טופ 8 - בנים

omrimayo

New member
טופ 8 בנים! התוכנית. ../images/Emo58.gif

אממ... לא מדהים במיוחד... טוב, להיות אמיתיים זה היה ממש אבל ממש חלש. בלייק... עם שיר שאני לא מכיר אבל היה חמוד כזה, אפילו מדי אבל לא מרגיש שיש לו קול להחזיק שירים גדולים באמת, זה הזוי... סאנג'יה לקח שיר מצוין והרדים אותי, שוב... סאנדנס סתם צרח, ממש לא טוב כמו שבוע שעבר. וכרגיל כריס ריצ'ארדסון היה הטוב ביותר לטעמי... שיר שקט אבל הוא כזה חמוד, מעביר רגשות +/-, קול סבבה והופעה הכי טובה הערב אבל זה ממש לא היה קשה וגם ההופעה הזו לא הייתה באמת מציאה. ג'ארד... סתם. ברנדון... פסדר. פיל סטייסי... חלש יחסית לשבועות הקודמים שאהבתי אותו. כריס סליי... גם לא משו, קיצר ממש ממש ממש מאכזב, שבוע לפני שעולים על הבמה הגדולה ופשוט סתם.

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo58.gif ושוב הבנים....

מ א כ ז ב י ם. בלייק - בטוח מדי,צפוי לאללה . משעמם. סאנדאנס- it's not the old sundance ממש מאכזב. המון צעקות,לא שיר שמתאים לו. ברנדון - פושר. כריס ר. - טוב שיש קצת גיוון ,אבל אם כבר אתהה לוקח שיר כזה קח אותו עד הסוף. אוהבת אותו יותר בשירים הקיצביים והמהירים. סנג'יה- שום הפתעה מיוחדת חלש,ומשעמם.זה נראה כאילו הוא עצמו רוצה להרדם באמצע השיר. ג'ראד- יותר מדי לוחץ על הקול שלו,צועק ובורח מהקצב של השיר. גם כן חלש =\ פיל - בהחלט הביצוע הכי גרוע שלו.. אין מה להוסיף. לא ביצוע שאפשר לצפות מאחד הפייבוריטים .. כריס - גם אותו אהבתי שבוע שעבר יותר . קיצר ערב חלש ביותר של הבנים. הימורים - ג'ראד וברנדון

gozal2000

New member
ברור ש../images/Emo58.gif

איזה גרוע ! ! ! מה זה? ומה עבר לסאנדאנס בראש בדיוק? הוא מכיר את השיר הזה בכלל? אפילו לא שר אותו בקצב באסה. זוכרים שפעם היה wildcard? אולי גם הפעם יהיה? הלוואי... איזה עונה נפילה.

HollyGolightly

New member
../images/Emo58.gif

לדעתי סאנדאנס צריך לדבוק בבלוז. אין לי מושג למה הוא לא עושה את זה. כל ההופעות הבלוזיות שהוא נתן היו פיצוץ. כל האחרות - רעות. ופיל סטייסי........... נראה לי שיש לו פוטציאל ושהוא מפחד ממנו נורא. הייתי מתה לשמוע ממנו משהו שלם של Tears for fears או משהו בסגנון Come On Eileen. משהו גדול ו פאנקי כזה. איזה פרק מ-ש-ע-מ-ם................................ וגם סליחה על הביטוי: תת-רמה.

טלטול 24

New member
איזה במה גדולה?

מה יש עוד אולפן אח"כ? מתי זה קורה? באמת התפלאתי למה הבמה קטנה ויש מעט קהל... (סורי אני חדשה בעסק והתמכרתי!!)

HollyGolightly

New member
כאשר מגיעים לטופ 12

הם עוברים לאולם גדול הרבה יותר, עם במה גדולה והרבה יותר צופים.

whatever4

New member
../images/Emo58.gifהיה מהנה

נראה שאני בדעת מיעוט פה אבל ממש נהנתי מהבנים (כמו כל שבוע בעצם..). הם לא היו כאלה גרועים היום. אפילו סאנג'יה היה סביר! בלייק- בן אדם- תפסיק להיות כזה טוב!
אהבתי את השיר, אהבתי את ההופעה, אהבתי הכל. יותר טוב מהמקורי! לפי דעתי, הוא מופיע הכי טוב מבין כולם- הוא מרגיש כל כך נוח על הבמה וזה בא לו בטבעיות. חששתי טיפה שהביט בוקסינג יהיה יותר מידי, אבל בלייק שיחק עם זה טוב ולא הגזים. אני חושבת שבשבועיים הקרובים הוא יצטרך יותר להראות את הקול שלו ופחות את הביט בוקסינג כי אחרי כמה זמן זה יימאס לאנשים. בכל אופן, עליי זה אף פעם לא יימאס. הייתי משלמת הרבה כסף כדי לראות את בלייק מופיע עם הביט בוקסינג שלו
. סאנג'יה- יחסית לעצמו- לא היה כזה נורא. דווקא הקול שלו נשמע טוב. הבעיה היא שגם שיר קצבי- הוא הופך למשעמם. יש לו בעיה בהגשה של השיר ובהופעה. עדיין אחד הגרועים, אבל שיפור מהשבועות הקודמים. סאנדנס- וווווווואו- פרל ג'אם באמריקן איידול?! זה סוג של תקדים לא? רק על בחירת השיר אני מעניקה לו נקודות. וגם הביצוע היה מעולה. לא טוב כמו המקור, אבל עשה עימו חסד. ההופעה הזאת לגמרי שינתה את דעתי על סאנדנס. קודם לא מאוד התלהבתי ממנו אבל עכשיו- אני בהחלט מתחילה לחבב אותו. שוב סיימון מוכיח שהטעם המוזיקלי שלו שואף לאפס. איך לעזעזל הוא יורד על אחד השירים הכי טובים של הניינטיז? לא ברור
. כריס ר- חביב ביותר. לא מדהים אבל עשה עבודה טובה. הוא קצת מתחיל לשעמם אותי. בניגוד לסיימון, אני לא חושבת שהוא מסוגל להפתיע כל כך. מקווה שאני טועה. ג'רד- הוא כל כך מתאמץ שזה מגוחך. מבחינה קולית- עבר בשלום. עדיין לא סובלת אותו. מקווה שיעוף. ברנדון- שיפור ענקי מהשבועות הקודמים. אהבתי מאוד את ההופעה שלו. הבעיה היא שכמו שסיימון אמר- הוא לא הציג את עצמו כמו שצריך עד עכשיו ולכן נשאלת השאלה- האם ההופעה הזאת מספיקה כדי לעבור לטופ12? לצערי אני לא בטוחה. בכל מקרה נהנתי ממנו היום. פיל- ההתחלה הייתה איומה. אחרי זה קצת השתפר. עדיין אני לא מתחברת אליו. הוא פשוט סתם. אין לו סטאר קוואלטי, אין לו קול מיוחד. סתם אחד ששר טוב. לא עושה לי את זה. כריס- מבחינה קולית- היה הכי טוב היום. יש לו טון מעולה ואני דווקא חשבתי שהשיר טוב. אני לא יודעת למה אבל עדיין אני לא לגמרי מתה על ההופעות שלו. אבל עדיין אחד החביבים עליי בתחרות. הכי טובים היום: בלייק (כרגיל), כריס סליי וסאנדנס (!). השניים שאני רוצה שיעופו: ג'רד ופיל. השניים שלדעתי יעופו: ג'רד וברנדון. זה רק אני או שפולה הייתה ממש רעה היום?

ששוניקו

New member
באמת? ../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

את באמת חושבת שסאנדנס עשה עם השיר חסד? אני חשבתי שהוא חירב את השיר, הוא התאמץ יותר מדי ולא הצליח להשאר במקצב הנכון. בהתחלה זה עוד היה בסדר, אבל הדרדר מרגע לרגע.

whatever4

New member
../images/Emo58.gifבדיוק באתי לכתוב

שאני לוקחת בחזרה את מה שאמרתי על סאנדנס. ראיתי בפעם השנייה וזה באמת לא היה קרוב למקור, אפילו בקצת. מה שכן- אני עדיין מעריכה אותו על בחירת השיר. צריך אומץ לעשות שיר שהוא לא בדיוק "סוויט הום אלבמה".

shavitlavi

New member
מה יש לומר ../images/Emo58.gif

חרא עונה
אכזבה קשה ביותר מהעונה הזאת אף אחד לא מפיל אותי-אף אחד
רק כריס סליי מעלה בי קצת חיוכים עם השטויות שלו וכל השאר ממש שיעמומון אחד גדול. מבחינתי אפשר היה לסגור את העונה בפרקי האודישנים המטורללים.

Fairywitch

New member
../images/Emo41.gifטופ 8 - בנים../images/Emo222.gif

הודעה ראשית חדשה למניעת ספוילרים במקרה של קיפול.

../images/Emo58.gif

מבין שלושת פרקי הבנים אני חושבת שזה היה החלש ביותר, משעמם, תפל וחסר כל כריזמה... אני חושבת שזה דיי ברור עכשיו שזו הולכת להיות עונה של בנות.. אין לי ספק ששלושת הפיינליסטים יהיו פיינליסטיות..

SHTRUDIDI

New member
הפרק של היום../images/Emo58.gif

טוב,לא ממש היה מדהים. מפתיע שבשלב הזה כולם החליטו לבחור שירים מזורים ולהשתנות. בלייק-כרגיל מיוחד, לא הכרתי את השיר אבל הוא הופיע חמוד ונהניתי לצפות. פחות טוב מהשבועיים הקודמים אבל בהחלט צריך להמשיך הלאה, הוא בלייק
. סאנג'יה-שימו משקפיים, אני הולכת להגיד משהו מפתיע שאתם צריכים לקרוא ברור- סאנג'יה היה טוב!בחירה טובה, נשמע סבבה ופעם ראשונה גם לא שר מונוטוני את אותו התו דקה וחצי. נהניתי. באמת. רק הפן היה ממש רע עליו. סאנדנס-שבוע אחד טוב והוא חוזר לאחור. מי אמר לו לקחת את השיר הזה? לא זיהיתי אותו בכלל עד הפזמון, הוא נשמע לא משהו והקול שלו התבלבל. אבל שמעו שיש לו קול טוב. כריס ריצ'רדסון-התבאסתי שהוא לוקח קאנטרי בהתחלה אבל הוא היה מצוין. אהבתי את הקול שלו, אהבתי את ההופעה. הוא היה פחות טוב מהשבועות הקודמים אבל עדיין מצויין. עוד אחד שחייב להיות בטופ 12. ג'ארד-אוי ג'ארד, כמה חבל שבחרת את השיר הזה. שבועיים נפלאים של בלדות אהבה מרגשות וחזקות ואז בא השיר הבאמת נחמד הזה אבל הוא פשוט לא השאיר רושם. 10 דקות אח"כ שכחתי את ההופעה וחבל לי, כי אני באמת אוהבת את ג'ארד. בחלקים מסוימים הוא צרח ואימץ את הקול וחבל, הוא שר יפה בגדול. ברנדון-בחר שיר טוב, נראה מצוין, נשמע יופי. אה לא, זה היה הזמרות ליווי!!! לא שמעו אותו כמעט, יש לו קול אדיר והוא נתן לזמרות לשיר את כל מה שהוא שר. איזה מין עיבוד זה?! חבל, סוף סוף לוקח שיר טוב שנשמע עליו יופי ולא שומעים אותו. אוף! פיל-בעעע. התחיל רע, המשיך צורח ואפילו הכובע שהוא בחר עשה לו מראה של דייג ביחד עם המעיל. לא אהבתי. למה דווקא עכשיו הוא חייב להרוס?! כריס סליי-איזה התחלה יפה, קול חזק ועוצמתי. אבל השיר הזה נשמע כמו המנון ערוץ הילדים. כמעט להקיא מהמתיקות הזאת. יש לו קול טוב, מגיע לו להיות בשבוע הבא. סיכום: הטובים באמת: כריס ריצ'רדסון, בלייק. המאכזבים: סאנדנס. המאכזבים קשות:ג'ארד וברנדון.

pink plus

New member
יש מילה אחת שמתארת את ההופעה היום:

בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע הבעיה היא לא רק שלא הכרתי את רוב השירים, הבעיה היא שרוב הבנים השנה גרועים, חוץ מבלייק, 2 הכריסים ו...אולי פול. כמו שרנדי אמר בשבוע הראשון של ההופעות - הייתי לוקח רק 4 בנים ואיזה 8 בנות לטופ 12! מקווה שהבנות יפציצו מחר. כרגיל... אה וחשבתי על משפט אחד שיתאים לגירסה העיברית של - 10 סימנים לכך שאתה מכור לאיידול: התנתקת מאורנג' ברגע שקלי קלארקסון ביטלה את ההופעה שלה בישראל. בכל זאת צריך להאשים מישהו...

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo58.gifמעליי

וברוכה הבאה
.את מוזמנת להתמכר לפורום!

Fairywitch

New member
../images/Emo58.gif

סתם תוכנית, הבנות ללא ספק יתעלו מעל זה מחר. חבל שמתעקשים להעלות 6- שווה בשווה במקום 4-8, למשל. חסר טעם והגיון
אהבתי את שני הכריסים בעיקר, את היציאות של סיימון, והיה אחד שממש הפיל אותי מהכסא- בלייק
וואו- כמה נהניתי מההופעה לשו
אם היא הייתה לי מוקלטת או משהו- הייתי עכשיו צופה ו/או מקשיבה לה שוב ושוב
היה ממש ממש טוב
שמישהו ישלח את סנג'איה הביתה. את מי עוד? ג'ראד. מיציתי אותו.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif אוי אוי |נאנח| ../images/Emo58.gif

איזה תוכנית נוראית התפללתי שייגמר אפילו את ג'ארד הלבישו באיזה חולצה שלא מתאימה לו וגרמה לו להראות מוזר
ריאן וסיימון היחידים שגרמו לתוכנית עוד איכשהוא להמריא אבל ממש עוד שניה הרגשתי התרסקות בלייק- זה היה כ"כ מוזר לא הבנתי מה הוא עשה שם השיר ממש לא התלבש עליו טוב עצה לבלייק לפעם הבאה-תוותר על הביטבוקס ותלמד להיות ייחודי בדרכים שלך בלי הביטבוקס, כי אתה יכול! סנג'יה- סנג'יה הוא כוסית רשמית עכשיו עם השיער והריקודי הולה! סנג'יה לא מפסיק לאכזב יש לו קול כ"כ טוב אבל הוא כ"כ מעצבן וכ"כ לא יודע מה הוא צריך לעשות עם עצמו עצה לסנג'יה לפעם הבאה-הארכת שיער עד הישבן ותעשה לנו פירוואטים,רק לא במסגרת איידול בבקשה. סאנדאנס- אני דווקא חושב שזאת הייתה בחירה טובה מצד סאנדאנס אני אוהב את סגנון הרוק בלוז שסאנדאנס לוקח לו והביצוע היה חביב + היה טוב בשבילו אבל לא ואוו כמו שבוע שעבר נגיד עצה לסאנדאנס לפעם הבאה-אולי תשיר שיר של רוני סופרסטאר כדי שסיימון יאהב?! כריס .ר.- דווקא בשונה משבוע שעבר אהבתי אבל הם אמרו על ג'ארד שהם לא שומעים ייחוד?איפה בדיוק הם שומעים ייחוד בכריס ריצ'? כי אני ממש לא שומע פה ייחוד וזה הדבר העיקרי שמרגיז אותי אצלו כריס הוא היחיד שאין לי עצה בשבילו לפעם הבאה עוד לא החלטתי אם זה טוב או רע ג'ארד-כן,כנראה שאני היחיד שמת עליו. לפחות יש גבר גבר אחד בתחרות הזאת! הוא היה פשוט מעולה.ההופעה האהובה עליי הערב..וזה עוד אפילו שאליוט עשה לזה חסד חסדי החסדים בשנה שעברה. פאולה כ"כ הייתה צריכה לסתום,תודה לאל שהוא לא עושה פלצטו כמו שאר המעצבנים. עצה לג'ארד לפעם הבאה-תתפשט.
ברנדון-דווקא יותר אהבתי ת'סוף,ההתחלה די שיעממה אותי. מסכים עם סיימון בהחלט! עצה לברנדון לפעם הבאה-תשיר את Always On My Mind !פליז! פיל- תודה לאל שסוף סוף הוא הופיע עם כובע אבל מה הלך עם כל הזיופים?! אני לא יודע למה,אבל עדיין למרות כל הזיופים,בקטעים הטובים שלו הוא בהחלט היה טוב מאוד ודווקא אהבתי ת'הופעה עצה לפיל לפעם הבאה-די עם הליקוקים. כריס .ס.-הקול בהחלט היה מעולה.גם ההופעה הייתה חביבה ++ אבל לא כמו שבוע שעבר. הטופ 2 שלי: ג'ארד סאנדאנס/כריס סליי [עוד לא החלטתי] הבוטום 3: סנג'יה ברנדון

למעלה