והשבוע מארח את....

polegra

New member
איפה אפשר לקרוא את המדריך?

ושמחה לראות שאת מאוד קרובה להגשים את מה שרצית בתור ילדה...זה נדיר להגשים את חלומות הילדות שלנו ועוד שאלות :) האם את חושבת שיש מקסימום של חיות שאת יכולה להחזיק או שאת נוטה לאמת כל מה שעובר בדרך? ילדים וחיות....האם את מתכוונת לגדל חיות גם לכשיהיו לך ילדים או למתן את זה למסור חלק וכו? לו הייתה לך משאלה אחת..לא הכי מציאותי אבל נגיד ונתנו לך..מה היית מבקשת? ולא..שלום עולמי לא נחשב! :) ושאלה קשה..איזו חיה את הכי אוהבת ? וכמובן...למה דווקא אותה? יש חיה שלא היית מוכנה לגעת בה? נחש גוקים וכל מיני.... טלי

Nataly A

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifהמדריך לתזונה לחיות

אפשר למצוא פה. המשך תשובות: 1. אני חושבת שיש מקסימום של חיות שאפשר להחזיק בהחלט (לצערי...חחח). כל חיה צריכה את המרחב שלה, את הזמן שלה איתך, וכמובן שגם אנחנו לפעמים רוצים קצת שקט. יש הרבה גורמים שצריך לקחת בחשבון. 2. אני לא ממש מתכננת ילדים האמת. אבל לו היו לי ילדים, ואם יהיו - אני לא מתכוונת לשנות את זה בשום אופן. להיפך, אני חושבת שזו המתנה הכי יפה שאפשר לתת לילד - לגדול עם חיות. ככה זה היה איתי - ותראי איך אני יצאתי...חחח (פסיכית על כל הראש). 3. הייתי מבקשת שאנשים ינסו לעשות את את הטוב, ולא את הרע. 4. וואו...קשה מאוד!! זה כמו להכריח אמא לבחור ילד אחד מכל הילדים שלה. כל חיה אני אוהבת בצורה אחרת... 5. בוודאי שיש חיות שאני לא יכולה לגעת בהן. אני עדיין נקבה..חחח...כל דבר שיש לו רגליים שארוכות באופן לא פורפורציונאלי משאר הגוף שלו מלחיץ אותי. מנחשים יש לי טראומת ילדות, אז גם איתם אני לא מתעסקת.

polegra

New member
ועוד שאלות...:)

מה גורם לך להיות מאושרת? מה הארוחה שהי הכי הכי עבורך? תני מתכון אהוב ומומלץ איזה בילוי מועדף עליך? לישון עם כותנת טריקו או טבעי? סלולר...יש לי 8 או מה זה בכלל? בני אדם נולדו להיות טורפים או שמע חיות מחמד שיצאו מכלל שליטה? טלי

Nataly A

New member
איזה חמודה...הנה התשובות

* מה עושה אותי מאושרת? האמת שאושר בא אלי ברגעים הקטנים דווקא. אחרי סרט ממש מדהים שראיתי, או לראות את החתולה שלי עושה משהו מצחיק נורא, או כשזוגי מצחיק אותי...דברים כאלה. * על האש! * מתכון? אני? גברת...להכניס אותי למטבח זה כמו להכניס עיוור לשדה מוקשים...אף אחד לא יצא מזה חי. * סרט סרט ועוד סרט! (אפשר לשלב עם איזו ארוחה בדרך...חחח) * טריקו!! יחי הטריקו! * יש לי אחד. ואני בקושי משתמשת בו האמת. * בני אדם טורפים אחד את השני, והם בהחלט יצאו מכלל שליטה. לפחות רובם הגדול.
שאלות כיפיות וגם מעוררות מחשבה! כיף!

lilaaa1

New member
יש לי שאלה אחת ../images/Emo3.gif

מה התאריך לידה שהכי טוב להוולד בו?

לא נשארו לי שאלות - אז...

איזה צבע את הכי אוהבת - איזה שיר את הכי אוהבת - מה החלום שלך - את באה למפגש - באדי

Nataly A

New member
באדולינה

אז כן נשארו לך שאלות
איזה צבע את הכי אוהבת - המממ...תלוי על מה. בבגדים אני אוהבת שחור או אדום. באופן כללי אני אוהבת גוונים של כחול. איזה שיר את הכי אוהבת - אחד? אני צריכה לבחור אחד?? אי אפשר! מה החלום שלך - שאלו כבר...לא קראת? חחחח
את באה למפגש - רוב הסיכויים שלא. אני אדע סופית רק ביום לפני המפגש.

למעלה