ה-
היומי

../images/Emo45.gifמסכימה

כל מיני הודעות של היי, אכלתי, שתיתי, נפחתי, מאמי, מותק כמה מרענן אבל לא ממש מעניין וצריך להתנקז בoff אחד. וניסיונות לשעת חינוך או הטפות מוסר למסרים כגון: שיו.. הגזמת, כאילו שגיליתי את המפה הטופוגרפית לכניסה לקבר השיח'-מיותרים. אם אין מה לומר עדיף להחריש או לנסות למכור ספייס-קוקיז מאשר הבלים. יה-בה-יה, יה-בה-יה זה זאביק השועל

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

בשבוע האחרון זה באמת כבר עבר את הגבול.... יש לפורום פוטנציאל אדיר. חבל שיתפספס בגלל עשרות הודעות "משעמם לי"

ניאו30

New member
../images/Emo31.gif חזק

ראשית לגביי הצ'אט-כל פעם שאני נכנס אין שם אף אחד! שנית-לגביי המחיקות,אני חושב שזה דבר פסול מיסודו! מחיקת הודעות צריכה להיות רק במקרים מיוחדים,כמו שנעשה בצדק במקרים של הירידות האישיות אחד על השני והשמצות אישיות שאין להם מקום כאן. שלישית-יש אנשים שלא מרגישים בנוח לכתוב כאן הודעות "מעמיקות" ולחשוף את המחשבות שלהם לעיניי כל הפורום(נגיד כמוני
),והדרך שלהם להתחיל הכרות עם אנשים היא דרך דיבורים על נושאים כאלו,כמו "היי" ו"משעמם לי". אני יודע את זה משום ש...פעם גם אצלי זה היה ככה! רביעית-מנהלות פורום צריכות לעשות את זה מתוך רצון ואהבה.אם זה לא המצב אצלכם,וככה זה נראה לאור ההודעות החוזרות האלו,אולי תתנו את השרביט למישהו שרוצה(ולא,אני חס וחלילה לא מציע אותי לתפקיד
רק זה חסר לי). חמישית-ולדעתי המקום של זה הוא כאן ולא במסרים אישיים! שישית-אין...אין לי כוח יותר להמשיך...

ניאו30

New member
ועוד תוספת...

אני דווקא חשבתי שבשבוע-שבועיים האחרונים הפורום קיבל צורה הרבה יותר טובה ומפרה...וחבל שקורים דברים כאלו שמעכירים את האווירה הרבה יותר מההודעות המדוברות כאן.

Puzzluna

New member
אוקיי, על זה אני חייבת להגיב!

מאיפה אתה יודע מה נמחק? אם היית רואה איזה הודעות מגעילות ופוגעות נמחקו אולי היית משנה את דעתך. שנית, מי אמר לא לגתוב הודעות מעמיקות? בסה"כ ביקשנו לאחד את זה בשרשור יומי. והדבר שהכי הכעיס אותי זה הקביעה שהמנהלות לא "אוהבות" את הפורום. אתה יודע כמה זמן אנחנו משקיעות פה? אתה חושב שזו עבודה בתשלום? אנחנו פה מתוך רצון להרים את הפורום וההודעות נועדו שיהיה לאנשים נחמד להיות פה, שוב אם היית רואה את התלונות על רמת הפורום שאנחנו מקבלות במסרים אישיים היית מבין שרוב האנשים רוצים לקרוא דיונים וחילופי דעות מעניינים ולא הודעות "משעמם לי", ואם זה יתרכז בשרשור אחד הם יוכלו בקלות להתעלם ולהתרכז במה שהם רוצים לקרוא. לאור כל מה שכתבת פה עד היום והרגישות בהודעות שלך אני מוכרחה לציין שהופתעתי מנוסח ההודעה הזו. אני מקווה שתנסה להבין את מה שאני רוצה בעצם להסביר פה ותעזור לנו להפוך את הפורום הזה למשהו מיוחד ואיכותי.

נימשון

New member
חבל על האנרגיות של פאזל

אתן עושות עבודה נהדר תמשיכו לעשות עבודה נהדרת אני בטוחה. תמיד יהיו מי שיהיה להם מה להגיד על כל דבר תמיד יהיו מי שלא ימצאו חן בעיניהם הנהלים שלכן ותמיד יהיהו אלה שימצאו על מה לריב. אתן לא צריכות לתת לאף אחד דין וחשבון את הפורום אתן נבחרתן לנהל בשל כישוריכן אם משהו לא מוצא חן בעיני מישהו יש לשם כך את מערכת המסרים ואין טעם להעלות את זה בפורום, אנחנו לא פורום טענות וביקורת.

ניאו30

New member
מי שמכיר אותי(נימשון זה בשבילך)

יודע שלא רק שאני בן אדם שלא מחפש לריב אלא בדיוק ההפך! באמת לא הייתי אתמול ולא יודע אילו הודעות נמחקו.אמרתי שמחיקות על רקע השמצות אישיות מוצדק למוחקן.מה שקומם אותי במיוחד זה המשפט של רונה שכתבה במפורש: "הודעות חסרות תוכן של "משעמם לי", "מי פה" ודומיהן ימחקו מעתה".זה הדבר שהכי קומם כי לא כל אחד יכול לחשוף את דעותיו על גביי הפורום וצריך גם לתת לאנשים חופש ביטוי שכולל גם פתיחה של שיחה ב-off-ים למינהם... ועוד מקומם זה מה שאתן ואחרים קראתן לו "הורדת רמת הפורום".לא יודע אם זה רק אני,אבל מההודעות שלכן ושל אלו שהסכימו עימכן,נודף "ריח" חזק מאוד של התנשאות כאילו... "אנחנו(החכמים,הטובים והכי מוצלחים) לא יכולים להרשות שתהיה רמה כזו" וכדומה...לא יודע,אותי מחשבות כאלו מאוד מקוממות (ואף מרחיקות) ועד כמה שידוע לי אין כאן דרישת השכלה או "רמה" כדי להיות חבר בפורום. הפורום פתוח לכולם,וזה מה שיפה בו! יש שאוהבים לכתוב דברים על עצמם והתנסותם ולבקש עזרה(מי אמר "אני"?
),יש כאלו שאוהבים לעשות סקרים בין הח'ברה,יש כאלו שאוהבים להחליף מתכונים ולשאול "מי כאן" ו"מה נשמע".האם זה כל כך נורא?...ומה יקרה אם יהיו גם הודעות כאלו,ואם יהיו יותר מהודעה אחת מרוכזת...חשבת אולי שזה מהווה גם כלי ראשוני לאנשים כדי שיכירו אותם...שהרי זאת מטרת הפורום,נכון? לי כבר אין בעיה כזו, אבל לא כולם מרגישים בנוח להיפגש עם אנשים שמי יודע מי הם...אז נפתחים לאט לאט,ויש אנשים...טוב,חוזר על עצמי. לגביי אהבת הפורום,אז טוב לשמוע...פשוט ההודעות שלכן מספרות סיפור שונה אבל באמת הייתי צריך להיות יותר רגיש להבדל בין המילים של המחשב לאנשים שמאחוריי המסך...שכן אני יודע זאת על בשרי שיש פער בין השתיים,ולכן בנקודה הזאת אני מסכים איתך,חוזר ממה שאמרתי ומקבל את מה שאמרת,ואפילו בשמחה! בכל מקרה,אולי לקחתי את זה רחוק מדיי(אני מאזניים מה לעשות,איזון זה לא הצד החזק "שלנו"
),ואם ככה אני מתנצל ובטוח אעשה את חלקי כדי לתרום לפורום(אם וכאשר אשתתף...וסתם נקודה למחשבה-לא רק ה"רמה הירודה" מרחיקה אנשים מהפורום...גם דברים אחרים). נ.ב.רק בשביל לראות את מאיצ'וק וקארמה אומרות "אבל כאן זה מותר!"... אני לא יודע מה זה יותר-מצחיק או עצוב,אבל בכל מקרה לא ממש מתחבר לזה.

Puzzluna

New member
כשאתה כותב ככה יותר נעים לקרוא

יש מקום לחילוקי דעות, זה מותר ואף רצוי כל עוד זה נעשה בצורה נעימה. קיבלנו הרבה תלונות על הודעות הסתם ולכן ביקשנו לרכז את ההודעות בשרשור יומי, זו ממש לא בקשה חריגה אלא מקובלת ברוב הפורומים בתפוז. בכל אופן אם היית יודע כמה זמן אנחנו משקיעות פה כדי לשמור על הפורום ועל זה שכולם יהיו מרוצים היית מבין כמה לא נעים זה להכנס ולראות את ההודעות הפוגעות שוב ושוב. אני מקווה שכולם ישתדלו קצת יותר מעכשיו למען המטרה המשותפת של כולם.

ניאו30

New member
ונסכם את זה בנימה האופטימית הזו!

גם בגלל שאין יותר מה להגיד וגם על אי-הסכמה(שנותרה) אפשר להסכים. וגם בגלל שאני חייב לזוז עוד דקה!

הגיע הזמן לעשות קצת סדר

בפורום הילדותי הזה. הגיע הזמן להבין שהפורום הזה לא נועד לקשקשת ברמה של גן,אלא למטרה של היכרות אכותי של חברים וחברות.אבל עד עכשיו כמעט ולא יצא כאן שום קשר למעט כתיבה ברמה די ירודה.צודקות המנהלות שהם מבקשות להעלות את הרמה כאן. לצערי אני לא כותב כאן כמעט בגלל הרמה שלא מתאימה לי,במידה והרמה תהיה אכותית מבטיח להשתתף כאן ואפילו לכתוב.

straycat

New member
../images/Emo45.gif

הרמה תאלץ לעלות, במידה שאכן יישמרו כאן כללי הפורום באופן קבוע. הלואי...

אגב אני חושבת שהרמה בשרשורים

של נושאים ספציפיים, כגון בעיות וכו' היא גבוהה והתשובות מעניינות ומפרות, מעניין שיש כאלה שנמנעים מלהגיב לשרשורים מעין אלה , אבל בשרשור
יש להם דיעה מוצקה
* קארמה יורדת ברמה *

ניאו30

New member
../images/Emo45.gif לזה בדיוק התכוונתי שאמרתי

שדווקא בזמן האחרון הפורום לבש פנים מאוד יפות,עם דיונים מאוד מעניינים,ונכון,גם דיונים פחות מענינים ויותר קלילים,אבל ככה זה גם בחיים,לא?... *נמרוד יורד ברמתיים*

advak

New member
מה נהיה?

מהודעה אחת שלא הייתה אמורה בכלל להעלות תגובות כאלו, נהיה שוב בלאגן שלם?! הפורום הוא של כלל האנשים שבו, הוא מנוהל על ידי שתי נשים והן אלו שמחליטות מה ימחק ומה לא- כמו שאופים מחליטים מי נזרק ומי לא (מצ'אטים). אני חושבת שכדי שיהיה נעים לכולנו פה- מי שרוצה לסגור חשבונות, שיעהש את זה במערכת המסרים, ומי שמתעקש לעשות את זה פה- שלא יתפלא שמוחקים לו הודעות. רונה ופאזלונה-

ניאו30

New member
קארמה,אל ייאוש ../images/Emo24.gif

בואי נקווה שהופקו לקחים משני הצדדים וביחד נעשה שזה לא יחזור שנית... עד הפעם הבאה! *נמרוד שטאז וקארמה הדביקו אותו*

garcia

New member
אולי אני יביא את הכינור

ואנגן משהו של יהודי מנוחין? יה אללה כמה קיטורים והתבכיינויות... די צאו מזה.

למעלה