טופ 8 - בנים

ר ו ח ל י

New member
באמשך..../images/Emo58.gif

ג'ראד בטופ 2 שלך ????? הוא מזייף. בורח מהסולם ולוחץ על הקול שלו... נכון שהוא סקס אבל גאד הוא לא מסוגל לשיר נקי וייפה. אהבתי רק תביצוע הראשון שלו BACK TO ONE שבו הוא היה נינוח ושר יפה.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif באמת שאני שוכח לרגע כמה סקסי

הוא ואני מטורף על ההופעות שלו כנראה שזה רק אני אבל זה טעם אישי וההופעה שלו בהחלט ההופעה האהובה עליי הערב וגם בשבוע שעבר ביחד עם סאנדאנס ועובדה שאני לא מפסיק לשמוע את זה,גם בלי לראות אותו. אבל תמיד עדיף את האקסטרה שזה עם וידאו

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ואני חייב לציין משו

סקסיות לדעתי לא ניגרמת בגלל שהבן אדם חתיך סקסיות זה הרבה יותר מזה סקסיות באה עם מה שהבן אדם מביא איתו באיידול זה גם נגרם הרבה מההופעות בגלל זה לדעתי אליוט למשל סקסי בטירוף ואייס חסר סקסיות לחלוטין לטעמי אותו דבר לגבי כריס .ר. הוא ממש מזכיר לי את ג'סטין וכמה שהרבה יגידו וסבבה שג'סטין יפה,הוא פשוט לא עושה לי את זה והוא לא סקסי לדעתי. שון מישל למשל היה סופר סקסי לדעתי בקיצור,אני ממש לא אוהב ונהנה מג'ראד בגלל שהוא חתיך.

ר ו ח ל י

New member
סבבהמוטי,נכון אבל אני אומרת../images/Emo58.gif

אוקיי אולי ישלו כריזמה על הבמה ונוכחות , אבל אין לו קול! אתה מדבר איתי על הופעה. הוא נורא נורא מזייף,אם תשים לב בצפיות חוזרות. הוא לוחץ עלל הקול שלו ודוחף אותו,כמו שפאולה אמרה |; הןא עושה טעות בבחירת השירים. כי בשבוע הוליווד ולפני שבועיים התרשמתי ממנו לטובה... חח אבל אולי בגלל הצפצופים שיש לי באוזניים כבר חודש אני טועה S: בשבועיים האלה הוא איכזב אי אפשר להתווכח על זה בגרוש. היו לי המון ציפיות ממנו. בטוחה שעוד אנשים מסכימים

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

הוא לא מזייף הרבה היום אולי היו לו פה ושם רגעי זיוף כי זה שיר מאוד קשה אפילו לאליוט היו פה ושם רגעי זיוף
וזה היה ביצוע מושלם אבל הכריזמה והנוכחות זה מה שכובש אצלו בשונה לדוגמא מסנג'יה שיש לו קול טוב והואלא מזייף לרוב אבל הנוכחות הבימתית והכריזמה שלו היא של דג מת באקוריום אני בהחלט לא אומר שג'ארד הוא זמר מהשורה הראשונה ואף אחד מהעונה הבנים לא כזה אבל ג'ארד הוא בהחלט הכי הטעם שלי כפורפורמר מהבנים

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

גם אני מאוד אוהבת את הקול שלו ונהנית לשמוע את ההופעות ולראות אפילו יותר. אבל דווקא את זאת של הערב לא ממש אהבתי כמו הקודמות. אולי צפייה נוספת תשנה את דעתי. בכל מקרה, הוא ג'ארד

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gif

אהבת את ג'ראד?
נו, טוב, לפחות לא נריב על גברים

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif כמובן שהוא ייחודי,

כריס ריצ'ארדסון. הוא היחידי שנשמע בדיוק כמו ג'סטין טימברלייק, זה מאוד ייחודי.

2DH

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

אכן לא היה מרתק אפילו לא קרוב. הדבר היחיד שגרם לי להתלהב היה העובדה שקארי תופיע ביום חמישי (שישי אצלינו) !! אני מניחה שהיא תשיר WASTED לזה אני ממש מחכה ! ועכשיו לבנים עצמם בלייק- כרגיל - אני מחבבת אותו, הוא שונה ... אבל לא התלהבתי יתר על המידה . סנג'איה- בבקשה תגידו לי שהוא יעוף השבוע בבקשה ! סאנדאנס- לא רע אבל, הוא יכול יותר. היו קטעים שהוא צרח וקצת חששתי ... אם היינו מוותרים על הצרחות היה הרבה יותר טוב. כריסR - אהבתי . השיר היה יפה , הביצוע היה לא רע. אני אישית חושבת שזה הביצוע הכי טוב שלו עד כה. ג'ארד- אני אוהבת את הקול שלו אבל הוא חייב להרגיע קצת עם הפרצופים ... הם מתחילים להפחיד. ברנדון - הביצוע הכי טוב שלו לדעתי מאז שהתחיל הטופ 24 ... עדיין אם הוא יעוף מחר זה לא יטריד אותי יותר מדי. פיל- הוא עדיין האהוב עליי מבחינת הבנים. לא הביצוע הכי מדהים אבל נהינתי. כריסS - הוא חמוד, אני אוהבת אותו ואני רוצה שהוא יגיע לטופ 12. אני קצת מתקשה לזכור מה הוא שר .... אבל אני יודעת שאני לא רוצה שהוא ילך. השניים הכי טובים : כריסR ופיל (הוא פשוט הבן המועדף עלי) השניים שצריכים ללכת : סנג'איה - (בבקשה תגידו שהוא ילך) ברנדון - אני לא חושבת שהוא הוכיח את עצמו מספיק כדי להיות בטופ 12 סה'כ -אני ממש מחכה לבנות ויותר מזה להופעה של קארי בשישי !!! :)

willo

New member
../images/Emo58.gif

בהחלט הפרק הכי משעמם עד עכשיו, אפילו פאולה הייתה ביקורתית, זה אומר שהם באמת היו גרועים. אין ספק שבלייק ייחודי, הכריסים יעברו וגם פיל סטייסי, השאלה מי יהיו השניים הנוספים. סאנדס הרס את השיר, סנג'יה שר איום ונורא, גראד מאוהב בעצמו וברנדון - היה פשוט זמר רקע (שבניגוד למלינדה לא התקדם וחבל).

Elsewhere

New member
ההפתעה של הערב../images/Emo58.gif

היא ללא ספק סנג'איה. לצאת מהארון ולהשתפר, כל זה בכמה דקות? כל הכבוד. D: כריס R מושלם
. אני מאוהב
.

adiinchains

New member
../images/Emo58.gif

אהאהאהאהאאהאהאהאהאהאהאהא סאנדנס שר ג'רמי!!!!!!!!!! מה הסיכוי ששרו פרל ג'ם באיידול?!?! ג'רמי
פרל ג'ם
סאנדנס יצא גדול!! אני צריכה לראות מה השופטים אמרו לו על ההופעה כי לא יצא לי לשמוע הייתי חייבת ללכת..

adiinchains

New member
../images/Emo58.gifתיקון

התכוונתי שסאנדס יצא גדול בבחירה שלו..הביצוע עצמו היה רק נחמד.. אבל פאק אני מאוהבת בשיר הזה!

סאנדנס

למה הוא מתעקש לשיר רוק כל הזמן? נראה לי שהוא יותר חזק בבלוז ומוסיקת נשמה, כמו שעשה באודישן הראשון....חבל שהוא לא מנצל את זה

למעלה