חידון Britney In The Zone יום א'

i4britney

New member
אעעעעעע כיין?

קפוץ לי ואז אולי אבל אולי אני אחשוב על מה שביקשת!

i4britney

New member
טחחחחחחחחח ../images/Emo3.gif

אליאור חמודי, אמרתי לך שאתה יכול כבר ללכת לפיספוסים?

אמרת שאני יכול להתנדב ../images/Emo13.gif

ואז אמרת שבעצם גם ככה לא יקבלו אותי, אז החלטתי לא ללכת בסוף. מה עכשיו אני צריך לעשות?

i4britney

New member
אל תדאג...

אני יבוא ותאמין לי כשאני יגיע למפגש וכשאתה תיהיה שם זה ממש לא יהיה לך נחמד כי אני פשוט יקבור אותך לא באלימות פיזית כי אני לא בן-אדם אלים למרות שגם את הדרך הזאת אפשר לנסות עלייך כי אתה חיה ולא בן-אדם אבל אני אתחיל בקללות! נ.ב- עפתי לראות דודו טופז , תוכנית עם ערכים ומוסר בניגוד למה שאין לך!

הפלתני סופית ../images/Emo6.gif

תוכנית עם ערכים ומוסר. דודו טופז. תגיד, מה היה יותר ערכי, כשהוא קרא למרוקאים "צ'חצ'חים" או כשהוא נתן ביס לנטליה אוריירו?
אני מכיר אנשים כמוך, נדב...עברתי אלף כאלה. מלכים בלעשות שרירים מאחורי מסך של מחשב, אבל פנים מול פנים, הם שקטים כמו כלבלבים קטנים וחמודים. אתה לא שונה...ואני לא אוהב שמפגינים מולי שרירים. אז תתחיל לבטח את עצמך, כי המפגש הזה יגמר ברע.

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif

דודו טופז לא תוכנית עם שום מוסר.. אבל היא עדיין תוכנית יפה מיה (לואיסנה לופליטו)
צריכה להיות שם עוד מעט

itay 16

New member
חחח נדב בא נראה אותך בא למפגש!

לא בגלל אליאור או משו כזה! אני רוצה לראות אותך שם! (ו...נדב סיים מקום 8 בארץ באליפות ישראל בג'ודו...לא יהיה קל לגבור עליו קחו זאת לצומת לבכם... וחוץ מזה למה להצהיר על אלימות? הפוך נעשה שם שולם חחח)

עוד שאלה!

ביום ראשון לא שמתי לב שפורסמה התמונה,חשבתי שזה רק הסבר לגבי החידון.. ורק ביום שני שמתי לב,ושלחתי במסר אחד את התשובה של יום ראשון ויום שני זה יחשב?? או שאתם פוסלים את זה? =/

../images/Emo41.gifחידון Britney In The Zone יום ג'

היום השלישי לחידון הגיע
זהו מאיזה קליפ לקוחה התמונה הזו
את התשובה שלחו במסר אישי ל: Britney In The Zone כתבו בתוכן את שם הקליפ, ובכותרת ציינו את יום החידון.

למעלה