ה-מ-פ-ג-ש-

D a N 1 4

New member
../images/Emo41.gif ה-מ-פ-ג-ש-../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

היה פשוט אדיר!
שימו לב, סכנה
- המנהלת היקרה היא חית היפראקטיביות מטורפת!
והיה ממש כיף! שיחקנו אקווה-קווה, ואז "הפינגווין הסקוטי", שכל אחד אומר לצד ימין שלו מה הוא רוצה להביא לו, ולצד שמאל איך הוא ישתמש בו
אף אחד לא הבין, ורק בסוף, כשדניאל ממש התייאשה, קלטנו
לי יצא "נביא לפינגווין חליפת חלל, והוא יורעל ממנה"
אחרי רצף המשחקים, הלכנו להסתובב ברחבי עזריאלי. בדרך פגשנו את אחותה של הדס, ואני ברוב טימטומי לא הבנתי איך הן כל כך דומות
המשכנו לסתובב, ובדרך רוני, דניאל ונעמה נכנסו למוכנת צילום, וסוף סוף הגשמתי את חלומי - הוצאתי את הפס תמונות!
רק שבסוף מישהו אחר לקח
דיברנו עם נעמה השנייה (טבלולולולה), שיגעתי אותה בטלפון, והתוצאה שהיא קראה לי חמוד. נעמה, את מוזרה
לא, סתם, את אחלה
כל הזמן סיפרתי לה שהאורח המסתורי היה דני קרפל, וכל הזמן חיקיתי אותו בקטע של ה"לא יכולה, יש לי פררררומו" (אתם יודעים למה "רררר".. לדני קרפל יש ר' מתגלגלת
). אחר כך דיברנו עם אור, ואת השיחה איתו התחלתי ב"ברוכים הבאים לטיסה 699 של אל-על". הוא כמובן לא הבין. ניחא
ואחר כך דיברנו עם יוסי, שהתארגן לטיול אבל הפרענו לו, אבל הוא היה נחמד ודיבר עם חלק מאיתנו (חוץ ממני
). כל כך רציתי להגיד לו "אין כלום מתחת.." (מי שראה, כשהם התכוננו למגר, הקוסם לימד אותי טריק ששני קלפים שהם בחרו ייפלו מהחפיסת קלפים, ואז יוסי אמר "אין כלום מתחת!")
בכל מקרה, היה כיף, ותראו את התמונות (ההזויות) שצילנו

D a N 1 4

New member
כמה טעויות ../images/Emo122.gif ../images/Emo118.gif

* למוכנת צילום - מכונת צילום * למגר - לגמר * הקוסם לימד אותי - הקוסם לימד אותו
כה זה, יש טעויות כשמתלהבים

darkman 36

New member
לפי מה שהבנתי... ../images/Emo67.gif

זה היה אמור להיות קיציס, אחר כך בכלל יוסי, אחרי זה אבי נוסבאום, ואחרי זה הם מתעוררים
:|

D a N 1 4

New member
../images/Emo6.gif לא! ../images/Emo118.gif

בהתחלה זה היה אמור להיות קיציס (אביטל, אני מעריץ אותך |מאוהב), אבל הוא לא היה יכול לבוא, הוא היה עסוק בצילומים.
אחר כך היה אמור לבוא אבי נוסבאום, אבל גם הוא לא היה יכול. בסוף היא דיברה עם יוסי, והיום הוא הודיע לה שהוא לא יכול לבוא.
לא נורא, במפגש חנוכה הוא יבוא!

../images/Emo28.gif../images/Emo99.gif

זה היה ככה
מה מפגש חנוכה???מחר יש מפגש פורום (אצלי בבית
)
ראסמי,בואו מפגש יותר מוקדם "רוני תודיעי לי מתי המפגש הבא"

sisty

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

אשתלשע"צ !!! (אבילוס שלא תעזי לרדץ שוב על צחי !!!) טוב נו ... :
אבילוס:
הדבר הכי יפה בארץ
!!! והדבר הזה לא יעיז לרדת יותר על צחוש
!
יערה:
יערונתתת!!! היית ממש חמודה והיה כייף לפגוש אותך
דניאל:
חבודיתתתתת שילייייי! מה יש להוסיף
כוסית על במימדים נמוכים! (
)
רוני:
רוניטהההההההה!!!!!! אני אמורה להוסיף משהו??? היא פשוט רוניטהההההההה
נעמה:
אח"כ
דן:
דנצ'וקקקקקקקקקקקקקק! אחרי ששידכנו לך את נעמול (טבלולי) ... מה יש להוסיף?? חמוד כמו תמיד!!!
אליאור:
אוי מיי גאד!!! מה זה העיינים האלו
היית צר4יך להכין אותנו מראש
בנחמין רוחאס2 וכל מילה נוספת מיותרת
*הערת ביינים: כל הבנים ביישנים. חוץ מדנצ'וקקקקק*
אייר:
אייררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר! טיפוס מהמם שפשוט... מותק!!
אורלי:
. אורלייי זיהיתי את גיא!!!!!!!!!!
מצומצמת כרגיל! (עם צמות.. חח
)
ליאת:
ליאתוש הגיע בסוף בדיו' אחרי הארומה אבל הביאה נוכחות וזה העיקר! גם, חמודה כצפוי!
ט2לולה:
נהמול הצטלמה איתנו!!!!!! (ניידית) היה כייף להצטלם איתך!!! (למי שלא היה.. היא הצטחלמה עם לא מעט כשהיא דיברה בפלאפוןןןןן
)
הדסוש המאמוששש:
הדסיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת! היה שאווה לפגוש אותך כאילו... סתם חולעלייך גם נשמה שילי ותודה על הסוכריה שעדיין לא נאכלה!!!
בנים...הדס כוסית - להתנפל!!)
פינגווין סקוטי:
למה גילית מה היה אתמול בלילה
ונכון שהצעיף התאים לך
חולבה עלייך גבררררררר!
רונלי:
גם איתה דיברנו והיא כוסית ללא מילה נוספת.
נעמה:
נעמוליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
פשוט חולעלייך כי את מוצקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק בלי עוצקקקק! ואני בטוחה ששכחתי מישהו!!! אבל מי
צליל...היא אחותי... רייט....ואני
...ומי עוד שכחתי
ובקיצור .. אחרי המשפט או 2 שרשמתי למעלה (עלאקקק): היה ממש כייף!!!!!

D a N 1 4

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo118.gif

אני חמוד?! יאי!!
וכן, לא בטבעי להיות ביישן
נראה שהוצאתי את מירב ההיפראקטיביות שלי (בניגוד לאביטל) במפגש.

sisty

New member
חחח../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

ומה עם נהמול הטבלול? יצא מזה משהו? או שנעבוד על זה שוב?

D a N 1 4

New member
יצא, יצא, תאמיני לי שיצא ../images/Emo6.gif ../images/Emo118.gif

נכון נהמולה?

sisty

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif../images/Emo41.gif

סתם ... לא כועסת לא בוכה ... והיפראקטיבית? היום הייתי נורא שקטה

D a N 1 4

New member
אה.. אהמ.. ../images/Emo12.gif ../images/Emo118.gif

את באמת היית, אהמ.. שקטה
יחסית לבובת פינגווין!
לא, סתם. כן, מאוד שקטה.

botten2

New member
ממממממממממממממממממממהההההההההה?!@#$

יוסי היה אמור להגיע?!@#$%^& יוסי שבלול וטבלול?!@#$% רגעע אז לא היה בסוףף אורח?? ולאיזה טיול הוא התארגןן ?

Ronush14

New member
והווווו!../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

היה ממש כייייייייף!
ואוף!!! נעמה ודניאלללל!!! שכחתייייי!!! התמונותתתת!!! הרביעיית תמונות נשארה אצלי!!!!
אני אסרוק אותה ואעלה אותה... ופעם הבאה שאני רואה אתכן אני נותנת לכן אותם!
סורי
ויוסי שלח לאביטל אסמס!!! עם שגיאות כתיב!!!!
ואח"כ התקשרנו אליו... יותר נכון אורלי התקשרה... ואח"כ אבילוס נעמה ואני דיברנו איתו גם
ואורלי דיברה איתו בשכיבה על הריצפה
וכולם קיפצו סביבה!
יש תיעוד של הרגעים האלה
ועכשיו יש לי חצי שעה עד שאני הולכת לסניף... :| אז אני אנסה להקטין כמה שיותר תמונות עכשיו!!! יש 100!!! הצילווווווווו!!!
עוד חוויות יכתבו כאן מאוחר יותר

sisty

New member
*רוניטה! מחכה לתמונות../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif*

(גם רוני (
) מחכה!)

../images/Emo42.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אורלי על הריצפה וכולם מסביבה
זה היה ענק
"אני לא אוכל להגיעה!" (למה הוא כותב בשגיאות כתיב
מה, הוא הומופוב
)