ה-מ-פ-ג-ש-

sisty

New member
אבא'לה!!!!../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

היא עוד לא סיימה ותראו כמה תמונות

../images/Emo41.gifקולולולולולולולולולולולולולו../images/Emo41.gif

היה כ"כ מוווווווווווווווווווווווווי כיף
חחחחחחחחחח קודם כל בנסיעה הלוך נסעתי ברכבת קומותיםם!!!ועוד הייתי נהנת עם לא היה כ"כ קקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקרררררררררררררררררררררררר ולא היו ברכבת רק חיילים רוסיים בערך!!חחחחחח........אבל חפיףףףף ואז הגעתיייייייייי.......טההנננההההנננננננננ ועוד לפני שהספקתי להגיד שלום גררו אותי לתמונה
חחחחחחחחחחח ואז אמרנו שלום בלהה בללהה בלההההההההההההההההה ויצאנו החוצההההההההההההההה ווההוווו בחוץ סתם היינו מוזרים עם הפינגווין חחחחחחחחחחחח ושיחקנו קווא קווא!!חחחחחחחחחח..... ואני הבאתי לו מטאטא כדי שישים על הראש
אבל כייייייייף אני אומרתתתתתתתת ואז הלכנו לטירה והתחלנו לאבד אנשיםםםםםםםםם חחחחחחחח ואז הלכנו לשתות אייייייייייייייס קפה בארררררררררררררומה...חחחחחח ונעמולה הביאה לי את השוקולד שלה
וזהוווווווו אז הלכתי
וברכבת חזור הייתה לנו רכבת מגעילולה וכל אחד מהמשפחה שלי ישב לבד.......חחחחחחחח אבל היה כיייייףףףףףףףףף עכשיו קמתי כי הלכתי לישון!!הייתי עייפההההההההההה חחחחחחחחחחח וזהו-ותדעו שכולכם גבוהייייייייייםםםםםםםםםם

sisty

New member
והנה מה שאחת בשם הדס הביאה לנו../images/Emo41.gif

בואי נחשוב מי זאת!
:_D
זה הגיע עם סוכריית אבטיח שנאכלה לפני רבע שעה על ידי .. חחח!

../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

ונעמה(טבלולית)לא נשארררררר
היה בדיוק לכולםםםםם אני מצטערתתתתתתתתתתתתתתתתת

ח ב ו ד ה

New member
היה כיף../images/Emo11.gif

סתאאאאאאאאאם היה מאוווווווווווווווווד מאווווווווווווווווווווווווד כיף
והדס... אנשים גבוהים??? אהמ אהמ... כן אני מטר ובמבה
אם זה נחשב גבוה
רוצה תמונות!!! עכשיו! רוני... חטיבצ בני במושבים יכולה לחכות
שיעשו יומן שווה בלי נוסחאות מתמטיקה בינתיים

Ronush14

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

אוף../images/Emo4.gif

הייתי בקניון עזריאלי וראיתי אותכם אבל חשבתי שזה לא אתם אני זוכרת כמה בג'ינס בן אחד השאר בנות אחת מלאה השאר מקל וכל הזמן מצלמות... אמרתי שלום לאחת מכם גבוה עם שער ארוך אבל היא לא ראתה אז פחדתי ונשארתי בקומת האוכל....................אחרי זה ראיתי את אותה אחת באוכל... ברגרקינג ניראה לי
....חבל.

darkman 36

New member
מזהההההההההההההההה?!../images/Emo67.gif

אחת מלאה כל השאר מקל? טוב שלאאא

sisty

New member
עם כל הכבוד, ../images/Emo41.gif

אזהרה אחרונה. חבל שפחדת, אבל את תצטרכי ללמוד לדבר נאות יותר. להת'.

למעלה