טופיק חדש...

מתן ב

New member
../images/Emo41.gifטופיק חדש...../images/Emo41.gif

סקר האם לדעתכם/לדעתכן (ותציינו בן או בת, כי זה שונה אצל כל אחד/אחת) כדי ללכת למי שאת אוהבת, ולגלות לו את זה. בכל תוצאה תהיה? גם אז זה יכול להרוס ידידות או משהו... או שיותר טוב פשוט לאהוב את אותו אחד בשקט, ולא לעשות כלום בנידון?

nobodys girl

New member
אני בת..

בטח שצריך להגיד את זה אם שומרים בבטן זה סתם מתסכל וסתם מפספסים הזדמנות לדעתי אומנם זה דבר נורא קשה להגיד למישהו בישירות אני רוצה /אוהבת אותך... אבל ככה אני הייתי רוצה לשמוע ממישהו

מישהי

New member
לדעתי..

לא צריכים לשמור בבטן..צריכים להגיד את זה.. אבל לא תמיד , אם יש מצב של ידידים ואחד מהם אוהב את השני אז צריכים לחשוב על זה לפני כן..כי זה יכול להרוס את הידידות..וממש-
וגם אם הבנאדם שאתה אוהב אפילו לא מכיר אותך..בטח שלא תבוא אליו ותגיד לו שאתה אוהב אותו..כי הוא לא ידע מה לעשות עם זה.. אם הבנאדם שאתה אוהב אפילו לא מכיר אותך..אז עדיף קודם כל לנסות להתקרב אליו יותר..מאשר לבוא אליו ולהגיד לו שאתה אוהב אותו , שהוא בעצם בקושי מכיר אותך..
ו..אני בת..

GirlFriend

New member
אני בת....../images/Emo3.gif

זה תלוי... אם יודעים שהצד השני לא מרגיש כלום לגבייך אז אני הייתי שומרת את זה בלב... אבל אם היה קמצוץ סיכוי הייתי מנסה.. במקרה הכי גרוע זה תשובה שלילית...
אומנם זה לא כזה קל לקבל תגובה שלילית אבל תמיד יש פעם ראשונה...

eviv

New member
גבר...הצתרפתי לנוהל../images/Emo8.gif

אני חוש שזה תלוי בסיטיואציה לדוגמא אם אני ידבר איתה אתם יודעים נהיה פתוחים אחד לשני אפשר להשחיל את זה איפשהו אבל אני לא פתאום ילך ויגיד לה היי את יודעת שאני אוהב אותך זה ישמע מוזר...

lighter

New member
לגלות.

אבל תוך כדי שיחה, ורק אחרי בירור של מה הצד השני מרגיש. לשמור בלב זה לא טוב. אפעם.

togml

New member
אני בן...צריך לדעת

תלוי מתי אתה אומר לה את זה... אם יש הזדמונת שהיא מאוד מתאימה אז באמת אולי כדאי להגיד, יכול להיות שייצא מזה משהו טוב
אבל אם אתה בטוח שזה יהרוס את הידידות אז עדיף שלא... אם יש לה גם רגש כלפיך וזה בטוח... אז באמת אולי כדאי להגיד משהו שאתה אוהב אותה

זה מה שאני היתי עושה../images/Emo58.gif

וכמובן שאני בת!:) אממ אני לא היתי הולכת ואומרת לו... בגלל שזאת אני... אבל מחשבתית מה היתי עושה? מוצאת את הרגע הנכון... אבל קודם חושבת על מה הסיכונים וההשלכות... אם הוא ידיד יותר מדי טוב שלי... מוותרת על זה... אבל אם זה סתם סבבה... ואני חושבת שהוא מרגיש כלפי משהו שמעבר לידידות... אז סתם היתי מוצאת את הזמן הנכון... ואומרת... אבל עכשיו במציאות... לא היתי עושה כלום... אבל זאת רק אני... אני מציעה לבחון את זה קודם... ואם יש סיכוי שילך... אז ללכת להגיד...

אני כבר המונמון זמן...

אוהבת אותו מרחוק ובשקט... זה תמיד קורה לי...
למרות שנראה לי שידיד שלי מתאהב בי, אבל בוא נעזוב את זה...

אני חושבת ש....

זה באמת תלוי בכל מצב למקרה שלו אבל... חברה שלי מאוהבת באיזה מישהו, ואני מנסה להגיד לה לעשות משהו, אבל היא אומרת שזה הרבה יותר כיף שיש מישהו שדלוקים עליו ומדברים עליו... מאשר חבר. מוזר? אבל יש כאן הגיון כלשהו... לא?

אני בת ואני חושבת../images/Emo41.gif

שצריך לספר אבל במקרה שלי אני אקסטרה אקסטרה ביישנית ופוחדת מפאדיחות!

yamato ishida

New member
אני בת

וזה די תולי בבן אדם ובאופי+הבן אדם השני. ותלוי כמה מכירים, ובבטיחון העצמי וכל זה

מאחת שעשתה את זה ואמרה

אפשר להגיד שהשד לא כל כך נורא בהתחשב בעבודה שיש לו חברה כבר כמעט שנה ..ואנחנו ידידים, ולא היה ניסיון להפריד בינהם וכו´... זה פשוט היה ברגע של חולשה .. וסיפרתי לו הכל והוא קיבל את זה ממש אחלה למרות שהוא כן הפר הבטחה לא לספר לאף אחד והוא הלך וסיפר לחברה שלו בטענה " אני לא בטוח שאני יכול לשמור את זה בסוד "(דמאט תנסה לפחות, יום אחר כך הוא סיפר לה )למרות שגם היא קיבלה את זה ממש ממש בסדר וסך הכל היו הבטחות שכלום לא ישתנה ועדיין נשאר ידידים .. אז תמיד כדאי לנסות .. ואמרה לי חברה שלו "דברים כאלה לא שומרים אף פעם בלב .."

למעלה