ה"י 5.5.11

מ י ל ר

New member
מתי שאת ממקססת הכול

את שמה בסקיל הזה (בחץ וקשת הזה) בכללי יהיה לך שם לפני עבודה רביעית, משהו כמו 8 נקודות. רק כי חייב להשתמש בכול הנקודות. הסקיל חלש ואין צורך שיהיה במקלדת.

צריך עכשיו להיות בו 11 נקודות

היה לי בו 8 והוא לא נתן לי לשים בעבודה רביעית דבר... אני מקווה לפצות על הבעיה עם שינוי הסקילים... (עכשיו צריכה לעלות ל121 כדי לקבל עוד 3 SP....)

בכמה אפשר למכור את זה?../images/Emo26.gif

ומישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין הזכוכית מגדלת לרמות 70 ומטה לבין הזכוכית מגדלת פרימיום שמתאימה לכל הרמות?

מ י ל ר

New member
אני רוצה לקנות את זה

בשביל הסיגנוס שלי נדבר על מחירים במשחק. שמרי לי את זה ביתיים.

btekx

New member
אין ההבדל מיוחדים

הזכוכית מגדלת לרמות 70 רק לחפצים עד רמה 70 הזכוכית מגדלת פרימיום שמתאימה לכל הרמות מתאים לכול הרמות ככל שיתאים לרמות יותר נמוך, כך יותר זול לקנות...

71../images/Emo6.gif

היה לי ממש נחמד להעלות את הרמה הזו...אמנם EXP לא מדהים אבל ממש נהניתי בארנבים שבאריאנט, הם מפילים כ"כ הרבה דברים חביבים! נפלו לי 4 זוגות נעליים לקוסמים רמה 70-אחד מהם עם פוטנציאל [4% HP אבל שיהיה...
], שרביט לקוסמים לרמה 58 נראה לי, 2 כובעים לגנבים ברמה 70-אחד עם פוטנציאל, 4 מייפל קלו שהחלפתי במטבעות...ועוד כלמיני...
והקווסט המפגר הזה...נראה לי שהייתי שם 3 שעות ולא ראיתי אפילו Sunset Daw אחד...שווה בכלל לחפש?
ו, תראו מה ליאת המקסימה הביאה לי...

ובדיקת מחיר על זה, מישהו?../images/Emo13.gif

בדקתי קצת בבאסיל אבל לא הבנתי כ"כ...אני לא מסתדרת עם האתר הזה.
זה נפל לי מהארנבים גם.

וההתלהבות אחרת...../images/Emo9.gif

[די...ממש פיצצתי את הפורום בהודעות אני מרגישה כ"כ קשקשנית ואני לא באמת כזאת...
] תאריך תאור 05/05/2011 20:49 פריט ה-EMS שוגר לארה"ב. יאיייייי...אני מקווה שעד יום שבת אני אראה כבר NX בקאשופ.

מצבניק

New member
../images/Emo24.gif

תהני עם על שקל שהשקעת. מגיע לך. ועקפת אותי
אני עדיין דרגה 70... טוב הערב הכל עוד אפשרי! אם תרצו
:)

MomerS

New member
מזל טוב

תיזהר לא לעקוף אותי כי החלטטי אחרי הפאצ לעשות הפסקת פרי מרקט זה אומר שאני אהייה רק בפרי מרקט במשך שבועיים ואמכור ואקנה דברים בשביל להרוויח כסף בא לי כבר להגיע ל 100MIL
השיא שלי היה 50MIL
ועכשיו 32MIL יש לי הרבא עבודה

מ י ל ר

New member
מזל טובבב

ותתחדשי על הדיפ סטאר והעגילים D: ליאת כזאת נחמדה ונשמה D:

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|אוף..=0+שאלת גנבים.

יש לי סיגנוסית. והיא נראית חמודה ממש[ואני אוהבת שהדמויות שלי נראות חמודות~] והיא לוחמת ברמה 40. ואני לא נהנית ממנה=[ כאילו.. אוף. אני רוצה להנות מהדמות שאותה אני רוצה להביא לרמה 120. וזה לא כאילו שזה הולך ברגל=\ אבל ראבאק לא כיף לי איתה. איזה עבודת סיגנוס כיפית לדעתכם? כדאי לי לפתוח סיגנוס חדש בתקווה שאהנה מדמות אחרת יותר? שאלת גנבים ברמות גבוהות יותר יש את ה KHANJAR שזה מגן לגנבים. העניין הוא שיש לו STR גבוהה. לחלש יותר יש 60 אאל"ט ולחזק יותר 75. האם כדאי לי לנסות להשיג ציוד עם STR כדי שאוכל להשיג מגן כזה מתישהו? או שעדיף לי להישאר עם המגן מייפל לגנבים? יש משהו אחר חוץ מהמגנים האלה לרמות גבוהות יותר? נמ...

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif|פטריה|וגם רמה 109=]

עזרתי למישהו לצוד BF+HH ועליתי את ה20% האחרונים=] אם מישהו צריך עזרה עם הראש/הבוהן אני עכשיו בדיוק שם..D:

למעלה