ה"י 30/12

מ י ל ר

New member
../images/Emo41.gif ה"י 30/12 ../images/Emo41.gif

האשכול ההוא כבר מפוצץ מה יאללה זה שירשור הסופ"ש ספרו מה עבר עליכם עליכם בסיפורו של עלה המייפל הקסום (
)

מ י ל ר

New member
וסתם הלכתי למפלצות חדשות

לא כי ידעתי כבר מהעבר שהם רגישות לברקים או משהו כזה..

Guid

New member
מזל טוב אחי!

הצחקת אותי אתמול, עם השטויות שלך... XD יאללה, סופסוף גם עיגלת את הרמה של הקוסם שלך. עכשיו אתה יכול להפסיק להיות בלחץ...
מזל טוב גם על התוספת לזאקום.. יש לך מזל.

miss_t

New member
../images/Emo45.gif יפה יפה

שמחה שסוף סוף השגת את הרמה ששמת למטרה! אשמח לראות אם אתה מוריד את זמן הריגת הפאפ שלך
שיהיה שבת שלום

מ י ל ר

New member
אני הורג אותו הרבה יותר מהר

מאז שאמרת לי לעלות שם למעלה וגם התחזקתי מהפעמים הקודמות ביום ראשון נלך ביחד? ושבת שלום!

מ י ל ר

New member
בזמן שאני מחפש מקום לחנות

במשך שעה (באמת) ולבסוך פתחתי בצ'אנל 2 (כן, בדרך קסם 2 עובד לי פתאום) אז קיצר מצאתי מגילה ב-25 מיל, לא עבדמית בפיתוי... טוב, היא למזלי הרב עבדה!!! אז עכשיו לזאקום שלי יש 20 אינט. (התחיל מ-15)

מזל טוב אסף !!!

כל הכבוד - וממש מהר לטעמי ! הסבלנות משתלמת. (יש ימים שלקח לי שעות לעלות מ 98% ל 100 %.....) וכבר קלטתי שאתה מזליסט גדול עם סקרולים.....

מ י ל ר

New member
תודה!! :)

ואני לא מזליסט :( את יודעת איזה קטילה זה שאת שמה על החגורה השחורה מגילה של 90% והיא מתפוצצת? שנה של דוג׳ו הלך בשנייה והעגילים של ה-3% אינט, רק 2 מגילות עבדו :( מצד שני, 5 סקרולים של גלימה עבדו לי אחד אחרי השני לדעתי כול סקרול כבר מוגדר מראש אם לעבוד, ואם שה עיניין של מזל, אז שהוא ישחק בשבילי באותו הרגע, או שילך הביתה אגב, הסקרול שקיבלנו מקסנדרה, קניתי עוד אחד ב-25 מיל, והוא לא עבד, אז המגן שחי ישאר כרגע עם 7 אינט בילבד.

Guid

New member
עליתי לרמה 98 עם הריינג'ר אתמול,

היה קצת חפירה כי הייתי עייף רצח, אבל זה היה שווה את זה! עוד 2 רמות לאוברול החדש שלי...

yonVata

New member
מזל טוב לעולי הרמה ../images/Emo6.gif

אני הגעתי ל59 עם ההאנטר.... מתחיל להיות מתיש כבר
עוד 11 רמות ואני חוזר לבישוף לחפש BB 20

miss_t

New member
מזל טוב!

איך האקספי שם? אגב, מה עם זאקום האלמט? רוצה את זו שיש לי?

למעלה