טופ12 בערוץ 3

Fairywitch

New member
../images/Emo41.gifטופ12 בערוץ 3../images/Emo41.gif

יאללה, עצלנים, בפעם הבאה תפתחו לבד

LeAnnDylan

Well-known member
טוב נו אם כבר פתחתם שירשור..

מה שאני לא אגיב פה? צופי ערוץ 3 רולז...
אז מה אם אנחנו רואים בדיליי הא?
כתבתי תגובה מלאה בשרשור של סטאר אז אני לא אעשה קופי הדבק [כי זה מיותר] אבל המסקנות שלי לאחר השידור הן דיי פשוטות- משעמם לי בלי אנטונלה!!!
סנג'י עושה קצת צחוקים, אז כיף לי לראות אותו, הוא כזה טמבל, אבל הוא ממש חמוד. שלא יעפו לי אותו
השילוש הקדוש של לקישה מלינדה סטפני איכזב אותי בגדול
שולשתן בחרו שירים משעממים והפכו אותן לגירסאות עוד יותר משעממות מהמקור. יש להן מזל שיש להן קול אלוהי ואף אחת מהן לא הולכת הביתה בקרוב. אני השתעממתי. כל השאר לעומת זאת, גם ברנדון והיילי ששחכו את המילים היו קצת יותר קלילים והיה לי נחמד איתם אבל שוב באמת שחסר לי משהו בתוכנית, היא משעממת מידי ואפילו ג'ינה לא נועזת מידי בשבילי. מזל שיש את בלייק. אבל הוא גם כבר לא אטרקצייה. דיי! אני רוצה איידול 7 אני רוצה אודישנים אני רוצה פייבוריטים חדשים! לא בעצם אני רוצה שאנטונלה תחזור.. ואם לא אנטונלה אפשר לפחות להחזיר את Scooter Girl?

yobalit

New member
רק בגלל הפרסומות

אני בחיים לא אחזור לראות בסטאר-זה כ"כ מעצבןןןןןן, ניחא תעשו 2 הפסקות ארוכות, אבל לא-הם חייבים לעשות איזה 7 הפסקות של איזה שתי דקות כל אחת ככה שלא נספיק אפילו ללכת לשרותים וסתם נתפוס עליהם תקריז :/ מתחילה לחשוב שאולי אני ראיתי הופעה אחרת של לקישה כי לדעתי היא הייתה מדהימה השבוע בפעם הראשונה מאז הטופ 24 :)

yobalit

New member
פי 2 יותר מדי

כל 20 דקות זה היה הרבההה יותר נסבל, או במקרה הכי גרוע בגלל שזה שידור ישיר<?> רבע שעה אבל אצלם בכל התוכניות זה ככה, מילא אם זה היה רק באיידול

Fairy Blue

New member
אחרי צפייה נוספת של התכנית:

שמתי לב לכמה דברים : -בלייק אולי לא היה ממש במיטבו וזאת לא הייתה ההופעה הכי טובה שלו, אבל השיר שהוא שר עולה לי כל פעם לראש מחדש הוא היה היחידי שהקשבתי לכל השיר פעם נוספת.
-לאקישה הייתה טובה אבל משעממת
-סאנג'יה היה רע כרגיל, אבל הפעם משהו קרה (לא יודעת מה)
-לא הבנתי מה ההתלהבות סביב ג'ינה היו לה הופעות הרבה יותר טובות. היא הייתה ממש לא טובה
-ריאן וסיימון קרעו אותי. כן פעם נוספת והם עושים את זה כל פעם מחדש וכל כך טוב
אוי הם מושלמים

או בלייק../images/Emo99.gifזה כבר באמ-פי שלי../images/Emo70.gif

פשוט קצב מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
שיחק אותה

Daniella 21

New member
מן הסתם סיימון לא צודק

השיר שבלייק עשה לו ספין אלקטרוני אם הייתי שומעת אותו מחוץ לאיידול יש מצב שהוא היה הופך להיות להיט אבל רנדי צדק בעיניין שבלייק לא צריך לעשות "בלייקליזציה" לכל שיר ושכל קלסיקה כבודה מונח והייתי רוצה שהוא יחזור לסגנון הנקי ללא כל המניירות כי פשוט לא שמעתי את הקול היפה שיש לו מלינדה יודעת לשיר אבל היא לא גורמת לי להתחבר אליה כאשר היא שרה רק לקישה "קיקי" אני ממש מרגישה את השיר שלה ואוהבת את הקול שלה הופעה מקסימה שהיתה לה במיוחד ברעיון שהיא שמרה על איפוק ולא הגזימה כמו שהשופטים אמרו פשוט זהב כריס ר' וסטפני שהם חלק מהפייבוריטים שלי קצת איכזבו מבחינת ביצוע חשבתי שכריס ר' זייף כשהגיע לצלילים הגבוהים ושסטפני ביאסה כי באמת היה הפזמון ג'ורדן הפתיעה לטובה מסכנים היילי,ברנדון וג'ינה
לא נעים בכלל ומתי יעיפו את סנג'איה מלאקר הוא כמו הבחור מעונה רביעית זה שהשוו אותו ליטל צ'יקן שלא עף רק אמצע התחרות בשביל מה להשאיר??? טובים יעופו עוד בגללו (לא מספיילרתתת רואה ב8:35 כמו שעון)

otollo

New member
../images/Emo174.gifיש לי רק משהו אחד להגיד

סאנג'יה קרע אותי מצחוק מרוב שהוא פתאטי. השיער הזה, OMG, זה היה כזה מצחיק. והשיר היה הרבה יותר מדי גדול עליו.

always be me mc

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אכן הוא היה מאוד פתאטי והדבר היחיד שגרוע יותר מהתסרוקות שלו זה השירה שלו לכן הוא חייב להתחפף ו
! חח

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo45.gifבהחלט

הוא פשוט בדיחה. באמת שלא ברור לי איך הוא שרד עד לכאן. אולי כי אנשים רוצים לראות מאיזה מכונת כביסה השיער שלו יצא כל שבוע
.

Daniella 21

New member
תגובה על ההופעות מכתב וואלה

כאן במילה אחת הוא יכול לכתוב לפורום הוא לא חייב תור שלם בשביל זה

always be me mc

New member
"סאנג'יה היצור הכי סקסי עלי אדמות"

יש לי רק דבר אחד לומר על זה וזה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מאמינה שמישהו באמת כתב ככה בתגובה לכתבה בוואלה
אחרי זה אני פשוט חייבת לציין שמזל גדול שלישראל אין זכות הצבעה לתוכנית

LeAnnDylan

Well-known member
הלו הלו../images/Emo196.gif

אם לישראל הייתה זכות הצבעה אוי כמה שאנטונלה הייתה נשארת...
LMAOֱֱ

always be me mc

New member
הלו הלו../images/Emo195.gif

אל תזכירי את אנטונלה.. זה מזכיר לי שאת צריכה גמילה ממנה דחוף
כי נכון היא חמודה חמודה אבל זהו יש גבול לאובססיה
וגם אם ישראל הייתה בוחרת אז אוי ואבוי.. בטח הם היו מעיפים את כל המוכשרים הבייתה ומשאירים את הגרועים רק בגלל שהם נראים טוב, נראים חביב וכדומה.

למעלה