ה"י 9.2.2011

• פותח הנושא xFade
  • פורסם בתאריך

miss_t

New member
ומי עלה היום רמה בפאפ?

כמה לא צפוי
אני
בפאפ
בזכות אסף
(מה אתה מוציא לשון!!)

miss_t

New member
מי לא הלך לישון ויצא לשופינג בלילה?

סמדר? זאת את? לא אמרת שתחסכי? אסף? זה אתה? לא נגמר התקציב? עידן? אולי זה אתה? מה, לא מספיק לך מתנות מאסף? אולי רגב? אתה לא עייף בלילות? לא ולא! לא אף אחד מהם! זו הייתי אני! התחדשתי באובראול 3% INT (שאגב- האובראול המסקורל שלי נותן לי יותר INT ממנו)

miss_t

New member
ומי החליט שהוא משתגע עם השופינג?

וקונה נעליים ממש מדהימות
מייייייייייייי?מייייייייייייי?מייייייייייייי?מייייייייייייי? אני!! 3% INT וגם תוספת של 5 INT!!

miss_t

New member
ומי ממש פחדן../images/Emo35.gif

מי ? מי שבר את קופת החסכון וקנה מגילה לכובע INT ופוחד להשתמש בה? מי??? אהההההההההההההההההההההנייי!

miss_t

New member
והמי האחרון להיום- מי?? מי??

מי מציף את ה"י ?? מייי? מיי?
ממייי? מי ממש עייף ולא מצליח להרדם בגלל אף סתום?? מייי??? מייי??? מי משתגע?.. מייי??? נראה לי שאני! מייי?אני?? כןןן אתת!! האאא אני!! אניייייייייי! אלף נון יוד! אנייייייייייי

אלוהים!

ליאת כל הכבוד - ס'תכלתי על הכל - נראה שאת עושה חיים משוגעים וגם תתחדשי על הרכישות המוצלחות. אסף משפיע עליך אני רואה, מה זה השעות האלה?

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo6.gif הודעות מצחיקות ויופי של צילומים

באמת נראה שנדבקת מאסף
לא שאני אומרת שזה רע כמובן
מזל טוב על ה-כ-ל

מ י ל ר

New member
ליאת, איכזבת אותי ובגדול

אני פשוט לא מאמין, איך זה ש... לא הצלחת ליקפוץ מעל זומבי?!?!?!?!?!?#E@$%#@%#$^$%^ חחח סתם D: אחלה תמונות! לדעתי תשארי עם הבגד של ה-3% אינט, ככה הדמות שלך נראה יפה ולא מכוערת פצצות שהיא עם האובראול של רמה 68. אבל מה שבא לך D:

sapir aloud555

New member
השתוללת. ../images/Emo6.gif

את ממש קרובה לעבודה רביעית, יאללה! קצת מקנאת בך שאת יכולה לטייל בין בוסים, להתאמן זה שיעמום ברמות 100+.

GינGית

New member
עכשיו אני כבר בעבודה ואני יכולה להגיב

איזה מרץ היה לך בשעה כזו של הלילה הצלחת להרדם אחרי זה שומעים את האדרנלין של רץ בדם כל הכבוד הצחקת אותי

GינGית

New member
תודה סמדר נו באמת מי

אז עשיתי שינויים שיניתי צבע שער וצבע עיניים שיתאימו לבגדים וגם כי אני שונאת ורוד

GינGית

New member
את מקבלת שם הרבה שיקויים סגולים

נראה לי שאני צריכה לעשות סיבוב בגאלפו כדי לאסוף קצת כי אוזל המלאי

דווקא GB מפיל אותם ממש מעטים

אני אוספת אותם ל PB..... אבל יש לי מספיק כרגע. פעם הבאה שנלך לפאפ או קרקסל אז תאספי את הסגולים את. פאפ מפיל כמות יפה. נלך היום על ה X2 דרופ שלי. קניתי כרטיס לחודש לשעות 8-12 בערב בעיקר בשביל הדרופים של GB.

למעלה