למה אתה מזכיר לי ג'חנון?
אולי לפולני-רומני זה לא כל כך טראומטי, אבל לפולניה-תימניה במעמקי הולנד, זה ממש קורע את הלב! וכל מה שיש לי במטבח כרגע זה סיר עם boerenkool, שזה מאכל חורפי הולנדי טיפוסי (וגם מאוד טעים, לדעתי, אבל לא בדיוק ג'חנון). בכל מקרה, ביישת אותי גם בעושר הפרטים שאתה נותן לנו עליך, אז אני מצרפת עוד קצת עלי. שלא תחשבו שאני לא רוצה לדבר פה עם אף אחד... כולם כותבים להם פה על בן/בת זוג, ואני כרגיל קצת מהססת. אני בי ואני חייה כיום עם גבר (הולנדי), וכך הגעתי להולנד. לאנגליה הגעתי בכוחות עצמי: אני נולדתי שם, אז פספורט ואזרחות היו לי מאז ומתמיד, לשמחתי הרבה כשהחלטתי לעזוב את הארץ ולחפש מקום יותר פתוח ליותר סוגי חיים ולשוני בבני האדם. ולונדון התאימה לי מאוד. ואז יום אחד פגשתי את יאן, ואז יום אחד גם החלטתי ללמוד פסיכולוגיה, ואז - כמה שזה לא נשמע הגיוני, במיוחד כשבזמנו לא דברתי מילה הולנדית - הגעתי למסקנה שזה יהיה הרבה יותר פשוט ללמוד בהולנד בהולנדית. וזהו. ויש לנו כלב. ויש פה הרבה רוח (כשגרים פה כמה זמן, אז מתחילים להבין את ההגיון של טחנות רוח). ועכשיו אני הולכת לאכול את הבורקול. MMM... lekker כמו שאומרים בהולנדית (טעים!). ביי(סקסואל... לא! סתם ביי)