טופ12 בערוץ 3

להיט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif הוא באמ-פי שלי../images/Emo70.gif

קצב מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

SHTRUDIDI

New member
לא אהבתי את הביצוע

מבחינה קולית, הוא נשמע פשוט לא טוב. אבל העיבוד היה מיוחד ומאוד בלייק. הוא תקוע לי בראש אבל אני לא אוהבת אותו...את בלייק אני עדיין מאוד אוהבת.

Kryptonite

New member
הכי

אמנם זה כן שונה מהמקור, אבל אני ממש אהבתי. ההפקה קצת מוזרה, אבל הביצוע שלו ממש מדבק. לא יודע על מה כולם מדברים, זייף הוא בטוח לא - הוא פשוט לא שר הכי טוב שהוא יכול, ובדיוק כמו לקישה - לא כל פעם צריך להפגין את כל המנעד שלך. הוא הוכיח שהוא מסוגל לסחוב שיר שלם גם ככה.

gozal2000

New member
להיט חבל"ז ../images/Emo59.gif

העיבוד הכי טוב שאני מכירה לשיר הזה. ומה הראשי תיבות של נצל"ש?

whatever4

New member
ברור שלהיט../images/Emo99.gif

עם כל הכבוד שיש לי אל סיימון (ויש), הוא לא מבין יותר מידי במוזיקה טובה.

ששוניקו

New member
קשה להחליט.

העיבוד לדעתי טוב מדי בשביל להיות להיט, אבל גם כל הקטע של חידוש-טכנו-פופ מייצר הרבה להיטים בזמן האחרון (החידוש ל another brick in the wall למשל) ככה שיכול להיות מאוד שזה יהיה להיט.

Kryptonite

New member
ההפקה נשמעת

כאילו היא נלקחה היישר מהאלבום האחרון של ג'סטין - ובלייק התלבש גם בהתאם. וג'סטין ענק כרגע בארה"ב. עם קצת יותר עבודה וליטוש, זה היה יכול להצליח.

Veganiny J

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 השכנים שלי דופקים על הקירות שאפסיק לצרוח ולא אכפת לי!!!!!!!!1 רק עכשיו ראיתי את הפרקים של השבועיים האחרונים (הייתי עסוקה עם לימודים, חברים, משפחה ושאר זוטות) וכל מה שיש לי לומר זה אאאאאאאאאאאאאאא@@@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111 *תולשת שיערות* הם היו יחד באפריקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 ועל הדיבורים על היציאה מהארון אני אפילו לא יכולה לכתוב כי אני עשויה לכתוב שבץ, אולי אחרי שאראה את הקטע הזה עוד 9846385763 פעמים ספורות. אה, וגו מלינדה!

Veganiny J

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וראיתם איך ריאן דחף את סיימון שניה לפני ההופעה של סטפני?

Veganiny J

New member
../images/Emo45.gif

באמת מעניין למה "יצא ככה" שהזוגות יצאו סיימון וריאן באפריקה ורנדי ופאולה בארה"ב
בטח מתוך מחווה של רצון טוב הם הביאו ילדים עניים להשתכן בחדר במלון והצטופפו באחד בעצמם

למעלה