חדשותתתת

QueIronia

New member
תאריכי שחרור לרדיו+שינוי שם../images/Emo26.gif

השיר נקרא בסוף Controle Myself, והוא ישוחרר לתחנות ה- Rhythmic ב- 24 לינואר. ב- 28 לפברואר הוא ישוחרר לתחנות ה- Mainstream

QueIronia

New member
משהו שמישהו כתב ב- BB../images/Emo26.gif

It's curious, J.Lo did 2 songs with JA RULE (I'm Real & Ain't It Funny) and both was #1 Hits ... and Jenny also did 2 songs with FAT JOE (Feelin' So Good & Hold You Down) and both was a flop on the radios ... and now she has 2 songs with LL COOL J (All I Have & Control Myself) and the 1st song was #1 in Billboard, so I hope a hit AGAIN with "Control Myself"!​
מה נראה לכם
אני מחזיק אצבעות...

אני ממש לא אופטימי...

אל אל קול ג'יי הוא לא זמר שהרדיו מנגן, ועל ג'ניפר מיותר להגיד... השיר צריך ליהיות ממש טוב, מסוג השירים האלה שאנשים ישר שומעים ברדיו וישר מתקשרים לבקש, כי אחרת די ג'אים לא יינגנו אותה... אני ייסתפק בלהיט טופ 20(מבחינת אירפליי), אחרי הפלופים שלה היא צריכה לבנות את עצמה לאט לאט. ובדיוק באתי לרשום על שינוי השם אבל הקדמת אותי...

QueIronia

New member
אם באמת ג'רמיין דופרי מפיק את השיר

אז אני אופטימי. לא כי אני מת על השירים האחרונים שיצאו בהפקתו, אלא בגלל שכולם הצליחו.

זה כן...

נהן אדם פשוט מכונת להיטים... כמעט כל השירים שהוא הפיק עד עכשיו כבשו את הפסגה באורבן....

חדש123

New member
תהיו אופטימים!

מה יש לכם עוד לא שמעתם את השיר ואתם כבר מרכיזים על מותו? חכו קודם תשמעו אותו ואז תגיבו! חבל סתם להרגיש שהוא יכשל מי יודע אולי בסוף הוא יהיה טוב?

Lopezit

New member
../images/Emo41.gifחדשותתתת../images/Emo41.gif

כמובן דיווח מ Jlo Crew Is she doing American Darlings? No Why Tick Tock got cancelled? -Because they were going to start filming in October of 2001, but the acts of 9/11 made them cancel the movie because of the acts of terrorism the movie dealt with. Is she doing an English album? -Yes, she just started recording it. Did she finish her all-Spanish album? -Yes, coming out in spring/summer. What about her song with LL Cool J? -Yes she did the song with LL, and it has an old sample beat to it.

יו אני לא מאמין

שיש באמת חדשות רלוונטיות לגבי ג'ניפר ועוד קשורות למוזיקה! סופסוף
נקווה לטוב

oren456

New member
OMGGGGGGGGGGG

איזה כיףףףףףףף, אני כבר מצפה בשמחה לשירה הזה וגם לאלבום הספרדי.

חחח ממש גאונים הג'יי לו קרו

האלה... זאת הפקה של ג'רמין דופרי, זה ברור שיש בשיר סימפול משיר ישן.... זה כמו שיגוד על הפקה של ליל ג'ון "יש ברקע קצב קראנק כזה"...

Lopezit

New member
וויפייי

עוד פחות מ3 שבועותתתת יום אחרי בגרות במתמטיקה בלאט

Lopezit

New member
ג'ן וLL כבר צילמו את הלקיפ../images/Emo9.gif

באולפני Sony עכשיו רק נשאר לחכות

למעלה