חדשות ג'יי לו

this is me then

New member
גם אני...

ומה שהכי טוב זה שזה יוצא בסמוך לסרט ובקיץ... בדיוק נוסחת ההצלחה של j.lo

this is me then

New member
../images/Emo41.gifחדשות ג'יי לו

בוודאי כולם זוכרים שלואיס וויוטין החליט להליף את ג'יי לו מכיוון שהוא רוצה לשנות את הסגנון של הקמפיין... עכשיו צצו שמועות חדשות בקשר להפסקת החוזה המיסתורית בין לופז לוויטין: אחד מהמעצבים של לואיס, מארק ג'ייקובס טוען שוויטין הפסיקה את החוזה עם ג'ן לא בגלל הסיבה שפורמסה אלא בגלל שלופז ניצלה את ההזדמנות שהדוגמנית הראשית יכולה לקחת פריטים מהמותג שהיא מפרסמת אותו ולקחה יותר מדי פריטים,הוא גם טען שההתנהגות של ג'ניפר הייתה טפילית ושהיא חייה על חשבון החברה
לעומת זאת, המעצב הראשי של החברה אומר בדיוק ההפך, הוא אומר שהם נתנו לג'ניפר הטבות מפני שכל מעצב רוצה שג'ניפר לופז תלבש את בגדיו, הוא גם טוען שג'ניפר בכלל לא התנהגה כמו דיווה אלא הייתה מאוד נחמדה לצוות
כמובן שכולנו יודעים אם להאמין לאיזה מעצב נידח שבטח רוצה להתפרסם על חשבון ג'ן או למעצב הראשי
במסיבת העיתונאים שלאחר טקס הג'ינגל בל שהונחה ע"י ג'ן, שאל אחד העיתנאים את לופז מתי היא תשחרר שיר חדש והיא השיבה "מתישהוא בשנה הבאה"

this is me then

New member
וידעה נוספת...../images/Emo41.gif

לופז פיטרה לאחרונה את בני מדינה, הסוכן שלה שליווה אותה מתקופת "on the 6", לאחרונה היא גם רצתה להגיש נגדו תביעה אך חזרה בה לאחר שבוע
מה שמגביר את הסברות שהם מתחננים להתאחד שוב לקראת אלבומה החדש

this is me then

New member
וואי, באיזה סגנון לדעתכם יהיה השיר

החדש
אני מקווה שהוא לא יהיה היפ הופ
טוב, בכל מקרה יש לנו עוד איזה שנה לחכות
אני מקווה שהיא תנוח במשך השנה הזאתי ותחזור רעננה לעבודה

jenny2005

New member
גם אני מקווה =\

נכון שכל השירים שלה מהממים אבל, השירים עם הסיגנון הלטיני הכי יפים!

this is me then

New member
חחח הטעם שלך בדיוק כמו שלי

גם לדעתי השירים הלטינים שלה הכי יפה... כמו if you had my love וwaiting for tonight, אהההח איזה תקופה

this is me then

New member
הקפצה../images/Emo70.gif

אתם באמת מאמינים למעצב הזה
או שלדעתכם הוא סתם מחפש פרסום על גבה של ג'ן

למעלה