ה"י - 4.8~

One Minute

New member
../images/Emo41.gif ה"י - 4.8~ ../images/Emo41.gif

וול, קצת מוקדם בבוקר אבל עכשיו קמתי XD. אז - ספרו פה על ההתקדמות שלכם היום במייפל - כמה רמות עליתם, איזה ציוד מצאתם, כמה כסף הרווחתם! D: מייפלינג נעים ם:

Guid

New member
אתמול עליתי לרמה 27.

יצא פיקיו קשתים! אחד החזקים... XD והיום עשיתי עוד פיקיו, עליתי איזה 10% בערך...

Guid

New member
XDDDDD

התכוונתי שכל חברי הפארטי היו קשתים... /tapuzforum/images/emo6.gif

עליתי עבודה!!!אני עבודה שלישית

אתמול עשיתי את כל מה שהיה נחוץ בשביל לעלות עבודה וצלמתי את עצמי בסירטונים ותמונות כל הזמן, עכשיו אני Dragon Knight העלתי עד עכשיו נקודה אחת לספייר crusher שאני ממש מבסוט ממנו כי הוא כל כך מגניב
...ומקווה כבר למקסס אותו שאני יהיה ממש חזק, אני צריך עוד גם לסקרל את שני הנשקים שלי למרות שזה ייקח ממני הון
. אני צריך למצוא דרך להשיג עוד כסף חוץ מ-LMPQ אחריי הכל אני לא אשאר בו עוד הרבה ואני עוד רוצה Zhelm ו- glove attack חזקות
...

deisy

New member
מזל טוב!!../images/Emo140.gif

להשיג כסף? תנסה את ההודו וודו.. הם דווקא זורקים יחסית הרבה.. באיזה שרת אתה? אני מחפשת חבר DK בבאדי

Guid

New member
מזל טוב! D:

אני רוצה להיות כבר ריינג`ר! T________T

IceFairy

New member
אוטוטו רמה 124 ../images/Emo178.gif

אז יש לי INFINITY סוף סוף, אתמול עשיתי יחד עם עוד 3 חברים יקרים את ה-ENPQ, מתקפת בלרוגים חח, אבל אין על הג'נסיס, מכה וחצי וכל המסך מתנקה מהמתקפה החומה הזאת של הבלרוגים. אני קיבלתי את הסקיל שלי, והחברים שהייתי איתם קיבלו את הסקיל שלהם, היה כיף, באמת פיקו נחמד. זהו, למעשה, עד שאעשה את זאקום בכדי לקבל את הסקל ANGEL RAY, יש לי את הסקילים שאני צריכה. מעכשיו, לא נוגעת בינתיים בג'נסיס, הוא רמה 3 וכך הוא צריך להשאר בינתיים, שמתי נקודה אחת ב-INFINITY, וכעת למעשה אני עובדת על העלאת הנקודות ב-MW ל-9 ובהמוט.

איזה כיף לך ../images/Emo99.gif

ובטוח אני אשאל שוב את השאלות על הסקילים בבוא הזמן שלי
רמה 110.

Guid

New member
יש אפשרות לקבל סקילים בקווסטים?

לאיזה רמות? ובאילו קווסטים? O.O

Don Nirtin

New member
אלה דברים שקשורים לעבודה רביעית../images/Emo87.gif

דהיינו- 120+. ברמות האלו מקבלים קווסטים כדי להשיג סקילים חדשים. זה לא כמו בשלושת העבודות הקודמות שמקבלים את הסקילים ישר.

Don Nirtin

New member
מגה ארצ'ר תהיה ברמה 120../images/Emo87.gif

ורק אם תשקיע בשחקן שלך
.

למעלה