חומות

GALI02

New member
../images/Emo41.gifחומות../images/Emo41.gif

נכנסת לתוך ליבי לאט לאט בהתחלה עצמתי עיניים,סירבתי לראות לאט לאט חילחלת לתוך הלב כמו מים לאדמה לאט לאט מרגישה שזה לא יכול להיות אמיתי לאט לאט מתחילה לבנות חומות מגן מסביבי ואז נתתי לך ללכת לאט לאט מרגישה כלום והוא גדל וגדל ולאט לאט הכל חוזר ושוב כלום רק הפעם החומות הוסרו רגע מאוחר מדי...

טאKילה

New member
עטופה חומה..../images/Emo79.gif

משבצת ריקה לבנה רגע שקט בודד הוא מפלס דרכו משיל שכבות עור שכבה אחר שיכבה מגיע ולוקח את הלב מעמיק נוגע בכאב איך אוהב איך עוטפת סביבי חומה חיה בתוך בועה לעיתים מציצה לוקחת טעימה קטנה ומיד חוזרת לפינה רוצה להיזהר רוצה להישמר פוחדת שוב להשבר כמו האהבה ההיא לשעבר..

GALI02

New member
יפה טאקילה. כתבת את זה מזמן?

כי השיר שלך מבטא בדיוק את מה שאני ניסיתי לבטא בשיר שלי.

GALI02

New member
וואו../images/Emo9.gif

קלעת בול,כמו שאומרים! את השיר הזה כתבתי לפני כשנה ואני לא מצטערת לרגע שהיה כבר מאוחר מדי (והמבין יבין...
) תודה טאקי

12אניהיא

New member
טאקי תודה../images/Emo24.gif

את ביטאת את מה שאני לא הצלחתי. האם יש אהבה באמת? היא יכולה להיות אמיתית?

טאKילה

New member
גלי מיקי..../images/Emo24.gif

המילים הן תחושות שחווינו בכל מיני רגעים מהעבר מעכשיו, בכל זמן חולף נרשמים לנו רגעים בארכיון עמוק בזכרונות, כשבאה השראה המילים זורמות מעצמן. שיהיה רק טוב,,הלוואי..

אני גרוע בכתיבת חרוזים אך...

לפני המון המון זמן קראתי את השיר הזה, כתבתי לי אותו ושמרתי. לפני מספר ימים מצאתי אותו במגירה ושוב כל כך מתחבר עם מה שכתבתם... ראיתי אותך ערום כשהיית בי ונמסת בי ראיתי אותך ערום כשנישקת לי והכאבתה לי ראיתי אותך מול עיני היא רואה אותך ערום ואתה נמס בה אני חושבת אותך ערום ואני נמסה בתוכי אני נושקת את דמותך הערום והיא נוגעת בך ואתה נמס בה ואני כבר לא איתך ! שבוע נפלא לכולם

טאKילה

New member
מיקי ..../images/Emo24.gif

את כתבת כאן הגיג כל כך נוגע, כל כך עצוב ,כאוב,וכל כך אמיתי. את כן כותבת מדהים יש לך את זה..

danistar

New member
גלי כהרגלי אשר שיר משלי ??

ימים מלאי שהות תהיות על מהות משהו בפנים נשבר רגש מתוק שנגמר עלה שדואה בשלכת הגיעה העת ללכת לובש מעיל אחרון נעלם בתוך הזיכרון מרגיש אותך קרוב צריך עכשיו לעזוב זמן שלא יחזור רגע לפני האור

GALI02

New member
../images/Emo13.gif

"מרגיש אותך קרוב צריך עכשיו לעזוב" למה זה קורה לנו?

danistar

New member
כי אנחנו בוחרים לא נכון

כי האהבה לפעמים כל כך מסנוורת שאנחנו לא שמים שהצד השני הוא לא החצי השני שלנו ..

GALI02

New member
ואולי...../images/Emo26.gif

זה החוסר בטחון בעצמינו(עצמי) שמסרב לקבל אהבה בעוצמה כזאת

...Blue

New member
החומה..

צמחה לה חומה בלתי חדירה החוצצת בינה לביני, בין תחושותייה להבנתי, יצירת תקשורת אילמת דרך סדק צר בדלת.. אך כשאני מצליח לגעת, להושיט את עצמי ולתת את כולי, לטשטש ולחדור את מסך הברזל, או אז אני האדם הכי מאושר בתבל..

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום שיחות אל תוך הלילה במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

למעלה