חידה מבית אייל

../images/Emo41.gif חידה מבית אייל

ראיתי שיש הרבה חידות לאחרונה אז החלטתי לנסות את כוחי.. החידה היא בסגנון : " זהה את המפלץ". מה שיש לעשות הוא כמובן לזהות את האופנוע שבתמונה. אתן רמז ראשון ואומר כי האופנוע לבסוף לא עלה לייצור סדרתי, אך הוא שווה איזכור. נסו לזהות, מקווה שזה לא קל מידי... אייל

vmax*

New member
זה...

זה אונוע אנונימי או קצת שקוף או מה איפה התמונה אתה יותר גרוע מחמיצר

השרת מסרב לשתף פעולה... ../images/Emo46.gif

אני מנסה להעלות את התמונה כבר חצי שעה...

gixer

New member
תקרא את האותיות הקטנות ותבין ......

למה אתה לא מצליח !!!! רמז #250

vmax*

New member
אני רואה....

שממש לא הולך לך אז לא נורא תנחש את זה בנתיים

זה מה קוראים אותו אופנוע טורבינה...

לא??? יש לא מנוע של מסוק או משהו, לא??

vmax*

New member
לזה...

קוראיםy2kואכן זהו פרוייקט עם מנוע טורבינה

תיארתי לעצמי שתשובה..

שטחית שכזאת לא תתקבל...
אכן Y2K נתונים??: Frame: Aluminum welded Rake: 27.5 degrees Weight: 460 pounds Seat Height: 31.5 inches (800mm) Wheel Base: 71 inches (1,803 mm) Wheels: Carbon Fiber 17" Tires: Front: 120 60ZR17 (Pirelli) Rear: 200 50ZR17 (Pirelli) Front forks: 54 mm adjustable rebound & compression (White Power) Shocks: Mono-shock adjustable oleopneumatic (Fournales) Brakes: Front: 320 mm floating system - 6 piston calipers (Ferodo) Rear: 320 mm floating system - 6 piston calipers (Ferodo) Engine: Allison Rolls Royce 250 Gas Turbine Power: 320 hp @ 52,000 rpm (286 hp @ rear wheel) Output RPM: 6,000 rpm Torque: 425 ft lbs @ 2,000 rpm Compressor speed: 54,000 rpm Fuel: Diesel Lubrication: Dry-sump/ 3.5 quarts turbine oil Transmission: One speed/neutral Rear Mirrors: Concealed TV camera Fuel Capacity: 8.5 gallons (34 liters) Performance : Estimated Top Speed: 250 mph 1/4 Mile: 9.80 @ 160 mph 0-200 mph in 15.0 sec. Price: $150,000 USD LOL עכשיו תורך לענות לשלי...

vmax*

New member
לא הייתי מנסח את זה טוב יותר..

אבל תנסה את זה...?

../images/Emo41.gif החידה והתמונה...

למען הסדר הטוב.... מהו האופנוע המופיע בתמונה???

vmax*

New member
אין לך משהו...

קצת יותר קטן? דקה הולך להביא זכוכית מגדלת

avi_fr

New member
ב.מ.וו. בוקסר

אבל 4 (!) צילינדרים. התמונה זכורה לי מכתבה שעשו Performance bikes על ניסיונות היסטוריים של ב.מ.וו. אני רק לא סגור 100% בדיוק על הניסוי, כמדומני 4 צילינדרים "מבוקססים". לא היה ניסוי מוצלח כ"כ...

מצטער אבי...

אכן ב.מ.וו, אך אין מדובר ב-4 צילינדרים כי אם בטווין. האופנוע הוא אופנוע קונספט, לא אציין את השנה, אך יש לו שם ( ועוד איזה שם!). תמונה גדולה יותר- למי שמתעצל להביא זכוכית מגדלת...

למעלה