טופ 8 - ערוץ 3

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo41.gifטופ 8 - ערוץ 3../images/Emo41.gif

קדימה צופי ערוץ 3 היקרים הגיע תורנו, שרשרו לפה כי גם המילה שלכם חשובה

blaahh

New member
דבר אחד שממש קרע אותי מצחוק:

שכשהראו את אחותו של סאנג'יה בקהל ואת החבר\ידיד\וואטאבר שלה, מישהו אחר שם לב לתסרוקת שלו? הרי זה המוהאק קוקיות שסאנג'יה התאדר בו בשבוע בו הוא קטל את BATHWATER.

SHTRUDIDI

New member
היה ממש ערב נחמד

נהניתי לצפות שוב. במיוחד מבלייק, לקישה, היילי וכריס. ג'ניפר לופז הייתה כזאת מועילה.

Lady in red2

New member
גם לדעתי היה ערב נחמד ../images/Emo45.gif

בלייק, כמו שסיימון אמר, היה הכי טוב
גם בצפייה שנייה של ההופעה שלו מאוד נהניתי, אחרי שראיתי רק אותה בסטאר וורלד. דווקא ההופעות של מלינדה ולקישה היו טובות ומהנות, ואני לא תמיד מתחברת אליהן. היילי - עוד הופעת קריוקי כמו שהשופטים הגדירו. לא אהבתי את הקול שלה מלכתחילה. בזמן הצפייה בתוכנית חשבתי על זה שהיא הכי גרועה צריכה לעוף אפילו לפני סנג'יה, כי הוא לפחות מבדר.
ג'ורדן - מצויינת כמו תמיד
פיל - אולי אני משוחדת כי אני מאוד אוהבת את השיר הזה, אבל נהניתי גם מההופעה שלו. למרות שהבדיחה עם הבובה באמת הייתה חסרת טעם. כריס - אמנם הוא בד"כ מזכיר את ג'סטין, אבל הפעם בגלל השיר שמתי לב שהוא גם מזכיר קצת את קוב תומאס. הופעה חביבה ביותר. סנג'איה - לא הייתה התחברות לשיר (בכ"ז ילד...), השפם והמבטים למצלמה היו הזויים, אבל בסה"כ הופעה טובה. כמו שכבר כתבתי, מבחינה ווקלית הוא לא כ-ז-ה נוראי כמו שעושים ממנו.

nickname321

New member
חחחחח וואו

דבר ראשון אני חייבת להגיב על הפאה של לקישה- נו באמתתת... תמיד הפאות שלה גרועות אבל היום זה היה פשוט נורא.. אני לא מבינה את זה אין להם תקציב לפאה נורמלית?! כשהיא עשתה איזה תנועה עם הראש היא הייתה צריכה להחזיק אותה חחח בכל מקרה.. להופעות- מלינדה- בדר"כ אני לא מתלהבת מההופעות שלה אבל אני חושבת שזו הייתה הופעה טובה שלה לקישה- כרגיל.. לא היה שום דבר מיוחד <חוץ מהפאההה> כריס- דווקא הפתיע אותי.. טוב מהרגיל פיל- היה דווקא די נחמד סה"כ אם הוא ישתדל יותר הוא יכול לדפוק הופעה טובה כי יש לו קול טוב גו'רדין- משעמם.. והבגדים ממש לא התאימו לה.. בלייק- הופעה טובה.. משום מה היה נדמה לי שהוא כבר שר את השיר הזה.. או שזה היה שיר דומה או שההופעות שלו מתחילות להיות כולן אותו הדבר:/ ואני אומרת את זה למרות שהוא אחד הפייבוריטים שלי. <אה וחולצה נוראית> היילי- ג-ר-ו-ע סנג'אייה- חחחחח לא אהבתי ת'שפם והזקן והתספורת החדשה. נראה לי עדיף הקוקיות
. בכל מקרה למרות שכל הזמן יורדים עליו אני חושבת שהוא יכול לשיר טוב אם הוא יפסיק ללחוש ויתחיל לשיר. זה תמיד נראה כאילו בחזרות הוא נשמע בסדר ואז בהופעה עצמה הוא לוחש. וגם המבטא שיצא לו בשיר בקטע הספרדי היה ממש מוזר

רסקול

New member
מעין סיכום בתוספת סיימוניזם

משלי: 1. מלינדה - הופעה טובה +. פיאה משגעת, שמלה גזורה מצויין, מישהו עבד אתה על היציבה שלה. 2. לקישה - הופעה טובה, תסרוקת מצויינת, שמלה סבירה, זוויות צילום אכזריות לחזה שלה 3. היילי - זוועה - בובת ברבי עם רגלי ג'ירפה אינסופיות, קול וביצוע נוראים. לדעתי הבחורה הבינה שזהו, כי ההופעה של אפילו לא ניסתה להיות "באמת" טובה. לעמוד מול גברים ולנענע בחזה או בתחת... 4. פיל - הכובע המטומטם הזה, הביצוע המשעמם הזה, הבדיחה המפגרת על הבובה לבן/בת שלו.. הלוווווווווווו, פיל תחזור לשייטת ותשיר לבנים שם. 5. בלייק - לא סובל את השמן הזה. מצטער. לבוש זוועתי [כנראה כדי להסתיר את הכרס המתפחתחת בקצה, קול צווחני, שוב אותן הבעות ותנועות גוף. מיעוט השבחים של סיימון מצביע, לדעתי המרושעת, שכאשר אין ציפור שיר אזי גם עורב הוא זמיר. 6. כריס - כריסי כריס. פנים יפים, חוסר הבנה מוחלט בשיר שהוא ביצע. יכול להופיע במתנ"סים 7. ג'ורדן - מתוקה, מתוקה, מתוקה - מבזבזת את הזמן בתחרות הזו. מגיע לה מאמן/ת עם רמה הרבה יותר גבוהה מג'ניפר לופז, מישהו שיקח אותה לחדרים האחוריים שם לומדות ולומדים הזמרים האמיתיים מה זה להיות זמר. 8. סאנג'איה הענק. ביצוע ילדותי לשיר המדהים, שכולם מכירים. לדעתי סנג'איה עוד לא יודע מה זו אהבה, הבגרות הרגשית שלו היא כשל ילד בן 14, צדק סיימון, וכך גם נשמע השיר. התלתלים ופרצוף ג'וני דפ - בונוס. ורציתי להוסיף - האם נעשה כאן איזה דיון על אוסף הפיאות של השופטת פאולה, היהודיה, עבדול?

רסקול

New member
תסרוקת - פאה ../images/Emo26.gif

בהחלט מצוינת, מחמיאה לפנים השמנים שלה, ומרזה אותם קצת, נותנת לה מעט גובה - היא הרי בגובה של מטר וחצי, מעצבת אותה בפרופורציות סבירות, כשצריך לזכור איזו בטן דוחסים שם לתוך הקורסט [חגורת בטן] כדי ועל מנת לעצב גוף ב"צורה" סבירה, לטעמם של בעלי הטעם.

nickname321

New member
כן אני בטוחה ששמו לה את הפאה הזאת

בשביל שתתאים לבטן
בכל מקרה- כל אחד ודעתו=].

רסקול

New member
לזה בדיוק התכוונתי, ויצא לי גרוע

גם אני חושב, שמי שמלביש אותה מבסס את סוג הלבוש על "דעתו וטעמו", ולכך התכוונתי בהערה שלי. תודה

blaahh

New member
אה ועוד כמה דברים:

אני לא זוכרת את הסדר המדוייק של ההופעות, אז אני פשוט אדבר עליהן באיזה סדר שיוצא לי
:
מלינדה ולאקישה הרדימו אותי כתמיד. אבל עד עכשיו, למרות שהשתעממתי מההופעות שלהן, לא יכולתי שלא להודות שהן נשמעו מעולה. היום, למרות זאת, חשבתי ששתיהן לא רק שיעממו אלא גם נשמעו ממש לא טוב. לאקישה זייפה ברמות(ואני לא מבינה בתווים וכאלה בשיט אז בבקשה לא להגיב על זה ב"היא הייתה בדיוק בסולם" ובלה בלה בלה, לי זה פשוט לא נשמע טוב) ומלינדה שרה נורא...חלש. וזה לא שהיא צריכה לצעוק כדי להשמע טוב אבל יש הבדל בין לשיר בצורה עדינה וסקסית, ובין מה שהיא עשתה. היא פשוט נשמעה חלשה, מרדימה, משעממת ובאמת זקנה(כמו שסיימון אמר)
נעבור לכריס- אף פעם לא אהבתי את הקול שלו אבל לפחות הוא מופיע טוב, גם זה משהו... ועוד פעם מביאים לו נגנים לבמה?
פיל- אני דווקא ממש אהבתי. היו 2 קטעים שהוא יכל ממש להמם בהם אבל הקול שלו נשבר. למרות זאת, מאוד נהניתי. הוא בחר שיר מצויין שמאוד קשה להרוס, הקול שלו נשמע מצויין(חוץ מהפעמיים שהוא נשבר, אבל לא נורא) והוא הופיע היטב. נחמד מאוד. (ולמי שתוהה- אין פשר לאייקון היפני, פשוט לא ראיתי אותו קודם וחשבתי שהוא יפה
חח)
היילי- זה רק אני או שהיא נראתה ממש, אבל ממש, כמו מקיילה מהעונה ה-4(חוץ מהגוף)? בכל מקרה, ההתקפי אפילפסיה המוזרים האלה שהיא מנסה להעביר כריקודים ממש מתחילים לעצבן אותי. בכל מקרה, לא הופעה מדהימה או טובה במיוחד אבל די בסדר. וריחמתי עליה נורא אחרי התגובה של סיימון, לדעתי הוא הגזים וכל הכבוד לה על איך שהיא הגיבה. זה מראה על קלאסה.
סאנג'יה- מה קרה? הוא לא הצליח לחשוב על עוד רעיונות לעיצוב הרעמה אז הוא החליט לעבור לשיער הפנים?(איכס, לא נראה טוב) בכל מקרה, יחסית לעצמו, הופעה מצויינת, מדהימה. יחסית לשאר(ולעולם הנורמלי..חח), הופעה בסדר גובלת בנחמדה. רב המבטים שלו מאוד קריפיים והוא צריך להפסיק עם זה. ולהפסיק לחייך ככה כל הזמן, הוא נראה כאילו יש לו עצירות ואני מפחדת שהלסת שלו תישבר או משהו.חח
בלייק- הכי טוב בערב, BY FAR. נשמע מושלם, הופעה מגניבה וסקסית. היה בזה משהו נורא...חלקלק. מתה עליו!
ג'ורדן-לא אהבתי. זה לא היה נורא, אבל פשוט לא אהבתי. זה היה מאוד BLEND, כמו שסיימון אמר- זה שיר שממש אפשר "להמריא" איתו והיא לא עשתה את זה. בנוסף, לי זה נשמע כאילו הקול שלה רעד. שוב, לא היה נוראי, אבל משהו בזה פשוט לא קרץ לי
חח.

Fairywitch

New member
השבוע לא ראיתי ביום רביעי-

אז נהניתי לראות את זה לראשונה. תכנית נחמדה, אבל הסכמתי עם סיימון- חוץ מבלייק, כל ההופעות היו בסדר. בסדר ותו לא. בלייק היה נהדר, וסנג'איה אכן לא היה זוועתי, רק מגוחך
אגב- מה פיל אמר? שהבת הגדולה שלו קוראת לסיימון "סיימון קאו"?

blaahh

New member
לא ../images/Emo6.gifחחח הוא אמר שלבת שלו יש בובה של פרה ו

היא קוראת לה "סיימון COW"

Fairywitch

New member
../images/Emo6.gifהייתי קרובה...

אני פשוט כבר לא מקשיבה כ"כ לתכנית...

D o r B

New member
הסיכום שלי../images/Emo3.gif

זה היה הערב הכי טוב לדעתי. נהנתי (כמעט) מכל הופעה
מלינדה-
היא שרה מדויק, הייתה סקסית, ופשוט הייתה היא
לקישה- אחחחח לקישה
סוף סוף היא השתחררה ובאמת נהנתה מההופעה. היה מגניב לראות אותה זזה קצת.. שתחייך קצת, לא יזיק
כריס- היה טוב
סוף סוף הוא לא שר מהאף! היילי- לא אחת הזמרות הכי טובות שם אבל אני אוהב אותה
ההתחלה של ההופעה הייתה מעולה. פיל- פשוט לא
לא היה משהו והשיר לא התאים לו.. למרות שבתוכניות קודמות ממש אהבתי אותו, והקול שלו טוב
ג'ורדן- לא ההופעה הכי טובה שלה אבל היה נחמד
בלייק- היה נחמד, זמר טוב. רק אותי הכובע עיצבן?! סנג'יה- אני לא מאמין שאני אומר את זה אבל הייתה לו הופעה טובה. ז"א יחסית אליו
הוא עדיין חייב לעוף כבר$#%$@%&%^
והוא נראה כמו ליצן
ג'ניפר הייתה ממש חמודה
מחכה להופעה מחר
הטופ שלי: לקישה
, מלינדה וכריס/בלייק. בוטום 3: סנג'יה, היילי
, פיל. בתקווה שסנג' יעוף כבררררר

למעלה