אה ועוד כמה דברים:
אני לא זוכרת את הסדר המדוייק של ההופעות, אז אני פשוט אדבר עליהן באיזה סדר שיוצא לי
:
מלינדה ולאקישה הרדימו אותי כתמיד. אבל עד עכשיו, למרות שהשתעממתי מההופעות שלהן, לא יכולתי שלא להודות שהן נשמעו מעולה. היום, למרות זאת, חשבתי ששתיהן לא רק שיעממו אלא גם נשמעו ממש לא טוב. לאקישה זייפה ברמות(ואני לא מבינה בתווים וכאלה בשיט אז בבקשה לא להגיב על זה ב"היא הייתה בדיוק בסולם" ובלה בלה בלה, לי זה פשוט לא נשמע טוב) ומלינדה שרה נורא...חלש. וזה לא שהיא צריכה לצעוק כדי להשמע טוב אבל יש הבדל בין לשיר בצורה עדינה וסקסית, ובין מה שהיא עשתה. היא פשוט נשמעה חלשה, מרדימה, משעממת ובאמת זקנה(כמו שסיימון אמר)
נעבור לכריס- אף פעם לא אהבתי את הקול שלו אבל לפחות הוא מופיע טוב, גם זה משהו... ועוד פעם מביאים לו נגנים לבמה?
פיל- אני דווקא ממש אהבתי. היו 2 קטעים שהוא יכל ממש להמם בהם אבל הקול שלו נשבר. למרות זאת, מאוד נהניתי. הוא בחר שיר מצויין שמאוד קשה להרוס, הקול שלו נשמע מצויין(חוץ מהפעמיים שהוא נשבר, אבל לא נורא) והוא הופיע היטב. נחמד מאוד. (ולמי שתוהה- אין פשר לאייקון היפני, פשוט לא ראיתי אותו קודם וחשבתי שהוא יפה
חח)
היילי- זה רק אני או שהיא נראתה ממש, אבל
ממש, כמו מקיילה מהעונה ה-4(חוץ מהגוף)? בכל מקרה, ההתקפי אפילפסיה המוזרים האלה שהיא מנסה להעביר כריקודים ממש מתחילים לעצבן אותי. בכל מקרה, לא הופעה מדהימה או טובה במיוחד אבל די בסדר. וריחמתי עליה נורא אחרי התגובה של סיימון, לדעתי הוא הגזים וכל הכבוד לה על איך שהיא הגיבה. זה מראה על קלאסה.
סאנג'יה- מה קרה? הוא לא הצליח לחשוב על עוד רעיונות לעיצוב הרעמה אז הוא החליט לעבור לשיער הפנים?(איכס, לא נראה טוב) בכל מקרה,
יחסית לעצמו, הופעה מצויינת, מדהימה.
יחסית לשאר(ולעולם הנורמלי..חח), הופעה בסדר גובלת בנחמדה. רב המבטים שלו מאוד קריפיים והוא צריך להפסיק עם זה. ולהפסיק לחייך ככה כל הזמן, הוא נראה כאילו יש לו עצירות ואני מפחדת שהלסת שלו תישבר או משהו.חח
בלייק- הכי טוב בערב, BY FAR. נשמע מושלם, הופעה מגניבה וסקסית. היה בזה משהו נורא...חלקלק. מתה עליו!
ג'ורדן-לא אהבתי. זה לא היה נורא, אבל פשוט לא אהבתי. זה היה מאוד BLEND, כמו שסיימון אמר- זה שיר שממש אפשר "להמריא" איתו והיא לא עשתה את זה. בנוסף, לי זה נשמע כאילו הקול שלה רעד. שוב, לא היה נוראי, אבל משהו בזה פשוט לא קרץ לי
חח.