חרפון לילי כללל השטויות שלכם, אך ורק לכאןןן תהנו
א אביחי 33 New member 31/8/05 #1 ../images/Emo41.gifחרפון לילי../images/Emo41.gif כללל השטויות שלכם, אך ורק לכאןןן תהנו
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 31/8/05 #4 אני תכף יהיה איתכם בשרשור../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif אני מסדרת פה תקבצים במחשב שלי
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 31/8/05 #9 מה הקשר?../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif אני פשוט מסדרת ותוך כדי רואה תקבצים.. אין שומקשר לעסוקה
מה הקשר?../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif אני פשוט מסדרת ותוך כדי רואה תקבצים.. אין שומקשר לעסוקה
א אביחי 33 New member 31/8/05 #5 תזכורת../images/Emo18.gif עוד יומיים לימודים חחח אני מסתלבט, אבל אני מת מפחד ינעל אבוום הלוואי פיגוע בבית ספר שלי ואז לא יהיה לימודים כפרע על התלמידים. שרק המורים יפגעו (אני רע )
תזכורת../images/Emo18.gif עוד יומיים לימודים חחח אני מסתלבט, אבל אני מת מפחד ינעל אבוום הלוואי פיגוע בבית ספר שלי ואז לא יהיה לימודים כפרע על התלמידים. שרק המורים יפגעו (אני רע )
N natali2007 New member 31/8/05 #12 יוואו אייזה כייף עוד יומיים ביצפר אבל הבאסה שהלימודים גם מתחילים אני מתה לראות את כל השיכבה שלי מי ניהיה יותר משוגע מי נייהיה יותר מכוער או דפוק... אבל ללימודים איני רוצה בכלל לחזזור!!!!!!!! מחר אני הולכת לבריכה וואי אחרי שקראתי ת'הורוסקופ שלי אני מפחדת חחח
יוואו אייזה כייף עוד יומיים ביצפר אבל הבאסה שהלימודים גם מתחילים אני מתה לראות את כל השיכבה שלי מי ניהיה יותר משוגע מי נייהיה יותר מכוער או דפוק... אבל ללימודים איני רוצה בכלל לחזזור!!!!!!!! מחר אני הולכת לבריכה וואי אחרי שקראתי ת'הורוסקופ שלי אני מפחדת חחח
N natali2007 New member 31/8/05 #17 תודות!!! רשום להיזהר מאוד וגם בלי שום קשר להיזהר מכבישים..ובוא נגיד שאני צריכה לעבור איזה 4 כבישים כדי להגיע לשמה... חחח לכו תבינו אותי
תודות!!! רשום להיזהר מאוד וגם בלי שום קשר להיזהר מכבישים..ובוא נגיד שאני צריכה לעבור איזה 4 כבישים כדי להגיע לשמה... חחח לכו תבינו אותי
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 31/8/05 #21 חחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif תסתכלי הרבה לפני שאת חוצה כביייש
M moria היחידה New member 31/8/05 #11 לילה טוב לכווולם../images/Emo70.gif תגידו היה היום אהבה אמ"ל???