ה"י 8.3

Macbook

New member
../images/Emo40.gif רמות - 123, 124, 125, 126. ../images/Emo27.gif

התחלתי את היום ברמה 123 ו5%. מתתי כמה פעמים והתחלתי להיכנס לקצב. השתמשתי בדאבל של הקאש שופ ובכל הכרטיסים של האיוונט, אחרי שפספסתי 2 כי מתתי
. אממ הייתי אומר שהלכו היום 10 מיל על שיקויים שאני אשתדל להכניס חזרה בעזרת תפוחים.. נשמע לי טוב הסידור הזה, להוציא שיקויים ואז לא להתאמן עד שמחזירים את הכסף מתפוחים.
אני אשאר בסקלס לעוד 2-3 רמות. עד שאני אוכל לעשות 1HKO לגלופרז, מה שיהיה בקרוב מאוד. הצלחתי להראות קצת 40-41K דמג' כל כמה מכות.

וואווווו../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

מזל טוב
ובאמת, כל הכבוד על הנחישות והסבלנות, אני לא הייתי מסוגלת לשחק כ"כ הרבה שעות ברצף

הטיZרית

New member
כל הכבוד!

לא זוכרת את עצמי עולה יותר מרמה ביום מאז רמה 90 - למרות שהיו מקרים יוצאי דופן.. ואתמול סוף סוף ברגע של נחישות בגלופרה... עליתי ל 70% ונרצחתי באכזריות 3 פעמים אילו שהיתי עם פריסטית.. הצלחתי לחזור עד ל 62% והתייאשתי.. אולי היום אם יהייה לי זמן.. ממש מבאס שה HP שלך ברמה 131 נמוך יותר מהסיגנוסית ברמה 53 ולנבלה הקטנה עוד יש MG וכל פעם שאני מתה.. 8% הולכים קבינימט

Guid

New member
60% עם הריינג'ר...

חצי שעה של דאבל, התחלתי ב41%~ רועי, מזל טוב! סחתיין על 13983881299202887 הרמות שעלית השבוע!

טוב../images/Emo3.gif אני עליתי רק רמה אחת../images/Emo6.gif

רמה 81
היה ממש כיף אתמול, ממש נהניתי
המון תודה לנקסון על הכרטיסים שאיפשרו לי לעלות כ"כ מהר

Guid

New member
מזל טוב!

וואו, עכשיו את באמת באותה רמה כמוני...

Guid

New member
/tapuzforum/images/Emo6.gif

יש לי סיבה טובה... /tapuzforum/images/Emo8.gif

Life Is A Beach

New member
מישהו יכול לעזור לי? ../images/Emo122.gif

אני פריסט רמה 72. יש נקודה אחת ב-SR. 3 נקודות ב-Dispel ועכשיו ברמה 72 אני לא יודע מה לעשות. למקסס את SR קודם או את HS? תודה!

ReallyWrong

New member
HS ורק HS, עד 82 כשהוא ימוקסס:)

ואז תוכל ללכת להימס ולהריץ רמות

למעלה