והשבוע מארח את....

../images/Emo41.gif והשבוע מארח את....

היא אוהבת בע"ח. היא אפילו לומדת לטפל בהם בצורה מיוחדת. והיא אוהבת לא פחות את החצי השני. מי? נטלי
אז כולם מוזמנים לשאול ולגלות הכל... מי מתחיל?

Nataly A

New member
איזו הקדמה חמודה...

כמובן שידעתי שתשאלי אותי את זה, והתחבטתי בנושא כבר מספר ימים. אני כל כך לא יודעת להגדיר את עצמי, ועוד ב-2 משפטים זו בכלל משימה. אז בואי נגיד שאני מישהי שלא יודעת להגדיר את עצמה

ShirShir

New member
היי נטלי../images/Emo24.gif

בת כמה את
במה את עוסקת
מרוצה ממה שאת עוסקת
מה החלום שלך
איפה תהיי בעוד 5 שנים
תודה!

Nataly A

New member
שירשירוש!

1. אני בת 23 (ונאחזת בגיל הזה בציפורניים). 2. ובכן, בהכשרתי אני אשת מחשבים, קופירייטרית ומטפלת ברפואה משלימה בבע"ח (למרות שאת האחרונה עוד לא סיימתי). עדיין לא מצאתי עבודה פרופר, בגלל הלימודים שמקשים עלי. 3. מרוצה מהכל באופן כללי, אבל עדיין לא מצאתי את הנישה שלי מבחינת מיצוי עצמי שיביא גם פרנסה. 4. לגדל הרבה בעלי חיים בנחת. 5. אין לי מושג. החיים שלי נוטים להיות לא צפויים. אני יכולה לקוות שאיפה שאני לא יהיה - שיהיה לי טוב. תודה על השאלות

lilaaa1

New member
אני יודעת אני יודעת ../images/Emo3.gif

שמעתן את השם הזה איפהשהו ואת וחברה שלך משתמשות בזה כשם חיבה נכון? נכון?

Tully Is Here

New member
חבובניקינית שלי ../images/Emo24.gif

גם אני רוצה להציק לך קצת בשאלות. אז מה בדיוק את עושה? ואיפה למדת את זה? ויש בזה עבודה בכלל??? וספרי קצת על החצי (כמובן מה שאת מוכנה להסגיר) - איפה נפגשתם? כמה זמן אתם ביחד? ומה את הכי הכי אוהבת בו?

Nataly A

New member
טולי היקרה שלי ../images/Emo13.gif

אני משערת שאת מתכוונת לטיפול בבע"ח. ובכן, לומדים את זה במכון וינגייט. אלו לימודי תעודה שנמשכים שנתיים, שבמסגרת השנה הראשונה לומדים בצורה מרוכזת ולוחצת גם פיזיולוגיה, אנטומיה, פתולוגיות וטיפולים וטרינריים רגילים. בנוסף לומדים תחומים ברפואה משלימה כמו: דיקור (החלק העיקרי מכיוון שהוא מביא הכי הרבה תוצאות), הומאופתיה, כירופרקטיקה, פיזותרפיה ועוד. אני עושה גם התמחות צד בתזונת כלבים וחתולים. אבל הלימודים בכללותם הם על חיות מחמד (החל מארנבונים ועד כלבים), וחיות משק (פרות, עיזים וכו') וסוסים. השוק לנושא הזה הולך וגדל מיום ליום האמת. אנשים מתחילים להתאכזב מהרפואה הקונבנציונאלית, ומחפשים פיתרון. לצערי וטרינרים (לא מפתיע) נלחמים בנו מאוד, במקום שנעבוד יחד. בחו"ל לקח לתחום הזה 10 שנים להשתרש, פה זה יקח זמן דומה כנראה - אולי אפילו יותר. סוד קטן: אם אנשים היו מאכילים את הכלבים והחתולים שלהם מגיל צעיר בתזונה נכונה, הם לא היו צריכים לראות מטפל - לא מערבי ולא משלים. לגבי החצי השני שלי - ובכן, די עניתי על כל השאלות הללו במהלך הזמן פה בפורום
והתשובה שלי גם ככה נהיית ממש מגילה.

לגבי התזונה-כל כך נכון מהנסיון שלנו

ויש לנו נסיון עשיר. למשל הכלבה שלנו בת 14 אבל משחקת כמו גורה צעירה. חיים של תזונה של אוכל מתאים וללא שטויות משולבים בחיים בכפר עשו לה טוב.

s h i r k u s h

New member
שאלות לות לות ../images/Emo66.gif

אז שנייה לפני שקופצת להתקלח לפני הליכה לקוסמטיקאית <פרנץ מניקור
> הנה השאלות שלי:
מה התחביבים שלך
מה האייקון האהוב עלייך
מה הדבר הכי מפתיע שתוכלי לגלות לנו עלייך
איך הכרת את בן זוגך וכמה זמן אתם ביחד

Nataly A

New member
שירקוש ילדת השאלות!

- מה התחביבים שלי? המממ...האינסטינקט שלי היה לכתוב בע"ח, אבל הם כבר מזמן לא תפקיד. הם החיים שלי, מבחינת עבודה, לימודים, העיסוקים שלי בשעות הפנאי, מציאת בתים לחיות נטושות וכו' מחשבים (וכל מה שנגזר מהם: משחקים, אינטרנט, אני גם טכנאית PC במשרה חלקית לכל המשפחה ו"הקהילה") הם חלק גדול מאוד מחיי הפנאי שלי. אני חולה על סרטים - במיוחד מדע בדיוני. אוהבת לקרוא - במיוחד סטיבן קינג. ואוהבת מוזיקה. - האייקון האהוב עלי? שאלה מעניינת. האמת אף פעם לא חשבתי על זה. אני חייבת לבחור? cant i have them all? - מפתיע...אממממ....יש לי נמשים! - את סיפור הכרותנו אפשר למצוא אי שם ברחבי הפורום שלנו (תסלחי לי אני פשוט כבר לא מסוגלת לכתוב אותו שוב...חחח). אנחנו ביחד שנתיים ו-16 ימים. אבל מי סופר?

polegra

New member
גם לי יש שאלות :)

איזו תכונה שלך את מחשיבה הכי טובה ואיזה תכונה היית רוצה למתן? האם החצי השני שותף לאהבת בעלי החיים או שהוא פשוט מקבל את זה? תמליצי על ספר או שרט טוב שראית/קראת לאחרונה כשהיית קטנה מה רצית להיות? איך את אוהבת להתלבש? ומה הפריט הכי אהוב עליך בארון? וכמובן....אמנם אחרי מה שעברתי עם החתולה שלי אני מתנזרת כרגע מגידול חתולים...אבל בכל זאת בשביל הידע..יש לך כמה טיפים לגידול נכון של חיות בית? ואחרונה לעכשיו...חיית בית...האם לדעתך צריך להתיר לה להסתובב גם בחוץ או שלא? טלי

Nataly A

New member
טלילה...איזה שאלות נחמדות

* התכונה הטובה שלי היא שאני תמיד מוכנה לאהוב (אנשים ובע"ח), התכונה שהייתי רוצה למתן היא הפדלאתיות שלי
* החצי השני שותף לאהבת בע"ח - לא הייתי יכולה להיות עם מישהו שרק "מקבל את זה". כמובן שלא באותה רמה כמוני - אני מוכנה לגור בקופסת קרטון רק שיהיו לי עוד ועוד חיות. * אני רואה הרבה סרטים, קשה לי לבחור אחד. אז תרשי לי להמליץ על סרט שראיתי בפעם הראשונה בגיל 10 בערך, ואני רואה אותו עד היום מדי פעם - "המבוך". ספר? - כל דבר של סטיבן קינג. * כשהייתי קטנה רציתי להיות וטרינרית. * אני אוהבת להתלבש בנוחות. משמע, שונאת להתגנדר. אני אוהבת ללבוש איזה דגמ"ח וחולצת T. הפריט הכי אהוב עלי בארון? חולצה מכופתרת עם צווארון. אני מתה על "בגדי גברים". * יש לי מלא טיפים לגידול חיות בית. אני יכולה לומר לך דבר אחד, וזו האמת של החיים שלי- ואני מרגישה עכשיו במעין שליחות בקטע הזה. כתבתי מדריך לתזונה נכונה של כלבים וחתולים, והטיפ הכי טוב שאני יכולה לתת למישהו זה שתזונה נכונה מגיל צעיר זה הדבר הכי נכון וטוב שאפשר לתת לחיה שלך. אני ממליצה בחום לקרוא את המדריך. הוא שובר הרבה מיתוסים. לגבי לתת לחיות לצאת החוצה - הלוואי שיכולתי לומר כן! הלוואי! כי זה הדבר הכי מופלא שאפשר לתת להן. אבל במצב של היום, אם אין לך חצר מגודרת - אז לא. לא לתת. עם כל הכאב שכרוך בזה.

למעלה