ה"י 7.3

Macbook

New member
../images/Emo41.gif רמה 123 ../images/Emo27.gif

עשיתי פארטי בסקלס עם חבר אחר שלי שהוא גם קוסם קרח. מתתי ב97% ואז חזרתי
. המג'יק גארד הארור הזה תמיד נגמר לפני שעולים רמה - ממש חוק מרפי.. בכל מקרה, השקעתי את שלושת הנקודות בMW שעכשיו נמצא ברמה 4 ומוסיף לי 11 INT למשך של 120 שניות - נעלה אותו ל9, בליזארד ל15 ואז קצת נקודות לCL. מצורפת תמונה של התאבדות (מחווה לניר!) כי פשוט לא תפסתי תמונה.

yonVata

New member
זה יותר אתמול אבל...

אז היום התחיל בזה שעזרתי לבתאל לעשות את הקווסט עם המפתחות של הזאקום (אגב בתאל, גיליתי שגם אני קיבלתי את האייטם הזה, אז זרקתי אותו
) אחריזה לא עשיתי שומדבר משמעותי, ובערב אני ויעל הרעה (?) החלטנו לשחק ביחד, עשינו קצת ניסיון להשיג STEEL (כןכן, עדין חסרים לי עוד איזה 80 :&#39
) בקיצר אחריזה הלכנו לדוג'ו, יעל הטובה לא ענתה, אז הלכתי לחפש אנשים בערוץ1, היה לנו פארטי לימין! 5 אטאקרים, ואני, עפנו באוויר! פעם ראשונה שהצלחתי לעבור את פאפא מאנייק הזה!... הרגנו את הברלוג! טירוף חושים! קיצר הנה כמה תמונות

חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

בדיוק אתמול אני וניר דיברנו על הבוס הזה, הוא הלך לחסל אותו, איזה בוס הזוייייייייייי

yonVata

New member
כה

בדיוק אתמול אמרתי לניר שעמדתי ליד המאסטר הזה (לפני שמזמנים אותו) וחשבתי שזה סתם רקע, או NPC או משו, אז המשכתי הלאה... מזל...

ToryMaster

New member
טקטיקת לוחמה!

שיהיה ברור, כל שאר הפרטי אי שם בקצה המסך, בקושי רואים אותם, רק אני ישר על המפלצת. פלא שמתתי?

btekx

New member
רמה כעת 147

כבר נסיתי בפעם ראשון ללחם בבוסית ממאפייה, הקרב היה ארוך ממש, 30 דקות! וגם זה פעם ראשון שגמרו לי כול כדורים (של אקדח...)! בסוף הדבר עליתי לי רק 3.80% ודרופים לא משהו... (עוגה ומסרק...) אבל בכל זאת עליתי רמה! כעת 147! CORSAIR שולט!!

Guid

New member
וואו, שיא אישי חדש... D:

אז אני משתמש בwarrior pill, אבל עדיין! זה לא היה לפני כן!
ולמי שלא הבין על מה אני מדבר, הכנתי לכם חץ עם צבעים בהתאמה...

ToryMaster

New member
אוי טואוב

אני הגעתי ל3000 עם איזה שיקוי איוונט שברח לי כבר מה היה, נחשב?

כמו שאמרתי אתמול...../images/Emo3.gif

הנזק שלך ממש משגע, גרמת לי להרגיש ממש חלשה
אומנם אתמול לא שמתי לב כמה גבוהים היו המספרים, אבל קצב החיסול שלך (
) פשוט כ"כ גדול, לדעתי באמת שאין לך מה לחפש במפות אחרות עם מפלצות אחרות, אתה יכול בקלות לעלות רמות עם ה-WR רק בגלל שאתה מחסל אותם כ"כ מהר ובהתאם צובר הרבה אקספי, או שאני טועה
וכמו שכבר אמרתי לך אתמול
נהניתי מאוד מהפרטי
אני מקווה שיחזור על עצמו

Guid

New member
../images/Emo6.gif

כן, זה באמת שווה להתאמן שם! פשוט קשה להיות באותו המקום הרבה זמן, וכשאני יוצא אין לי איך לחזור... XD ואל תדאגי, יהיו עוד אימונים כאלו~

הטיZרית

New member
בעיקר התעצלתי..

APQ X2 פתאום גיליתי שיש לי 20 תפוחים... אחר כך רציתי להתאמן בגלופרה אבל צ'אנל 7 היה תפוס.. וויתרתי..

../images/Emo6.gif גם אני רוצה לגלות שיש לי 20 תפוחים אבל

יש לי רק 4.
אני התעייפתי קצת. מהמשחק ומסקניה ומכל ההאקים ומצב הסרבר. אני במנוחה.

ReallyWrong

New member
53!

שלוש רמות בזכות הדאבלים שקיבלתי :) משעמם כן.. אני אמורה ללמוד למבחן, אז אני מעדיפה לעשות כל דבר אחר. אפילו סידרתי את החדר.

למעלה