סי וליאת פרלוב מאירי הקלידנית והמעבדת המוסיקלית של המופע ויעשו פרומו לפסטיבל התמר
התמונה הבאה צולמה ע"י חנוך גרזיצקי.

אבל איזה ביזבוז זמן אויר טלויזיוני

ולדבר על רון חולדאי (וכבודו במקומו מונח) במקום לדבר על פועלו לשימור מוסיקת ארץ ישראל ולפנות לאנשי התקשורת ולפולטיקאים ושיפתחו את ארכיון רשות השידור ולתת את התקליטים לשיחזור בטרם יהפוך כל הזהב לריקבון

ט י נ ה

New member
סוף, סוף תגובה שצריכה להיכתב בפורום

הי תלתלית ,אני גאה בך ,אני בכלל חושבת שפורום צריך להיות קיים בשביל לכתוב דברים ברמה ,לי קצת מפריע שלפעמים כל מה שאני רואה זה סי עכשיו פה וסי עכשיו שם ,אני שמחה שאת כותבת מסגור ליבך ולא חוסכת .וכך גם לגבי מה שכתבתה טיפ טיפ על פתיחת המגירות של חייה זה היה מדהים ושווה שמירה כמו שיר . אני כותבת עכשיו משהו שאולי אין לי זכות ,אבל כל כך מזדהה איתך ,עמדתי שם על יד אבי ולא הבנתי ,ולא הבנתי למה ? אין לזה קשר להתרגשות ,ואני לא מסכימה עם כל מיני אנשים שאמרו לי שהוא התרגש ולכן הקריא על רון חולדאי ,אני גם עמדתי ליד רון וגם רון לא אהב לא רצה בזה ואמר לי בלחש למה ???? למה עלי ??? תשמעי אבא שלי כל חייו היה איש מיוחד ,יש לי בטן מלאה לומר על ארכיון השירים על הזמר העברי על עשייה למען מוסיקה נכחדת,והנה מעמד שכמעט ולא חוזר על עצמו בחיים נוצל לניאום על רון חולדאי. ועדיין אבא אמר זאת עם כל כך הרבה אהבה. נסתרות הן דרכי האדם. בכל מיקרה תודה על תגובתך סי

ט י נ ה

New member
טיפ טיפ תודה על מה שכתבת

בימים האחרונים על המגירות שפתחת תרתי משמע בביתך מבצרך בחייך שלך. זה קרה לי כמה פעמים בחיים . בעיקר כשסידרתי חדרים ,או החלפתי דירות . אבל הפעם האחרונה היתה כשערכתי את " רגעי סי " האוסף הכפול . נאלצתי לפתוח מגירות ישנות של מכתבי מעריצים , תמונות , זכרונות לפעמים מגירה אחת לקחה לי יום שלם רק בגלל איזה מכתב אחד שהעלה כל כך הרבה אסוסציאציות נלוות .. מ-ז-ע-ז-ע- בקיצ' מזדהה ומודה על מה שכתבת שלך תמיד סי

actress

New member
הנה כבר יש תמונה מהאירוע ../images/Emo13.gif

אם תרצו עוד תמונות או סיקור כללי כנסו לאתר הבא של EONLINE

actress

New member
ולכל מי שיש אורנג' יכול לשלוח לפלא'

איזה מאאאאאגנוב!! כבר שמתי מפה 2 תמונות

actress

New member
כמה עידכונים טלוזיונים לשבוע הקרוב.

שימו לב שימו לב
טקס האוסקר השידור החוזר ביום שישי 1.10 בשעה 18:40 בערוץ E אז למי שפספס יכול לראות בשנית את ה-כ-ל כמו כן עוד שידורים במהלך השבוע: פרידת מלח - ערב לזכרו של בני ברמן שנערף בספטמבר אשתקד היום היה החלק הראשון בשעה 13:00 והחלק השני בשבוע הבא בשעה 13:00 סי מופיעה לקראת הסוף (רשת הזכיינית) לקראת פסטיבל עכו - יוקרן במהלך 4.10 ו 7.10 כל המופעים שהולכים להיות ב טי וי (אולי גם יראו את סי אבל בכלליות שווה צפייה)

actress

New member
תיקון קל השידור החוזר של טקס האוסקר

הוא ב 18:20 ולא כפי שכתבתי בהתחלה עמכם הסליחה

actress

New member
עידכון רדיו 5.10 בלגל"צ "בדרכי שלי"

בשעה 21:05 ישודר המופע לזכרו של אריק לביא ברדיו

למעלה