או שגם אתם לא מצליחים לראות ביו טיוב את הביצועים של הטופ 8 ?!?!? רציתי לראות שוב את מלינדה, כי עם כל הכבוד לכל השאר, היא עדיין, גם השבוע, היתה הכי טובה!
) זה באמת היה ביצוע ילדותי, ויותר מזה- הוא פשוט לא מתאים לשיר כזה. זה שיר מקסים, שאם להיות בוטה הוא הצליח להרוס אותו צריך יותר נסיון כדי להתחבר באמת למילים שלו (ומעניין אותי אם הוא בככל טרח להבין אותן)
בלייק היה מדהים../images/Emo70.gifטוב שסיימון התלהב
לא אהבתי את השיר של היילי כי כמו סיימון לא הבנתי מה היא שרה אני פשוט נרדמתי בשיר של פיל ככה לא שרים מריה מריה!! כריס שר ממש טוב ובלייק שר משגעעע סוף סוף מראה את היכולות הווקאליות שיש לו חוץ מהביטבוקסים ושאר המיניירות ג'ורדן חמודה כמו תמיד אבל לקישה ומלינדה הפתיעו אותי בשירה סבירה לחלוטין סנג'איה
הוא שר!! וזה גם לא היה שירה גרועה זה אפילו היה טוב חוץ מהפרצופים שהוא עשה סך הכל ג'ניפר מדהימה!!
היא נראתה כל כך זקנה בהופעה שלה, פוי, בזוויות מסוימות עשה רושם שהשיער של בגווני אפור, המייקאפ שלה לא התאים בעליל לתאורה באולפן היא נראתה כמו גוויה. אחר כך כשהיא דיברה עם ראין התאורה קצת יותר תמכה בה והיא נראתה בסדר. אבל בהופעה זה היה זוועה. גאד היא כל כך יפה בדר"כ מה לעזאזל עבר עליה?!