אני יבוא ותאמין לי כשאני יגיע למפגש וכשאתה תיהיה שם זה ממש לא יהיה לך נחמד כי אני פשוט יקבור אותך לא באלימות פיזית כי אני לא בן-אדם אלים למרות שגם את הדרך הזאת אפשר לנסות עלייך כי אתה חיה ולא בן-אדם אבל אני אתחיל בקללות! נ.ב- עפתי לראות דודו טופז , תוכנית עם ערכים ומוסר בניגוד למה שאין לך!
תוכנית עם ערכים ומוסר. דודו טופז. תגיד, מה היה יותר ערכי, כשהוא קרא למרוקאים "צ'חצ'חים" או כשהוא נתן ביס לנטליה אוריירו?
אני מכיר אנשים כמוך, נדב...עברתי אלף כאלה. מלכים בלעשות שרירים מאחורי מסך של מחשב, אבל פנים מול פנים, הם שקטים כמו כלבלבים קטנים וחמודים. אתה לא שונה...ואני לא אוהב שמפגינים מולי שרירים. אז תתחיל לבטח את עצמך, כי המפגש הזה יגמר ברע.
לא בגלל אליאור או משו כזה! אני רוצה לראות אותך שם! (ו...נדב סיים מקום 8 בארץ באליפות ישראל בג'ודו...לא יהיה קל לגבור עליו קחו זאת לצומת לבכם... וחוץ מזה למה להצהיר על אלימות? הפוך נעשה שם שולם חחח)
ביום ראשון לא שמתי לב שפורסמה התמונה,חשבתי שזה רק הסבר לגבי החידון.. ורק ביום שני שמתי לב,ושלחתי במסר אחד את התשובה של יום ראשון ויום שני זה יחשב?? או שאתם פוסלים את זה? =/