טקס האוסקר 2004

eranmc

New member
היא הייתה ממש אבל ממש מרגשת!!!!

לא רוצה להשמע טמבל BUT SHE CAN SING!! ממש ריגשה אותי. לא ידעתי שהיא מצליחה לשיר ככה. היה ממש אבל ממש מעולה

actress

New member
הטקס היה משעמם אבל השיא היה שסי

עלתה לשיר זה היה רגע של שיא והביאה את הטקס לשיא סי

skito

New member
WWWW כל כך מרגש (בשידור החוזר)

למרות ההזהרות שהטקס משעמם היה שווה להמתין ולראות. הסרט על נחצ'ה ובסיום כשסי עולה לבמה עם "כמו צמח בר" בביצוע מדהים והחלק המרגש כשסי מעלה את נחצ'ה לבמה בעיתוי מדהים וכשכל הקהל קם על רגליו..דמעות של התרגשות אוחזות בי ותחושה שכך קרה לכול הקהל שעמד על רגליו. אין ספק מרשים ומרגש ביותר! היה לי רושם כשנחצ'ה סיים את שיעורי הבית על רון חולדאי הוא רצה לומר עוד דברים שמשום מה נקטעו בצלילי מוזיקה וחבל כי נחצ'ה רצה לומר דברים וכהרגלו מכל הלב.

actress

New member
קבלו עוד תמונות יפייפיות מהטקס

הכל לקוח מאתר "לילה" לכל מי שרוצה להזכר ברגעים המרגשים והיפים

actress

New member
אוקי בעוד שעתיים וחצי תפתחו ערוץ 2

נחצ'ה זוכה בפרס מפעל חיים ומומלץ מומלץ מומלץ לצפות
טוב ניסיתי ליצור ציור לא הלך תחשבו שראיתם את האות ה'

actress

New member
סי תפתיע את נחצ`ה בעוד דק` מספר

בשיר כמו צמח בר אל תפספסו!

skito

New member
לצערי פספסתי בגלל העבודה אבל

שמעתי שביום שישי 1.10 השידור החוזר והפעם גם נקליט הביקורת שקראתי מעולה "אינשללה" כל הזמן כך

actress

New member
אכן כן בערוץ E ערוץ הבידור הישראלי

אני מאמינה שזה יהיה בהמשך גם בערוץ 2 בטלעד
ותאמת לא הפסדת כלום, אומנם את הקטע של סי ונחצ'ה אבל כל השאר היה בעע...

actress

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש משהו עבורך ולכבוד הצום../images/Emo41.gif

לכל מי שישעמם ולא יהיה מה לעשות מוזמן בין היתר כחלק מהלינקיאדה של שבת לפתור תשבצים ולהנות מכל רגע

ט י נ ה

New member
סקיטו יקירי מלך העמק

קודם כל גמר חתימה טובה מכל הלב ומקול הלב ובאמת מכל כל טוב שיבוא עלינו שנית אני בעיצומן של ההכנות לפסטיבל התמר ,]אני מעמידה שם 4 שעות של מוסיקה זה לא מעט ,ועם שחר כשהשמש תעלה נצפין לעכו לפסטיבל נוסף שם נארח את עמאל מורכוז המקסימה בבמה של דו קיום . אני -שוט קורסת תחת העומס אבל מאוד מאושרת וכו יש בקדמת החשיבות את המשפחה שלי ולכן נעלמתי לזמן מה אבל הנה שזרתי חוט תשובותי ומקווה שהחזרתי ולו במעט את הביטחון למעמקי עמק הפורום המקסים הזה. סקיטו מקווה לראותך בין החבר'ה בצעדה ... נשיקות סי

skito

New member
היי סי חול המועד עמוס בכל כך המון

אירועים ומשימות הולך לאיבוד גם לאבטח פסטיבלים בעמק וגם להציג בתערוכה להלן הזמנה לכולם שמח שאת כאן מקווה שכל הזמן תקרסי בעומס עבודה והעיקר שיהיה לך זמן לרועי והילדים את תחביבים משאירים לשעות הפנאי נשיקות בחזרה ליל מנוחה סקיטו

golane2

New member
אהההה שמוליק מהפקת צוף גם יהיה בעכו

הוא מגביר שם כמה במות, אז אולי גם נבוא להופעה של סי (ואם תשאלי עוד פעם באיזה שיר מופיעה המילה "חולצת" אני לא אוותר על התענוג לשיר איתך שוב). שיהיה בהצלחה בפסטיבלים ואחלה חג סוכות לכולם. גולן ZAZU

skito

New member
גולנצ'יק מזאזו האתר מתחיל לתפוס

תאוצה לוקח אותך בחשבון ולפסטיבל עכו כן? בהצלחה להפקת צוף

skito

New member
כן ב4.10

4 באוקטובר- נשים שרות - אמל מורקוס וסי היימן, שתי זמרות שחרתו על דגלן מחאה נשית-חברתית-פוליטית וידעו שיתופי פעולה רבים בתחילת שנות התשעים, חוזרות לאותה במה במופע ייחודי לפסטיבל. אמל מורקוס ולהקתה יבצעו את שירי אלבומה האחרון ושירים חדשים. הם יארחו את סי היימן, שתמשיך עם להקת אחיות הנשמה בשירי האוסף החדש, "רגעי סי" ובשירי נשים מכל הזמנים.

למעלה