ה"י 9.2.2011

• פותח הנושא xFade
  • פורסם בתאריך

P o o f i

New member
קולולולולולו מזל טוב מיקי! ../images/Emo24.gif

אהבתי את התסרוקת.

אני כבר 83 % ../images/Emo13.gif

אולי דרגה 194 בסופ"ש ?! אני חייבת ציוד INT כי AP RESET ב SALE ואין לי מספיק MP

GינGית

New member
נו איך אני יכולה לעזור לך לעלות רמה?

בואי נעשה מסלול ריצה נהינו עצלניות תתחתני תתחתני ולא עושות APQ את צריכה ציוד קבוע שיהיה לך ל- INT או רק כדי לעלות רמה? המשפט האחרון שלך זה סינית בשבילי זה ברור לך כן?

אני צריכה רק בשביל לעלות דרגה

אני דיברתי עם חברה במשחק שיש לה ציוד מהסרטים - כל מה שאת יכולה לעלות על דעתך והכל גודלי ברמות. היא זו שנתנה לי ציוד לסינגוסית שלי בזמנו. היא תיתן לי בסופ"ש ציוד INT לעלות איתו דרגה ואחר כך אחזיר לה. הצרה היא שאני צריכה 2XX INT כי הזנחתי את זה והייתי עצלנית ולא עליתי עם INT כבר מלא דרגות.

צ ל י ל 8

New member
עליתי לרמה 132 ../images/Emo99.gif

כמו שאמרתי אתמול, אחרי 2 פאפ מוצלחים בלי למות (כי שמתי את הסמן כמעט על 100%, אף על פי שהיו פעמים שהייתי צריכה להעלות שיקויים לבד) עליתי 20% אצלו. את 24% הנותרים עליתי בהרב טאון עם X1.2 תוך שעה בערך. אני גאה. אה ו.... הבן שלי שיש לו WH הגיע לרמה 100
נכון שהוא לא כותה כאן, ובכל זאת אני גאה בו כי זו הדמות הראשונה שלו אי פעם שמגיעה ל-3 ספרות. אני הולכת להתחתן איתו, אולי היום. אני לא מצליחה למצוא מישהו נורמלי במייפל, כל הטובים כבר תפוסים. אז עדיף שישאר במשפחה, והכרטיס יחסית בזול עכשיו. אז יאללה, ננצל את זה עד הסוף
(ממילא 2 הדמויות שלי שכן נשואות כבר עגונות מזמן כי הבעלים עזבו את מייפל ואבדו עקבותיהם
)

GינGית

New member
מזל טוב !! האמת שהבן שלי רצה שנתחתן

אבל הוא בן 9 ואפילו שהוא מבין (מאוד מציאותי בלי עולם דימיוני) זה היה לי מוזר מידי וגם כל שני וחמישי הוא מוחק דמויות ופותח חדשות אז התחתנתי עם אלי החמוד שהיה פה בפורום ושלשום הביא לסמדר ולי פרח לכבוד יום האהבה עוד לפני שהתחיל האיוונט

צ ל י ל 8

New member
איזה חמוד... ../images/Emo13.gif

אז זהו, שגם הבן שלי אף פעם לא הצליח להתמקד בדמות אחת. יש לו מלא דמויות, כולן ברמות 50-70 בקושי. הוא היה משתעמם מהר מאוד. אבל אחרי ה-BB הוא התחיל עם ה-WH שלו וכשראיתי שהפעם הוא באמת משקיע בו ומתמיד, קניתי לו קצת NX, עזרתי לו להשיג כובע סקרליון עם דקס, וקניתי לו קשת נחמדה בלא מעט כסף. ועכשיו שהוא רמה 100 ושואף ל-120, אין לי בעיה להתחתן איתו, אפילו שזה מצחיק אותנו במשפחה
באתי אליו ושאלתי אותו "אתה רוצה להתחתן איתי?" ובעלי צעק שאני כבר נשואה... עדיף להתחתן איתו, כי ככה שנינו נוכל לעשות APQ. כבר קרה לי מקרה לא נעים בעליל שדמות שהייתי נשואה לה, החליט שרמה 160 מספיקה לו (הייתי נשואה לו עם הבישופית שלי) ושהוא פורש ממייפל והתגרש ממני בלי להודיע לי מראש אפילו. אחר כך התחתנתי עם ידיד טוב שהיה לי אז (DRK) ומאז אנחנו נשואים, למרות ששנינו נטשנו את הדמויות שלנו לטובת דמויות אחרות (אני ל-BM ולא יש היום הירו 16X-17X לא ממש זוכרת).

Guid

New member
../images/Emo6.gif

הצחקת אותי...
מזל טוב על הרמה! ומזל טוב גם על החתונה...

מ י ל ר

New member
לדעתי זה לא ממש חתונה

זה "עסקת תפוחים" הייתי מתחתן במשחק אפילו אם סבתא שלי אם זה מה שיביא לי תפוחים אין לי עכשיו NX אפילו לפאוץ' אני כזה עני-NX :(

ואני חושבת בול אותו הדבר ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אין לזה שום משמעות בעיניי!! אני התחתנתי במייפל עם בחור בן 38 (זה היה לפני כמה שנים...) נשוי ואב ל 3 ילדים מארה"ב. נישואים למטרת תפוחים. מה שחשוב זה להתחתן עם מישהו יציד בנפשו ודעתו שלא יתגרש יום אחד כי יש לו PMS ובגלל זה ילך NX לאיבוד. או לפוצץ את הטבעת..... אני מכירה הרבה אנשים - וזה הכי חכם בעיניי לעשות - שיוצרים 2 דמויות אחת זכר ואחת נקבה ומתחנים אותם אחד עם השניה. ככה, בשביל הכרטיס חתונה קיבלת 2 דמויות שלך עצמך שיכולות לעשות APQ. אני בטוח הייתי מתחתנת עם הבת שלי אם היתה לה דמות זכר במשחק.....

GינGית

New member
אני מסכימה ב-100% אבל עדיין

הוא ילד בן 9 ואני אם חד הורית לך תדע איך הוא יכול לתפוס את הדברים

למעלה