מי שמכיר אותי(נימשון זה בשבילך)
יודע שלא רק שאני בן אדם שלא מחפש לריב אלא בדיוק ההפך! באמת לא הייתי אתמול ולא יודע אילו הודעות נמחקו.אמרתי שמחיקות על רקע השמצות אישיות מוצדק למוחקן.מה שקומם אותי במיוחד זה המשפט של רונה שכתבה במפורש: "הודעות חסרות תוכן של "משעמם לי", "מי פה" ודומיהן ימחקו מעתה".זה הדבר שהכי קומם כי לא כל אחד יכול לחשוף את דעותיו על גביי הפורום וצריך גם לתת לאנשים חופש ביטוי שכולל גם פתיחה של שיחה ב-off-ים למינהם... ועוד מקומם זה מה שאתן ואחרים קראתן לו "הורדת רמת הפורום".לא יודע אם זה רק אני,אבל מההודעות שלכן ושל אלו שהסכימו עימכן,נודף "ריח" חזק מאוד של התנשאות כאילו... "אנחנו(החכמים,הטובים והכי מוצלחים) לא יכולים להרשות שתהיה רמה כזו" וכדומה...לא יודע,אותי מחשבות כאלו מאוד מקוממות (ואף מרחיקות) ועד כמה שידוע לי אין כאן דרישת השכלה או "רמה" כדי להיות חבר בפורום. הפורום פתוח לכולם,וזה מה שיפה בו! יש שאוהבים לכתוב דברים על עצמם והתנסותם ולבקש עזרה(מי אמר "אני"?
),יש כאלו שאוהבים לעשות סקרים בין הח'ברה,יש כאלו שאוהבים להחליף מתכונים ולשאול "מי כאן" ו"מה נשמע".האם זה כל כך נורא?...ומה יקרה אם יהיו גם הודעות כאלו,ואם יהיו יותר מהודעה אחת מרוכזת...חשבת אולי שזה מהווה גם כלי ראשוני לאנשים כדי שיכירו אותם...שהרי זאת מטרת הפורום,נכון? לי כבר אין בעיה כזו, אבל לא כולם מרגישים בנוח להיפגש עם אנשים שמי יודע מי הם...אז נפתחים לאט לאט,ויש אנשים...טוב,חוזר על עצמי. לגביי אהבת הפורום,אז טוב לשמוע...פשוט ההודעות שלכן מספרות סיפור שונה אבל באמת הייתי צריך להיות יותר רגיש להבדל בין המילים של המחשב לאנשים שמאחוריי המסך...שכן אני יודע זאת על בשרי שיש פער בין השתיים,ולכן בנקודה הזאת אני מסכים איתך,חוזר ממה שאמרתי ומקבל את מה שאמרת,ואפילו בשמחה! בכל מקרה,אולי לקחתי את זה רחוק מדיי(אני מאזניים מה לעשות,איזון זה לא הצד החזק "שלנו"
),ואם ככה אני מתנצל ובטוח אעשה את חלקי כדי לתרום לפורום(אם וכאשר אשתתף...וסתם נקודה למחשבה-לא רק ה"רמה הירודה" מרחיקה אנשים מהפורום...גם דברים אחרים). נ.ב.רק בשביל לראות את מאיצ'וק וקארמה אומרות "אבל כאן זה מותר!"... אני לא יודע מה זה יותר-מצחיק או עצוב,אבל בכל מקרה לא ממש מתחבר לזה.