חדשדשים!

oriane5

New member
ואל תחשבו...

שאני מתעוררת ממש מוקדם פשוט רציתי לסדר את שעות השינה שלי ולא לישון היום, נראה איך זה יעבוד...

G Baby

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ואין תרגומים לאף עונה...אף אחד לא טרח לתרגם...ממש חבל...

Shale cor

New member
שאלום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif

א ניצן

New member
../images/Emo133.gif יש באנגלית אם את רוצה..

אבל לא נראה לי שזה ממש יעזור..

einat6

New member
ברוכה הבאה.. ונחמד שיש לך הוט ואת

רוצה לראות מגרש ביתי.. =]] באמת סדרה מהממת!!!..

oriane5

New member
אפשר לדעת איך...?

אני מגיעה לתרגום באנגלית? תודה מראש!

yasminale

New member
ברוכה הבאה ותיקון קטן

בשאלה 3, התשובה הנכונה היא ה-5 באקוטבר. הייתה טעות. ואל תשאלו על תוכנות להורדה בפורום. אסור לעשות את זה. תבינו- להוריד את הפרקים האלה זה נגד החוק!! אז אל תענו על השאלות האלה.. אם אתם ורצים תענו על זה במסרים או משהו, אבל לא בפורום, כי א-ס-ו-ר-! וברוכה הבאה

תודה!

ד"א... מה שכתוב עכשיו זה באמת השם שלי ולא מה שהיה כתוב קודם... תודה על התשובות, ובקשר לעונה השלישית- יס קנו אותה? היא גם תשודר בארץ?

yasminale

New member
העונה השלישית אפילו לא החלה

אלא תתחיל רק בעוד כחודשיים, כמו שאמרנו. הסדר היא הצלחה ענקית, בשתי העונות, אז אני מאמינה שיס ירכשו גם את השלישית.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifOMG. הייתה טעות!

ודיי כברררר.. אז אפשר לחשוב!!! אין לה איפה אחר לראות את הסדרה, אז היא רוצהב להוריד כדי לראות. תאמיני לי, העולם לא ייתהפך!!!

toast and jam

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo105.gif זה באמת לא כזה נורא!

זה לא שהיא נתנה לה כתובת מדוייקת או קישור להורדה, היא אמרה לה בכללי, כי מה לעשות אנשים צריכים עזרה. וואי- הייתה לה טעות! ביג דיל! אז היא טעתה, לכולם זה קורה, אפילו למומחים הכי גדולים.. העיקר הכוונה! וברוכה הבאה!

yasminale

New member
אני לא באתי בכעס..

ממש לא! להפך.. זה פשוט נגד החוק.. אז דעו לפעמים הבאות.. כי ראיתי שחוזרים על זה אז רק שתדעו.. סגרנו עניין?

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifלידע כללי,

את מוכנה להראות לי בדיוק איפה כתוב את זה בחוקי הפורום? תודה
.

catslover

New member
אני מוכנה...

כתוב את זה במדריך למשתמש בפורום... והינה הציטוט: "הורדות אין, בשום מקרה שהוא, לדבר על הורדות מכל סוג בפורום. הורדות של פרקים, שירים וכדומה הן הפרה של חוקי זכויות היוצרים החלים גם על תפוז."

למעלה