מה? זה רציני? או שאתה צוחק או משהו?
א אביחי 33 New member 31/8/05 #43 רציני../images/Emo7.gif גם במקרים עצובים את אומרת שאני צוחק שרית אני מממש מתפלא גועל נפש.
N natali2007 New member 31/8/05 #58 חחחחחחחחחחחחח קרעת אותי מצחוק עכשיווווו!!!!!! ודרך אגב אני שולחת לך תנחומים על הכלב שאין לך!! חחחחחחחחחחחחחח וואי את ואביחי קרעתם אותי אתם הייתם צריכים לראות אותי על הריצפה... ועוד התאמצתי לא להוציא הגה כי יושנים ואני לא רוצה להעיר ת'בית..!
חחחחחחחחחחחחח קרעת אותי מצחוק עכשיווווו!!!!!! ודרך אגב אני שולחת לך תנחומים על הכלב שאין לך!! חחחחחחחחחחחחחח וואי את ואביחי קרעתם אותי אתם הייתם צריכים לראות אותי על הריצפה... ועוד התאמצתי לא להוציא הגה כי יושנים ואני לא רוצה להעיר ת'בית..!
ש שריתוששששש New member 31/8/05 #49 אורו'ששש---> מצטערת... לא ידעתי על זה כלום.... ואני לא יודעת מה להגיד...
כ כוסית על הגג New member 31/8/05 #60 חחחחחחח כפרה עליךךךך../images/Emo70.gif זה היה בצחוק .. פשוט משעמם לי אז עשיתי חיחיחי אין לי כלבה ואפחד לא מת <חוץ מאביחי עוד מעט> חחח סתם כפרע
חחחחחחח כפרה עליךךךך../images/Emo70.gif זה היה בצחוק .. פשוט משעמם לי אז עשיתי חיחיחי אין לי כלבה ואפחד לא מת <חוץ מאביחי עוד מעט> חחח סתם כפרע
א אביחי 33 New member 31/8/05 #54 אגב..... ראיתם את התמונה של מורן אטיאס בצד דייי זה לא אפשרי אני שולח תלונההה למנהלי הפורמים איך אפשר להתרכז כככה, שיש את הדבר הזה יוווו
אגב..... ראיתם את התמונה של מורן אטיאס בצד דייי זה לא אפשרי אני שולח תלונההה למנהלי הפורמים איך אפשר להתרכז כככה, שיש את הדבר הזה יוווו