ה"י 3.11
D D amaged R oses New member 3/11/09 #4 הההייייייייי עליתי ל141 בקוסמת [היו לי 90% אחרי הX4 חרישה] ועליתי ל100 בקשת! עוד 20 רמות!!!!!!!!! ! עבד לי MW20!!!! עבד לאמא גם! בניסיונות הראשונים אין ג'נסיס30 בזול הכי זול שראיתי היה 600מיל ונראה לי שזהו
הההייייייייי עליתי ל141 בקוסמת [היו לי 90% אחרי הX4 חרישה] ועליתי ל100 בקשת! עוד 20 רמות!!!!!!!!! ! עבד לי MW20!!!! עבד לאמא גם! בניסיונות הראשונים אין ג'נסיס30 בזול הכי זול שראיתי היה 600מיל ונראה לי שזהו
D D amaged R oses New member 4/11/09 #16 ובקושי נופל.. יש את HEARMEHROAR שעושה המון HT, אני זוכרת שהבליזארד שלי נפל משם. ו היו בערך 10 הריגות אותו חודש, ובליזארד -אחד-! יצא, ושוווווווווווווום ג'נסיס. אז גם שכבר הורגים אותו, לא יוצא
ובקושי נופל.. יש את HEARMEHROAR שעושה המון HT, אני זוכרת שהבליזארד שלי נפל משם. ו היו בערך 10 הריגות אותו חודש, ובליזארד -אחד-! יצא, ושוווווווווווווום ג'נסיס. אז גם שכבר הורגים אותו, לא יוצא
L LaChicaDeLasNovelas New member 4/11/09 #5 עבודה שניה בסיגנוסית שליי../images/Emo13.gif עליתי סוף סוף לרמה 30 בסיגנוסית והכיף האמיתי מתחיל זכיתי להבעת פנים חדשה בCS ושוב למפגש הזוי עם הצפרדע חחחח הינה כמה תמונות עבודה שניה
עבודה שניה בסיגנוסית שליי../images/Emo13.gif עליתי סוף סוף לרמה 30 בסיגנוסית והכיף האמיתי מתחיל זכיתי להבעת פנים חדשה בCS ושוב למפגש הזוי עם הצפרדע חחחח הינה כמה תמונות עבודה שניה
L LaChicaDeLasNovelas New member 4/11/09 #7 שהפך למפלצת../images/Emo122.gif איך רק עם הנובית שלי אני זוכה לפגוש אותו ת-מ-י-ד
D D amaged R oses New member 4/11/09 #10 ../images/Emo6.gif אני חולה על ההבעה הזאת, היא מצחיקה אותי כל פעם מחדש!
P Por Siempre Naama New member 4/11/09 #21 זו הצפרדע המעצבנת שראיתי באורביס בקושי הצלחתי לפגוע בה, אחרי שסיון אמרה לי שהיא הופכת אח"כ לצפרדע גדולה ויתרתי והלכתי
זו הצפרדע המעצבנת שראיתי באורביס בקושי הצלחתי לפגוע בה, אחרי שסיון אמרה לי שהיא הופכת אח"כ לצפרדע גדולה ויתרתי והלכתי