חשוב

../images/Emo41.gifחשוב../images/Emo41.gif

אמרו לי שכדאי לי להוסיף לטיוטוריאל עמוד של בייסים ועמוד של פלטות...אם אתן יכולות לתת לי קישורים (חוץ מג´וסי) לאתרים שבהם יש בייסים או פלטות(כי אני רוצה שהם כבר יהיו מועלים לנט, ושאני לא אצטרך להעלות אותם מחדש)...ומקסימום אחרי שיהיה לי את שני העמודים האלה נעשה גם עמוד קישורים
נושא אחר
שכל אחת תשים כאן בבקשה -רק דולי אחת- שהיא הכיייייייי אוהבת, ושתהיה גמורה (שיער והכל), אבל מי שלא שמה קישור שלא תוסיף דולי... -בלי ניצולים בבקשה-

Mooa-Numi

New member
קישורים:

דבר ראשון- בצער רב וביגון קודר אנג´ל דולי נסגר סופית.
חבל
יש את הבייסים במוניקז האבן אבל אין דרך להעביר לשם קישור
וגם קסנדרה דולז עוד להסגר (הושהה)
הנה הבייסים משם בכל אופן...

chatenoire

New member
נא להתחשב

הבנות שמפעילות את האתרים האלה מבקשות שלא יקשרו ישירות לקבצי התמונה שלהן, כדי לא לגנוב להן רוחב-פס. או שתורידי משם פלטות ותעלי מחדש, או שתשימי לינק לעמוד של הקבצים ולא לקבצים עצמם. תודה, בשם הדולי-מאסטרס.

Hugs a Kisses

New member
../images/Emo20.gif......./images/Emo20.gif

טוב תמיד יש את בונדצ´יקס עמוד הבייסים שלו ואת פיקסל פאנקס ואני עוד מעט הולכת אז זהו ובקשר לדולי... אני צריכה לחשוב על האהובה הנה אחת שאניא והבת אבל ממש לא בטוחה... אני לא בטוחה עדיין אז אם אני אשנה את דעתי אז מצטערת מראש...

Hugs a Kisses

New member
אני מתלבטת בן זאתי לזאתי

זאתי אחת שעשיתי בערך לפני שבוע אבל לא העליתי לפורום... תחליטו אתן מי עדיפה ותודה למיכל על העזרה בפרצוף

Dracos Love

New member
כן למה יש לך בעיה איתה?! ../images/Emo108.gif

אל ´תעסקי איתי! אללללללל תשחקי איתי בקקי! את יודעת שדוליז כאלו לא מופיעות על ימין ועל שמאל? וזה לא הולך ברגל! (הוא נכה). בושי והכלמי לך! כאילו שהדוליז שלך יותר יפות *אף בעננים* |אייקון של אף שטקר| (על טיאלוי זא הקול איה ביצחוכ ילדה אני לו רוצא ליפגועאה באח..)

Mאיושה

New member
רותי?!../images/Emo12.gif

זו הדולי האהובה עלייך ? אני יודעת שאני קצת חוזרת על הודעה אחרת בשירשור הזה אבל לא חשוף ! לפי מה שראיתי עד כה, את בין הילדות הכישרוניות ביותר מחבורת הדוליז ! והדולי הזו מאד מוזרה.... כזו.... בלי עיניים, עם עור סגול... קצת זומבית כזו ! את בטוחה שזו הדולי האהובה עלייך ?!

Hugs a Kisses

New member
זה פוגע

תודה רבה על המחמאות אבל כנראה שן אוקיי עכשיו אני באמת פגועה סלחו לי...

Mooa-Numi

New member
רותיש ../images/Emo13.gif

תיקנתי לך קצת את העיינים ושמתי קו מתאר בשפתיים (שזה לא יראה חור), ונורא רציתי למלא אותם אז עשיתי גרסה אחת עם. והקטע שעשית בלי שפתיים זה קצת כאילו-לא- כאילו, בסדר עיניים לבנות כי זה בלי אישונים, זה ריק, אבל שפתיים לא יכולות להיות ריקות. בכל מקארה, את לא חייבת לקחת-רק תראי

Tinke®Bell

New member
את בטוחה שהזומבית היא לא את../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מי אמר שיש לי טאקט

flower girls

New member
יפה מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הדולי עצמה מאוד חמודה, אבל הכי אהבתי את השילוב של הדולי והתמונה! רעיון מקורי וחמוד!

למעלה